יום שישי

aשרון

New member
מה כבר סופ"ש?.....

באיזה חודש אנחנו? רגע, מה השעה? רגע, רגע, אני עוד לפני התה של הבוקר, אמממממ, טוב, בוא נראה אם אני אקלע בול לטעם שלי במצב כזהה של ערנות מבין התמונות שיש לי על החמבשב..

dontevenknow

New member
אם כבר קליפים מהפנטים

אז יש את זה:
http://youtu.be/vKNcuTWzTVw

ואיך לא, מדונה, מכירה בקהל שלה:
http://youtu.be/tYkwziTrv5o
(מישהו נכנס באמצע שצפיתי בזה
איך נבהלתי..)

ולמרחיקי לכת, היצירה ההזויה האחרונה של ג'ניפר לופז:
http://youtu.be/c4oiEhf9M04?t=1m20s

Acoustic 3

New member
מזעזע

השיר של ג'ניפר לופז מזעזע... הקליפ מטומטמם בטירוף... (חתיכים בטירוף, כן, אבל מפגר באותה מידה)
יש משהו ממש פתטי באישה בגילה עושה קליפ שיותר מתאים לנערה צעירה (למרות כמות האיפור הנכבדת, רואים שהיא לא בת 20)

לעומת זאת מדונה בקליפ שציינת נשית בטירוף והקליפ אירוטי בצורה מעוררת חשק. היא לא מתנהגת כמו ילדה, היא מתנהגת כמו אישה. וזה מדהים.
(בקליפ הזה לפחות)

dontevenknow

New member
נכון

שיר מטומטם לגמרי, אבל גם קאצ'י בצורה מעצבנת.
היא מאוד הלכה לכיוון הטראש, הרבה זמרות עושות את זה (גם מריה קארי שערומה בערך בכל קליפ, ואצלה זה הרבה יותר מביך לדעתי),
אבל כנראה שזה מה שמצליח להן בשביל להישאר בעניינים...? ותשמע, היא בת 44, היא נראת ממש טוב. אם למישהי מותר לעשות קליפים כאלו, אז לה.

מדונה באמת איכשהו עושה את זה יותר באלגנטיות.

אבל הקליפ של מרינה והיהלומים הכי מהפנט.

Acoustic 3

New member
תראה, אין לי בעיה עם טראש..

אני לא מתחסד.

אבל - הקליפ הזה הוא מעבר לטראש. הוא פשוט ילדותי בטירוף.
זו מישהי ששכחה שהיא כבר לא ילדה.
מתישהו המסך יורד על כל קליפים מהסוג הזה בו חבורת בנות בבגד ים משתעשעות עם כמה גברים בבוקסר.
היא זמרת מוכשרת, שחקנית מוערכת, אישה יפה, חזקה ומשפיעה - ומה? זה מה שהיא משחררת? משהו שזמרות מתחילות עושות כדי לפרוץ לתודעה?
אני לא חושב שבגלל הרקורד שלה היא צריכה להתנהג באופן מסויים - אבל אני כן חושב שהיא צריכה להוכיח את עצמה יותר מסתם זמרת מתחילה.
היא היתה צריכה לחזור כמו הדיווה שהיא - עם אלבום חדש ומבריק, קליפים פורצי גבולות שמוכיחים שהיא כאן כדי להשאר.
כל מה שהיא עשתה בקליפ הזה היה להוכיח את ההיפך.

אגב, דווקא כשהיא היתה צעירה היא עשתה קליפים מדהימים.
קח לדוגמה את Ain't It Funny שהביא שיר מדהים, קליפ מעולה, בוגר מעורר השראה ובעיני נצחי לחלוטין - וכמובן, הגבר הבערך הכי הורס בעולם נמצא שם.

תראה טוב ככל שתהיה... מתישהו הרעיון של להיות בבגד ים עם כל החברות ולפלרטט עם גברים נשאר בשנות ה20-30. מזמרת כמוה מצפים לטיפה יותר ממאבק תמידי בזקנה.

כמו שציינתי - לעומתה - הקליפ הסליזי והאירוטי של מדונה פשוט מהמם.

dontevenknow

New member
בעיקרון אני מסכים,

אבל לצערי הרבה פעמים זה מה שעובד היום. היא זנחה מזמן את הסגנון היותר Soul שלה לטובת דאנס-פופ קלילים ולרוב חסרי משמעות - והאמת שזה מה שעשה לה את הקאמבק.
הפעם היא פשוט הלכה על זה עד הסוף.. בסוג של בדיחה (אני מקווה שהיא מודעת אליה).
ולא יודע אם ראית את הדקות הראשונות, אבל אהבתי דווקא את הרעיון שבו הם מגיבים לכל הקליפים המטופשים בהן נשים מוצגות באופן זול עם בגדים מינימליים (פיטבול למיניהם), ועושים את זה עם גברים!
עצוב ששירים מקבילים של זמרים גברים מקבלים הרבה פחות תגובות שליליות (Get Lucky, Blurred Lines)

dontevenknow

New member
אכן

למיטב ידיעתי הוא עזב כבר לפני יותר משנה, כנראה כשהתחיל לעבוד על אנשי המחר.
לא שראיתי קרוב רחוק, אבל נראה שהוא היה מבוזבז שם. נקווה שנראה אותו בפרוייקטים אחרים.

Mr Fahrenheit

New member
השיר חמוד והקליפ מקסים. משחק שם ליאם

קאנינגהאם שמשחק את דאבוס ב"משחקי הכס".

Mr Fahrenheit

New member
אני נוסע בקרוב לפסטיבל מוזיקה בבלגיה והם

יופיעו בו גם.
אבל כנראה שלא אראה אותם כי יש שלוש במות וביום שהם מופיעים יש גם את: Pearl Jam, The Black Keys, Pixies, Imagine Dragons, Biffy Clyro ו-Haim ואם הם מופיעים במקביל לאחת מאלו אז אני אצטרך לוותר...

aשרון

New member
שיר נהדר....

הקשבתי לו פעם ראשונה בלי להסתכל בוידאו קליפ כי הייתי עסוק פה בפורום, הגעתי אליו בסוף בקטע של הירי וזה סיקרן אותי לראות אותו מהתחלה. שיר מעולה עם פונטציאל להיות ממכר בשבילי, ו-וידאו קליפ נהדר, אני אוהב וידאו קליפים שמספרים סיפור.

למעלה