יום שישי,

Schnickelfritz

New member
יום שישי,

בביפ, איזה פרקים ישדרו? הפרק ANGEL, יוצא מתי?, השבוע או שבוע הבא?

Schnickelfritz

New member
../images/Emo4.gif אני לא אראה את הפרק הזה לעולם!!

(אני עוברת רגע תסכול...)

GreeCheeMan

New member
יישדרו את:

שני הפרקים ששידרו שבוע שעבר בשלישי+רביעי ואת אלה של השבוע בשלישי+רביעי

Phoebe again

New member
*מציצה בחשש* מה קורה בפרק הזה?

זה לא הפרק שאנג´ל עוזב נכון? כי זו רק עונה ראשונה... אממ... אני לא רוצה לדעת... אולי תוכלו לרמוז לי?

talrv

New member
הפרק ANGEL 1X07

ישודר ביום ראשון ה-22.9 ב20:20 בערוץ ביפ... ביום שישי בביפ ישודרו הפרקים The Witch, Teacher´s Pet, Never Kill A Guy On The First Date ו The Pack.. או במספרים 1X03, 1X04, 1X05, 1X06...

anne1988

New member
אווך...../images/Emo7.gif איך זה שלכולם יש ביפ?

אני היחידה כאן שאין לה לא סטאר ולא ביפ? אני מרגישה כל כך אומללה.... ביפ התחילו לשדר את העונה הראשונה?מה לוח השידורים שלהם ומתי בערך הם עומדים לסיים עם שידורי העונה הראשונה? יש סיכוי שהם ישדרו פרקים חוזרים? מישהו בבקשה בבקשה בבקשה יכול להגיד לי מה לוח השידורים של ביפ או לפחות להפנות אותי לאתר שבו יש אותו? זה נורא חשוב... כנראה שאני אצליח להשיג כבלים דיגיטליים בקרוב (במאמצי שכנוע כבירים אבל זה שווה את זה - באפי!) אז אני ממש צריכה לדעת מה אני מפסידה בנתיים....ומה עוד אני עלולה להפסיד..

talrv

New member
באפי בביפ..

ביפ התחילו לשדר את העונה הראשונה של באפי, הם ימשיכו עד לעונה הרביעית (אני לא יודעת אם הם ישדרו אותה עוד פעם או לא) ואז בסביבות דצמבר 2002 - ינואר 2003 הם אמורים לשדר את העונה החמישית.. היום היה פרק מספר חמש בסדרה, Never Kill A Boy On The First Date. למידע נוסף על ביפ ושידורי תוכלי לפנות לאתר שלהם http://www.bip.co.il או מכאן

למעלה