יום שישי!!!

יום שישי!!!

(למה אני היחידה פה..?)
חיובי?
שלילי?
איך נראה הפלאפון שלכם?
מה המקום השונה ביותר מישראל שטיילתם בו?

AngeIDust

New member
את לא היחידה פה

גם אני חסרת חיים ביום שישי בערב (מישהו מריח תקופת מבחנים מתקרבת?) חיובי היום? היתה רק שעה אחת אוניברסיטה ואחר כך בית כל היום שלילי? הייתי צריכה ללמוד כל היום הפאלפון שלי נראה שבור. אני בדרך להחליף אותו. למישהו יש המלצות? וכל מקום שונה מישראל.

MissCunningham

New member
אני חושבת

שאת היחידה פה מפני שאת הנוער היחיד שנותר בפורום הזה... כולנו פה כבר שנים. כבר התרגלנו וכבר אין לנו על מה לדבר או על מה להתלונן (ואלו מאיתנו שפיתחו קשרים פה שומרים על קשר במסנג'ר ובפייסבוק). אבל אני משתדלת להכנס כמה שיותר לראות מה העניינים פה...
שלילי - נשברו לי הציפורניים והן היו ממש יפות. חיובי - הסרט החדר של דיקפריו (Body Of Lies) פשוט ענק. הפלאפון שלי נראה כמו פלאפון של ערבי... נשברו לו מלא חלקים והשגתי לו חלקי חילוף בצבעים שונים... הבטריה מודבקת לפלאפון עם בלו-טאק (רק בגלל שאני מתעצלת להתקשר לביטוח ולקבל חדש ואני ממילא מאוד קשורה אליו) והוא מלא שריטות וחול. באמת שעבר עליו המון. מנפילות, השתפשפויות,דריכות להשלכות על קירות וטבילות בחופי הים התיכון... הוא עדיין שורד, הגיבור. Nokia N95 (אמילי, לתשומת לבך). המקום השונה ביותר? כל מקום שהוא לא ישראל.
בעצם אני חוזרת בי, כי ניו-יורק ממש הזכירה לי את ישראל.

AngeIDust

New member
אבל N95

הוא גדול מדי (את רואה, תמיד אנחנו מוצאים על מה להתלונן!)

MissCunningham

New member
הוא רק נראה ככה

בהשוואה לאחרים הוא אפילו קטן יותר. אבל הוא בהחלט נראה כמו פלאפון של גברים...

ציקהלה

New member
אז כניראה הנייד של גוגל הוא לנשים.

למרות שהוא טיפה גדול. גיליתי אצלי פונקציה שאומרת לי עד כמה האזור שאני גר בו בטוח או לא. מסתבר שבאזור שלי יש המו sex offenders . אמאלה.

AnnabeI Lee

New member
קצת מאוחר אבל לא נורא.

חיובי? שילמו לי על המון שעות והעבודה עברה מהר. ישנתי המון המון חברי היקר הכין ארוחת ערב מצויינת שלילי.. באמצע הלילה אחד השותפים שלי החליט להקליט שירים עם החברים שלו. היה רועש ומייאש. החדר דורש סידור קל הפלאפון שלי נראה שחור ושרוט. ואין לו את הצלצול של הפלאפון שליווה אותי כמה שנים. http://www.uberphones.com/2007/04/samsung/samsung_sphm300_leaked/ המקום השונה ביותר מישראל שהייתי בו הוא בטח לוס אנג'לס. גם התקעים שונים וגם יש חוסר בפשטות נעימה של שבת אחרי הצהריים... מקום די מקולל

Emc2

New member
you are not alone

we are just diaper wearing old farts But keep up the good work... you bring a fresh breeze of life to the forum

Emc2

New member
Hey! you! yeah YOU!

Why did you stop your daily postings? They brought some life into the forum... Would you mind continuing doing them?

למעלה