יום שישי

FartherAway

New member
סוףשבוע. ../images/Emo9.gif

למדנו משהו שאני לא זוכר מה הוא. נראלי הנדסה אנליטית. אין לי מושג. מסתבר שאפשר לעשות שיפורציון רק בסוף שנה, וזה יהיה מבחן על כל החומר של הבגרות.
אוף. שעתיים ספרות היה... לא יודע. היה משעמם. טל, נמרוד ואני עשינו פרצופים.
נראה כבר מה עושים בערב.

B a m b o o k

New member
הלכתי לשעתיים היסטוריה

כמו כל שישי. אבל לא למדתי. כמו כל שישי. אבל במקום זה עשתי עם חברה תרגילים בטריגו, כי עוד שבוע וחצי יש מבחן ואני לאדעת טריגו עם אותיות
אבל הצלחנו 8 תרגילים!!!!111 בערב אולי חברים באים לפה

אני לא מאמינה!!!!!!!@$%&@$&^

איכשהוא אבא עשה שהאינטרנט חושב שאני בחו"ל [אוף יצאתי פוסטמה במשפט הזה.. נו, משו עם חיבורים וואטים וזה]. אני שומעת לייב את הרדיו מארה"ב!! את הכושים שליייי כיף ליייי

yaeloola1

New member
יום שישי

שלוש שעות -תולדות הקולנוע- ראינו סרט דקומנטרי ועוד סרט ממש ישן משנת 1928 ,משהו כזה
שעתיים אנגלית ..... ובאחת היה לי שעור נהיגה מס' 29!!!!! למדתי פרסות....

Snow fairy

New member
אאאאאאההההההה

שעתיים מתמ', הרגשתי ממש רע וחזרתי הביתה, ביטלתי את המשמרת בעבודה, ניגנתי שעוווות על הפסנתר ועל הכינור, אח"כ אני אלך לתפור קצת [לזה אין לי כוח
], ואח"כ מתמ'? 81 במתכונת

LadyFlame123

New member
השלמתי שעות שינה מהגדנ"ע

וגם שעות זלילה.. נהייתי ילדה רעבה עוד יותר הממ ישנתי 12 שעות..אכלתי ארוחת בוקר/צהריים. בערב אולי נצא עם כולם

לא הלכתי לבי"ס

נשארתי בבית וניסיתי להמשיך את העבודה במתמטיקה. הרבה לא יצא מזה... וגם יש לי ללמוד במקביל לאזרחות. אוף. שיגיע כבר סוף שבוע הבא. זו תהיה ירידת לחץ ענקית [במידה ולא נקבל עוד עבודות עד אז].

tink 16

New member
../images/Emo203.gif יום קצר יחסית..

חצי שעה פסיכולוגיה שעה חינוך שעה אנגלית היו 2 הרצאות..משעמם משהו שעה ספרות שלא הקשבתי לה לשנייה...אבל היא אמרה משהו על שירת ימי הביניים נדמה לי
היו 3 שעות מודרני, וכמובן שאני לא הייתי בהן
אכלתי אצל פיצ
והלכתי ב2 לחזרות לבגרויות וחזרתי עכשיו. בערב אצל סבא וסבתא בת"א [באסה שאני לא נוהגת
] ואח"כ..לא ידוע

L i O r K u S h

New member
היה כיף בגדנ"ע../images/Emo189.gif

וכמובן שגם היו קטעים ממש מעצבנים... והקור המטורף. אתמול חזרנו באיזה חמש...התקלחתי מהר והלכתי ליוסי. כ"כ התגעגעתי אליו!!!! חזרתי ב10 בערך והלכתי לישון.... הלכתי לביצפר מחוסר ברירה..אני לא מפסידה מתמט' גם ככה אני לא מבינה כלום... אני עייפה.

Broken sound

New member
.

הילה וקט באו אתמול אחרי ההצגה. סתם דיברנו מלא כל הלילה. בבוקר קמנו לבצפר. קנינו להדר בלונים וכל מיני דברים. סתם בבצפר הראתי להן את המקום.היינו במחששה.גילגלנו לנו בכיף. העברנו את הזמן בהפסקה ואז נסענו לת"א. קניתי משקפי שמש חדשות. עכשיו אני סתם עצבנית. אחותי הקטנה מביאה חברים היום.אסור לי להיות שנייה בבית. בכל אופן. שבת שלום. והדר,מזל טוב מתוק.3>

ישלי יומולדת!^_^ ../images/Emo163.gif

16.5!! מזל טוב לי!! כן אני סופרת חצאים. נו
האינדסטריאל בן שבועיים ויום ולא כואב ככה סתם, רק כשנוגעים בו.

כןן אני מתה לחבר אותו כבר:(:( (../images/Emo163.gif

למוט שחור ארוך מחודד בקצה
נו
כזה עם ניט בכל קצה.

זונע

New member
יום מעצבן

רק שיחקתי פוקר בפלאפון...ואני עיף אז ביטלתי פוקר היום.

למעלה