יום שישי על הבוקר הלכתי להחליף את הגבס ביד, כי הוא הסריח אחרי הגדנ"ע. ועכשיו אני הולכת לביה"ס.
A Anni Lupu New member 25/1/08 #1 יום שישי על הבוקר הלכתי להחליף את הגבס ביד, כי הוא הסריח אחרי הגדנ"ע. ועכשיו אני הולכת לביה"ס.
C c h a r m e d b o y New member 25/1/08 #2 לא הלכתי היום... ביטלו שלוש שעות תנך... היה חבל ללכת לספורט וגם ככה המחנכת הוציאה למגמה שלנו אישור לא לבוא לספורט. אז היום הלכתי להסתפר ולרופא לתת לו את הדברים שביקשו ממני בצו >.< [אוף הולכים לדקור לי את החיים]
לא הלכתי היום... ביטלו שלוש שעות תנך... היה חבל ללכת לספורט וגם ככה המחנכת הוציאה למגמה שלנו אישור לא לבוא לספורט. אז היום הלכתי להסתפר ולרופא לתת לו את הדברים שביקשו ממני בצו >.< [אוף הולכים לדקור לי את החיים]
D dcohn New member 25/1/08 #3 הורידו לי טבעות מהשיניים! D: ועכשיו מתארגנת לבקיתה של בת של בנדוד שלי:] החיים כל כך נפלאים פתאום
D danieli rose New member 25/1/08 #4 תתחדשי התחושה הכי טובה בעולם.. אני כבר איזה שנה בלי זה ואני עוד לא רגילה לחייך נורמלי בתמונות :|
R RoRiL New member 25/1/08 #9 מזל טוב!../images/Emo13.gif אני זוכרת את התחושה.. הכי חלק בעולם! תהניייי ותתחדשי!
L LadyFlame123 New member 25/1/08 #14 מזל טוב מותק!!!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo13.gif תצטלמי! עכשיו!
D dcohn New member 25/1/08 #21 תודה רבה לכווללםםם!../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif אני אוהבת אתכם! ואנה, נראה לך שלא צילמתי? ככה אני מכירה אותי? ממש קשה להתרגל לחייך כמו שצריך קבלו תמונה:]
תודה רבה לכווללםםם!../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif אני אוהבת אתכם! ואנה, נראה לך שלא צילמתי? ככה אני מכירה אותי? ממש קשה להתרגל לחייך כמו שצריך קבלו תמונה:]
D dcohn New member 25/1/08 #28 ואי, בטירוף אבל החניכיים קצת התנפחו, והוא אמר שזה עובר תוך שבוע =\ מה שבוע עכשיו?:[ אבל לא אכפתלי כלום, אושר גדול D:
ואי, בטירוף אבל החניכיים קצת התנפחו, והוא אמר שזה עובר תוך שבוע =\ מה שבוע עכשיו?:[ אבל לא אכפתלי כלום, אושר גדול D:
ש שרון710 New member 25/1/08 #30 זה בקטנה../images/Emo6.gif אבל להגיד לך מה הבאסה? שעכשיו הצדדים של השיניים יותר נקיות מהאמצע
ש שרון710 New member 25/1/08 #33 כי.. אתה לא מצחצחת שיניים איפה שיש לך את הדבק של הקוביות, אז תעשי לבד את החישוב
D dcohn New member 25/1/08 #34 הא לא הבנתי בהתחלה../images/Emo6.gif אבל לא נכון! כשהם הורידו את הדבק הכל נהיה ממש חלק
© © h i l a © New member 25/1/08 #39 מזל טוב! איזה כיף לי שאני לא צריכה לעבור את זה, יש לי שיניים ישרות מאז ומתמיד