יום שישי (: עושים משהו מיוחד ? שבת שלום ! (:
L Looking4CoolName New member 10/8/07 #2 וואו, כבר שלושה ימים ברציפות - אני הולך לישון ב-4 לפנות בוקר, ואנשים מעירים אותי בשעה 10!!! או בטלפונים לא נפסקים... או בדפיקות רצחניות בדלת. מה קרה ,אנשים? תנו לישון. היום עם חברים בערב!
וואו, כבר שלושה ימים ברציפות - אני הולך לישון ב-4 לפנות בוקר, ואנשים מעירים אותי בשעה 10!!! או בטלפונים לא נפסקים... או בדפיקות רצחניות בדלת. מה קרה ,אנשים? תנו לישון. היום עם חברים בערב!
Y Yarinv New member 10/8/07 #3 לא לשכוח - היום ב-20:20 שידור חוזר של פרק 1 למי שפיספס ולא ראה או למי שרוצה לראות שוב את קייל ערום מכוסה בריר ורוד.
לא לשכוח - היום ב-20:20 שידור חוזר של פרק 1 למי שפיספס ולא ראה או למי שרוצה לראות שוב את קייל ערום מכוסה בריר ורוד.
V vashla New member 10/8/07 #4 יאא מצטרפת לפורום ועונה! מזמן לא מצאתי תכנית בטלוויזיה שככה תשמח אותי! זה ככ יפה!! אז שלום אני בר והיום אני כנראה לא עושה כלום,אולי מאוחר יותר נצא לפארק,אין לי רגליים
יאא מצטרפת לפורום ועונה! מזמן לא מצאתי תכנית בטלוויזיה שככה תשמח אותי! זה ככ יפה!! אז שלום אני בר והיום אני כנראה לא עושה כלום,אולי מאוחר יותר נצא לפארק,אין לי רגליים