יום שישי

PerfectSP

New member
אספתי את הגרמניה מבצפרD: ../images/Emo190.gif

המשלחת תהיה בארץ שבוע וחצי D: זהו,חוץ מזה אין לי בצפר בימי שישי XD

pRimaVeriTaVIV

New member
היום הכי קצר שלי ../images/Emo3.gif

שעת אפס היסטוריה *ממורמר בטירוף* ואז כמובן ההפסקה היא רק 5 דקות וישר עוד שיעור היסטוריה... חשבתי שאני הולך למות זה כאילו בתוך הכיתות הזמן עובר יותר לאט מאשר בשאר העולם
אחרי זה היה לשון, חינוך (BOORING), ספרות (אפשר לשמוע בקול של המורה הזאת שהיא מורה לספרות
) וטריגו' כרגע נראה שבמקום שעתיים ספורט אני צריך לבוא רק לשעה אחת
הידד! אבל הטיפשים רוצים לבקש עוד שעה
אני ממש מקווה שלא יאשרו להם... שבוע הבא איזה 51287 מפגשים של פולין
זה ממש מעיק, הם קובעים את זה רק בסוף של ימי לימודים ככה שבמקום ללכת ב14:10 או 15:05 או אנערף אני צריך ללכת בערב

SHIR04

New member
לשכבה שלי דחו בכלל את הפולין לי"ב ):

אז לא להתלונן...
בעצם אני מעדיפה שזה יהיה בי"ב...יותר בוגרים.

pRimaVeriTaVIV

New member
וגם...בשורה משמחת

אחרי סידורים סופיים במערכת יש לי רק 46 שעות ואני לא לומד עד ארבע בשום יום
למרות שבתכלס הייתי מעדיף שבמקום שעות אפס פשוט שיוסיפו עוד שעה בסוף היום...

zulta nadav

New member
יום מבאס :/

חברים שלי איכזבו אותי מאוד. הבצפר מעצבן אותי אני עייף, למרות שישנתי שעתיים וידידה הכי טובה שלי נסעה לטבריה...

just nimi

New member
וואלה וואלה

קמתי ב7:30 בערך, התארגנתי, יצאתי לב"יס עם האופניים. הגעתי לבי"ס עם בוב דילן בMP4 [
], לשעה ראשונה שהייתה... רגע בודק במערכת.. תנ"ך. המורה ממש נחמדה, אני מבין את החומר כמו שצריך, והיה סבבה. הפסקה וזה, בוב דילן, שוב. ואז ספרות. המורה נכנסה לכיתה, שאלה "איפה היינו בשיעור האחרון?", והגבתי ב"בכיתה...?"
ואז היה שיעור ראשון באזרחות, יענטו בלגן, צעקות מצד הערסים ושריקות במשרוקית של המורה. ואז היה ג"ג, עם המורה הכי טוב שיצא לי להכיר. קורע, חכם, ועם משפטים כמו "קח כיסא ושב על הרצפה" חחחח ואז חזרתי הביתה, אופניים, שחייה, הנני כאן.

דני1993

New member
../images/Emo46.gif

יום ארוך ומתיש. קמתי בשש וחצי והגעתי לשעת אפס של היסטוריה,שעה ראשונה היסטוריה ואז שעה אנגלית ושעתיים מתמטיקה [שלא עשיתי בהן כלום,סתם שכונה
] אחרי זה אזרחות ושל"ח יום ארוך בהחלט! וכשחזרתי אכלתי והלכתי לישון התעוררתי ב2 בלילה
חח

PerfectSP

New member
מה?! ../images/Emo190.gif

פיגור! ~הולכת להפגין מול משרד החינוך~

למעלה