יום שישי

O

omerdav

Guest
יום סבבה לגמרי ../images/Emo13.gif

אומנם קמתי ב-6:30 כמו מפגר, ואז גיליתי שאני מתחיל רק ב-10..... היה שעתיים לשון עם המורה הנרקומנית\מפוצלת האישיות שלנו.... סתם חזרה על הנושאים משנה שעברה ודברים כאלה... ואז שעה חינוך... אלוהים המחנכת שלנו חיה בסרט.... היא חילקה לנו בלונים ולבבות שנרשום את היומולדת שלנו ונעשה לוח...והביאה לנו חמשירים וסיפורים מעפנים.... הקיצור הכל חרטה. וזהו (-:

ניקיוןןן

כרגיל שאני צריכה משהו אז הדרך היחידה להוציא את זה מאמא זה למכור את עצמי לעבודות הניקיון של שישי... אז שטפתי ת'בית חח שבת שלום

רואה את הגמר של כוכב נולד בערוץ 24../images/Emo6.gif

חחחחח פספסתי את הגמר כי הייתי בעל-האש כיתתי, וואו, זה כזה עלוב בלי לירן

mafakit

New member
מי לומד 6 שעות ביום שישי? |אלפקה|../images/Emo218.gif../images/Emo228.gif

מה זה פה, ועוד איזה שעות!! הסטוריה, לשון, לשון, אזרחות, הסטוריה, שורשי [משו כזה לא ממש מעניין שאפחד לא טורח להיכנס אליו גם ככה XD ] האמת אבל היה יום נחמד, מצחיק למדיי המורה שלי ללשון הלכה אחורה ונכנסה בכיסא XDDDDD

MR Lordi

New member
היה קצר... ../images/Emo13.gif

באתי לספרות ותנ"ך והלכתי הביתה

אני רשמית שונאת את ימי שישי

טוב, לא. רק את ה4 השעות הראשונות ביום שישי. שעתיים אלקטרוניקה היה גרוע, לא הבנתי כלום! האבסורד הוא שמדובר בחומר שלמדנו שנה שעברה והבנתי אותו!! אוף. אחרי זה מתמטיקה, יותר גרוע. אני לא הולכת להיכנס יותר מדי לשיעורים, הובהר לי היטב שהכל נשאר כמו שנה שעברה. אז כמו שנה שעברה אני אלמד לבד. ואז לשון. והביתה. שישי, לישון.

hadarinke

New member
נועם, שמת לב שיש רצף ימי הולדת בפורום?

flaming pie ב21 את ב22 ואני ב23! :)

SHIR04

New member
יום סביר../images/Emo13.gif

שעה ראשונה היסטוריה...עברה די בקלות
שעה שניה אזרחות...זה היה השיעור הראשון אז המורה סתם הסבירה מה הולך להיות כל החומר.. ואז שעתיים מתמטיקה. מורה חדשה, בינתיים היא חמודה!
ואז שעה ספורט...תמיד ביום שישי יש לי ספורט!
זה משהו...אבל נו טוב..המשכתי כבר למכון כושר
וזהו...סה"כ 5 שעות.

Flaming Pie

New member
יום סבבה.. :) ../images/Emo209.gif

התחלתי ב9, שעתיים מתמטיקה שדווקא עברו מהר למדי, אחר כך שעה חינוך תעבורתי, חפירות ושעמום. Oם ואחר כך שעתיים ספרות ואני ממש אוהבת את המורה אז אני אוהבת גם את השיעורים. P: וזהו חזרתי ברבע ל2..

hadarinke

New member
"אבל אם אתה חצי ידוען עם רבע זמן..."

שה-לה-לה-לה. הרבה מתמטיקה- התחלנו דיפרנצאלי, שעתיים מגמת ספרות ,שעתיים הסטוריה, ושעת חינוך. נרדמתי באמצע השיעור והמורה העירה אותי
הוריי לא בבית, קפצו להם לים המלח לאיזה כנס של מאפיונרים אז החלטתי לסדר קצת את הבית כפולניה למופת, הכנתי לאחותי ארוחת צהריים, ובערב ענתי באה לישון אצלי.
רק חבל שאחותי לא הודיעה לי מראש שהיא מביאה אליה לישון 6 בנות, אבל לא לדאוג, בשביל זה יש מנעול

למעלה