יום שישי

S h r i k y

New member
יום שישי ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

מאז הריצה אתמול ( עם הנעלים החדשות ) יש לי קצת כאבים בכף רגל שמאל
, אני חושש שזה התחלה של שברי מאמץ אז לא נראה לי שארוץ בימי הקרובים ( ואבדוק מה הבעיה עם הנעליים האלו ).
קמתי עם גב תפוס- כ''כ צריך להחליף את המיטה שלי כבר
טוב אין ממש
אבל זה סופ''ש והחברים חוזרים והערב באות 2 חברות אלי ( שזה בהחלט
כי לא צריך לנהוג
) ומחר חומוס עם כל החבר'ה אז בכלל כיף
שבת שלום לכולם

chaiel

New member
חומוס עם החבר'ה?!

חחח זה לא בילוי שעושים עם פיתה?! חחח בכל מקרה אצלי גם סופסוף החברים באים... וגמני צריך להחליף מיתה אבל ההורים רוצים לראות אם אני יעשה יומיות קודם כדי להחליט מה לקנות... וכושר אני לא עושה כי היד שלי התנפחה (עוד שעה רופא) ולהזיע רק על ריצה זה לא שווה אתזה...(איך אתה מסוגל לרוץ יותר מ2,000? אני גם בשביל מיליון לא נראלי הייתי מצליח לרוץ אפילו מטר אחרי זה...)

S h r i k y

New member
חומוס זה רק עם החברה ../images/Emo3.gif

זה כל הקטע ( הרי מה הקטע? לפרנס ת'ערבים? ) שיושבים כולם, חוזרי הצבא והש''ש ( והסמרטוטים למינהם-כמוני ).. חומוס סכפר יסיף/ראמה, אח''כ מקנחים בכנאפה מהטובות וחותכים הביתה. וריצה? דווקא לרוץ זה לא כזה בעיה.. רק צריך להתגבר על השיעמום ( כמובן שרץ בחוץ ולא על ההליכון :-S )

chaiel

New member
פאק!

למה היד התנפחה?! קיבלתי מכת קור בידיים כשעבדתי בתנובה שבוע שעבר בלי כפפות!!! הקטע הוא שכל השבוע לא ממש שמתי לב כי הייתי בטוח שזה קרה לי בכדורסל והכאבים והניפוח תמיד קורים ועוד המשכתי לשחק, אתמול אבל שמתי לב שהיד כבר פי 2 בגודל וחייבים ללכת לרופא..והוא אמר לי שצריכים לכרות ת'יד!

chaiel

New member
שיט!

הייתי אמור להגיב עלזה במקום אחר... היא קלטה ש-א-נ-י דיברתי בצחוק לגמרי!!! (מנהלת, בבקשה תחליפי את המיקום של התגובות)

Karin917

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo113.gif

סידרתי גבות ואני לא נראית מופתעת יותר
גם ציפורניים
. זה משהו שלא עשיתי חצי שנה
הכרחתי את עצמי לקום ב7 [לא שישנתי הלילה] וללכת לשיעור ספינינג
מחר אני אראה את הבת דודה החדשה שלי
היום בערב אני אמורה לצאת עם החברות
סוף סוף קניתי גם לעצמי משהו מהמשכורת של דצמבר
קפצתי לאכול גלידה במק' בראם וראיתי אנשים
היה שיעור נהיגה מזעזע ועליתי על המדרכה
. אין עדיין תאריך לטסט
מישהו משגע אותי במקושרים והוא גרם לי להיות פרנואידית ולחשוד בכל החברים שלי
הקעקוע מתקלף ודוהה והתכוונתי ללבוש חצאית היום בערב...

S h r i k y

New member
את חיה טוב תאמיני לי ../images/Emo8.gif

גבות, מניקור.. הלוואי עלי חיים כאלו

Karin917

New member
זה היה נחוץ!../images/Emo113.gif

רוצה שאני אעשה לך ציפורניים?

S h r i k y

New member
יאללה בואי ../images/Emo6.gif

אחרי 4 וחצי חודשים של שיוף ציפורניים בפינלנד.. אני תמיד אשמח ללמד משהו חדש

:):(

:(לא רק שבאתי למה שחבתי שיהיה רק ראיון עבודה כדי להגיד שאני אוכל לעבוד רק בימים מסויימים,לא רק שלא עמדגתי על שלי כמו שכל כך חשוב לי לעשות,גם בסוף הסתבר שטעיתי-רע מכל כיוון. :)מצאתי עבודה עד לגיוס.כן,היא איומה ונוראה-אבל מה לעשות-עדיף על להשאר בבית. :(הגיטרה נשברה!!!!!!רק אלוהים יודע איך-כשעזבתי אותה היא הייתה בסדר!!!!!!!!!!!!!!!

ווינגז

New member
שבת שלום ../images/Emo3.gif

הרגל במצב יותר טוב, פחות כואב.
החברים היו פה אתמול והיה כיף להשלים פערים, כולם בקורסים/צבא אז לא יוצא להפגש יותר מידי.
אני ממש לא מאופסת בשבוע האחרון, פעם בכמה זמן אני מתחילה לבכות בלי שום סיבה.
קר ממש, אוף.

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif שישבת

איזה סופ"ש פנאןןןןן!!! שישי בצהריים מקבלת טלפון מחברה מהתיכון "רותם בואי מיד לאור!". אירגנו מפגש איחוד של החבורה הישנה שלנו כפרות עליהם
אחרי זה ארוחת ערב עם המשפחה המורחבת אצל סבא סבתא.. ואז יוצאיםםםם בהתחלה הלכנו למרתף [פאב בעיר] והיה שם קצת מעפן, אבל אז הגיעה השתייה והמצברוח התחיל לעלות
הזמנתי סקס און דה ביץ' מחוזק והיה מעולה!! התחלנו לשיר ולעשות שטויות והיה מזה צחוקים
אחרי זה היינו אמורים ללכת ללונה אבל פתאום כולם החליטו שלא בא להם חוץ ממני ועוד 2 חברות, ואני שונאת ללכת למועדונים בחבורה מצומצמת כי אז כל הבנים עלינו
אז נסענו לקריות לדאנס בר בחינם, והתפרענו שם איזה שעה
התחילו איתנו בקטנה אבל לא נורא הציקו.. היה איזה אחד שפשוט תפס אותי וסובב אותי לתוך מעגל של בנים, אז פשוט עשיתי להם בהיייי והסתובבתי חזרה
אני לא מבינה מה הוא חשב לעצמו
אחרי שמיצינו כבר, עלינו חזרה למרכז הכרמל לשבת קצת בגרג, ואז ב4 התקפלנו אחרי ערב ארוך ומגוון במיוחד
היה ממש כיף =]] היום סתם ישנתי עד מאוחר וחברה שלי באה אליי... וזהו
ומחר אני עובדת ב10 וחצי בבוקר.. נקווה למשמרת טובה
גוד נייט

למעלה