יום שישי

יום שישי ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

תענוווו!!11 [ואולי מישו עוד מעוניין לפתוח לפעמים?
אם כן אז עשו זאת P: ]

כהרגלי אענה ראשונה ../images/Emo3.gif

הייתי בים והיה מדהים!!
הרגשה חביבה של סופ"ש..
לא עשיתי כלום בערך. מחר ממש ממש רוצה לסדר ת'חדר וזה מבאס.. " " להתחיל שיעורים, וזה מבאס יותר אפילו :)

נמנמממ../images/Emo110.gif

לי אינבעיה לפתוח.. חשבתי שאת רוצה פשוט:]]
חגגנו לאחותי מומולדת והיה כיף:]] ואהבו תחולצות וזה:)
סתם משו כזה ב3 ימים האחרונים שכל פעם שאני נזכרת בו אני מתחילה לבכות.. וזה קצת קשה שאני עם אנשים אבל לא נורא.. יהיה בסיידר..:]
חייבת להתחיל שיעורים.. איזה דיכי:( וזה לא סתם כמו כל חופש.. זה למבחן בתחילת שנה [כמו כולכם בטח:]] ככה שלטובתי אני צריכה לעשות אבל אין כוווח:( וכמו שאני מכירה ת'צמי יום יומיים לפניסוף החופש אני אתחיל רק:p נקווה שלא..

לא שאכפת לי, אם באלך אז סבבה ../images/Emo13.gif

ואת מוזמנת לשתף לגביי הדבר העצוב
.. וגם אם לא, שולחת לך
ו
לעידוד.. אל תהי עצובה!! בקשר לשיעורים, ד"א- תתחילי בחוסר רצון, ולאט לאט יבוא לך יותר רצון כוח שתראי שהתקדמת כי ממש תרי חלסיים את זה כבר.. זה לא כזה עניין. :)

שנים שלא הייתי פה!!!

חזרתי ממסע חוף! היה פשוט מדהים!!!! הגעתי לקבוצה שלא הכרתי בה אפחד, והיא כלכך מעולה!!!! אבל אני לא אחפור לכם..
תכננתי לצאת אתמול בערב, אבל חזרתי ב-שלוש וחצי בצהרים הבייתה, ובארבע כבר ישנתי. העירו אותי הבוקר בשש וחצי לעבוד=/
גם היום תכננתי לצאת לאנשהו, אבל אין לי כוח לזוז. כל הרגלים שלפוחיות, כואב לי הגב ותפוסות לי השוקיים...

Ogakor

New member
|חובלגרמני|

אני עדיין בחיים, לא מתתי היום.
הבנתי כל מיני דברים שציפיתי שיקרו ועכשיו אני יודע שהם בלתי אפשריים ואני דיי בבאסה בגלל זה.
כי פשוט לא.
כי רע לי.
כי אתם לא יכולים להבין אותי [עדיין].
כי אני מצפה שדברים בלתי אפשריים יקרו (כן אני יודע שרשמתי את זה פעמיים).
כי גם לי מותר להיות בדיכאון (אבל לא יותר מידי).
כי אני מתגעגע.
כי אני גם מרגיש לא נעים עם כל מיני מצבים בחיים.
כי אני לא יודע מה לעשות עם עצמי, ואפחד לא יכול באמת להבין אותי. ומי שכן- לא כאן איתי.
כי זה פשוט לא היום שלי. [אני לא באמת הולך להתאבד, אני סתם מרחם על עצמי בצורה פאטתית.]

מממ..../images/Emo110.gif

ישלי אותך במסן נדמה לי.. אני שם כמעט כל הזמן אם אתה רוצה:) ויהיה בסדר [אנדעת שזה מעצבן שאומרים.. אבל זה תמיד קורה בסוף
]

noyil

New member
ללא נושא

או יותר נכון: ללא רעיון לנושא
ראיתי שה-iMac החדש יצא
עדיין אין לי מספיק כסף בשבילו

Meitarii

New member
אאאני

הייתי בים
היה סחף, וטבעתי ונתקעתי איזה 20 דקות בים שאני לא מגיעה לקרקע וממש ממש נלחצתי,ובלעתי מלא מים וקצת קשה לנשום =\ אבל עכשיו הכל טוב.

חח אמאלללה../images/Emo110.gif

איזה חוף היית? וכה יש דגל אדום כל הזמן:(.. גם כשהייתי ביום רביעי היו וואחד גלים גמני כמעט טבעתי.. מפחיד:|

Miss RockRose

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo210.gif

היינו אצל שניצלה במסיבת יומולדת והיה נייס ביותר
[..מזל טובבבבבבב..!!!!!!!!!!!!!!!....]
התקדמתי סוף סוף בספררררררר
לא התחלתי עוד שיעורים...האמת שיש לי רק במתמטיקה ואני לא ממש מוצאת אותם

למעלה