יום שישי

B a m b o o k

New member
אינפקציה../images/Emo47.gif

חבל שהם נעלמו מעל פני האדמה... לפחות הסולן
קמתי בבוקר ברבע ל8 במטרה ללכת לבצפר היסודי שלי לעשות שם איזה פעילות, ואיך שבאתי לצאת מהבית המורה שלי מתקשרת ואומרת לי שביטלו את זה בגלל הפיגוע אתמול
אז ב9 יצאתי לאוטובוס ונסעתי לעיר במטרה לקנות חולצה לתחפושת שלי, ומצאתי ובאלגנטיות דלגתי הביתה במקום ללכת לשעתיים היסטוריה
אולי בערב רמב"ם

נמ

אז האמת שלא יודעת להגדיר את היום הזה עד עכשיו, סתם מוזר כזה. שלוש שעות מחשבים שבהן רק פתרנו תרגילים ובשעה השלישית המורה הסבירה לנו יעילות. באמצע כמובן שהייתה הפסקה (של 25 דקות!!! יש לנו פאקינג הפסקה של 25 דקות ביום שישי, זה כזה שולט
) אז ישבתי עם חברה על ספסל ודיברנו, כרגיל. שעה היסטוריה- המשכנו לקרוא את החומר ולדבר עליו, הגענו לועדת ואנזה...זה פשוט מזעזע, אני בקושי מסוגלת לשמוע את הדברים האלה, אבל זה החומר הכי מעניין שקיים. חיכיתי לאבא שלי ובנתיים ישבנו כמה חברים ודיברנו עד שהוא בא, והלכתי הביתה. עד עכשיו לא ממש עשיתי משהו מיוחד...יש לי לעשות שיעורים במחשבים שאני בטח לא אבין, לשטוף את הבית, לקפל כביסות, ולחכות למחברות שלי בתנ"ך כי הבאתי אותן לידיד להשלים. בערב? שומדבר, כרגיל.

כ"כ מוזר

היה ר"ח אדר אז היה אמור להיות ההפיכה וההכתרה ותעודות ולא ללמוד כל היום, ובגלל הפיגוע זה היה ממש מוזר לעשות היום מסיבות בבי"ס וזה, אז הוחלט שהשמינית לא יפרקו את ההפיכה אבל את ההכתרה ידחו לשבוע הבא. אז ההפיכה היתה ממש מגניבה, הם הפכו את כל הבי"ס להגוורטוס וזה הלך להם ממש טוב והיה אדיר, ואז קיבלנו את תעודותינו (סביר+) והלכנו לבית.

זה כזה מוזר |:

פלך, אם שמעת. בטח לא. אבל יש עלינו ערך בויקיפדיה אז אנחנו מאגניבים איזה את?

חח בטח ששמעתי.. אז את מי-ם?

אני בעירוני ו' על זה בטוח לא שמעת ובטוח אין עלינו ערך בווקיפידיה. אבל לא בדקתי האמת

B a m b o o k

New member
מזה../images/Emo7.gif? למה אצלנו את הפיכה או מה שזה לא יהיה?

יש אצלנו רק הכתרה!

באסה לכם, אחד הדברים הכי שווים של פורים

אנחנו 4 שכבות בבי"ס (מט' עד י"ב) אז כל שכבה היתה בית והיו כאלה 4 שולחנות מאורכים XD והפכו את המגרש כדורסל למגרש קווידיץ', ואת העלק חצר של בי"ס ליער האסור. חחח והביתן של השומר זה כאילו הבית של האגריד. היה משעשע P: בבי"ס שעברתי ממנו עשו הפיכה להישרדות, אז קומה אחת הכל ג'ונגל וקומה אחת מתחת למים כזה. אבל שלנו יותר מגניב P:

אצלנו לפני כמה שנים היה הדבר

הכי שוסי בעולם לקחו סרטים ועשו מהם את ההפיכה נניח כרזה של ספרות זולה עם התמונה של המורה לספרות פו הדב עם המורה השמן החמודיק לא רק בלונדינית עם תמונה של אחת מהמורות המטומטמות שכל הזמן מדברת על הסרט הזה, ועוד מלאאא היה אחד מהמצחיקים [רק שאח"כ המורים כ"כ נעלבו, שביטלו את זה לכמה שנים
]

sky darkens

New member
it's fridayyyy

קמתי ב5 וחצי בשביל לעשות שיעור נהיגה ב6 בבוקר. היה ממש טוב.
(פחדתי שהמורה יברח לי אז רצתי ואז נתקעתי בשער.|חבול) הלכתי לבית-ספר והיה שעתיים מתמטיקה, אני אשכרה מבין את זה. אולי בגלל שזה כזה קל. |: תנ"ך - אני גאון. ספורט - שיחקנו כדורעף, היה ממש כיף. עד שרצתי אחורה ואז כשהסתובבתי גיליתי שיש עמוד מולי. (דרך נחמדה להגיד שנתקעתי בעמוד) שעתיים תגבור בביולוגיה - אני סוף סוף מתחיל לקלוט. אולי אני באמת צריך לבוא לשיעורים.
בערב עושים ערב סושי ובטח אני אלך לשחר אחר-כך. ^^ שבוע טוב לכולם.

חם../images/Emo99.gif

טוב אז בבצפר היה מדכא, כמעט בכיתי בתפילה. ביטלנו כמובן את כל המישהמישה משנכנס אדר וזה. והיה דבר תורה עצוב כזה של הרב. אבל אח"כ באוטובוס חזרה פתאום החלטנו אורושקה הדסי ואני לרדת לחניתה קניתי פונפונים לתחפושת:p ליוותי את אורושקה הביתה [המ הייתי שם יותר מידי ביומיים האחרונים:p] ואז חזרתי הביתה ועזרתי מלא לאמא זהו בעייצם

למעלה