יום שישי

dark wound

New member
יום שישי ../images/Emo176.gif

קרה אתמול משהו ממש ממש מצחיק
הממ.. קצת רקע: אני וחברים הלכנו לקניון, אחרי זה הלכתי לישון אצל חבר..... ראיתי בחנות ספרים איזה מישהו עם חגורת ניטים יפה כזאת, אז אני וידידה שלי הלכנו לשאול אותו מאיפה הוא קנה אותה. השארתי את התיק שלי עם חברים שלי. אני חוזר למקום הזה ליד הקולנוע ורואה שכולם מתפקעים מצחוק, אני מנסה להבין למה: מסתבר שמשהו רטט בתיק שלי, והם כולם נבהלו ואצו לראות מה יש בתוך התיק[חדירה לפרטיות
]. הם ראו משהו ארוך-סגול. כולם היו בטוחים שזה ויברטור או משהוכזה ואז הסתבר שזאת המברשת שיניים החשמלים שלי
כולנו נקרענו מצחוק

אני אצל חברה D: אתמול הייתי בNOFX ../images/Emo163.gif

והיה טוווווובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב מי שלא בא הפסיד

FartherAway

New member
פףף, הייתי בוכה

אם חברים שלי היו חושבים שיש לי ויברטור בתיק.

Snow fairy

New member
מיכל הטיפשת לא באה../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

אז בטח אני אלך לג'ואל ואחרי זה לישון אצל תומר או משהו

מןןן דט שיטט ווז אגלייי

למרות שהייתה שביתה קמתי כמו ילדה טובה ובאתי לכיתה ב-8 וחצי הייתה נוכחות מלאה. כאילו, שוק. למה?!? תפילה של שעה ואז דבר תורה של שעה וחצי בערך. בהתחלה היה מעניין, בסוף מצאתי את עצמי עם מראה שמה עיפרון שחור. אח"כ היה היסטוריה ואז נמאס לי וחזרתי הביתה יחד עם אור. השומר משומה הואיל לפתוח לנו את הדלת

shiratel

New member
למדתי ערבית

אבל עקב אילוצים קמתי ב-11 והשעור התחיל בשתים עשרה ורבע עד רבע לשתיים. והמורה החדשה בכלל לא נוראית, והיא לא דיברה ערבית (זה שהיא ערבייה, כבר אמרתי?) כל השעור כמו ביום רביעי. חמודה ממש, זלזלתי בה קצת. למרות שאני עדיין מתגעגעת למורה הקודמת
דווקא היה מגניב, למרות שיש קקה של שעות!

sky darkens

New member
בוקר טוב. ../images/Emo13.gif

אתמול חזרתי מארומה עם כל החברים, נפרדנו מנעם שטסה.
קיצר, הלכתי עם 3 ידידות לאיזה מקום כי המפגרות לא השתכרו "מלאאא" זמן, אז הן רצו לשתות. קיצר, הן הביאו אבסולו ובירה, אחרי 2 שוטים כל אחת הייתה כבר מצחקקת-מפגרת, אמרתי להן שאין לי כח והלכתי הביתה. האמת שלא היה לי כח לראות אותן שיכורות שוב, שיעשו מה שבא להן. לא משנה. קמתי עכשיו, אכלתי שקשוקה. עוד מעט אני אעשה קצת תרגילים במתמטיקה והיום בערב הולכים לג'ו. יש בית ריק ושתייה.

sky darkens

New member
DUDE, הן ידידות שלי.

וגם אם הן לא היו. למה שאני אנצל מישהי שיכורה יא גועל.
מקווה שאמרת את זה בצחוק.

sky darkens

New member
מאיפה אני יכול לדעת? רשמתי לך בהודעה שלי שאני

מקווה שצחקת. ועל נושא כזה לא צוחקים, אבל מה שעושה לכם את זה.

זונע

New member
מי אתה שתגיד לי על מה לצחוק

איזה ילד מצחיק אתה תאמין לי..."על נושא כזה לא צוחקים" פחח מה אתה בחורה:|

למעלה