יום שישי
!!

moshe present

New member
יום שישי ../images/Emo140.gif!!

ההודעת יום הראשונה שלי חוחו מקווה שאף אחד לא פותח ביחד איתי סופסוך הגיע יום שישייייי אז איך היה היום? ומה אתם עושים בערב? וסתם שאלה שרציתי לשאול מזמן-מה עושים אצלכם בימי שישי בערב, זתומרת לאן אתם יוצאים ברגיל? יאללה שיהיה אחלה יום!

גליזה

New member
מייזל טוב!

החולי, הו, החולי
מצד אחד זה נורא נחמד לא להבחן בהיסטוריה, ומצד שני אני שונאת מועדי ב'

גליזה

New member
ו..

פעם הייתי יוצאת באופן קבוע לטייל עם חברה ביבנה בימי שישי בערב, אבל היום אני לא עושה בד"כ כלום (אלא אם כן אני נוסעת להופעה של סינרגיה
או..הופעות אחרות כדוגמת המג'יקל מיסתורי טור
), ונשארת בבית בימי שישי. (זה היה יכול להיות נחמד אם היה קל לארגן עם חברות שלי יציאה, אבל זה לא)

tttttttttt1

New member
אויי איזה יום...

יום של 3 שעות...אנגלית+שעתיים כימיה...רק ש..השעתיים כימיה היום הם מבחן..שלפי החומר הולך להיות קשההההההה
... אהה שאלוהים יעזור לי...מבחן ראשון שבאמת למדתי לכימיה ואני מזה לא בטוח בקשר לזה.......

tttttttttt1

New member
עשיתי שנה שעברה 3 יחידות...

השנה אני עושה את 2 יחידות ההשלמה... ...

Wild Eye Joker

New member
אממ

הלע בצפר, ובערב נצא.. ולשאלתך יוצאים ל: מסיבות בבתים של אנשים, מועדונים, בתי קפה, סנוקר, סרט, פיצה, גלידה..ובקיץ שנעים בחוץ אז לפעמים סתם יושבים בפארק כמה שעות..שותים וכאלה..

חחחחחח

מה הלחץ סביב פתיחת הודעות יומיות אניוואי? תהיו לי בריאים
אני הולכת עוד מעט לעבודה,מתחילה ב11. מסיימת ב5,וב7 ידיד שלי בא לאסוף אותי ואז כלללללל הדרך לירושלים להופעה של בלאקפילד!!!
ואממ...מה אני עושה בד"כ ביום שישי? נפגעת עם חברה/חברים בעיקר. בד"כ אנחנו מנסים לארגן משהו ואז לא ממש הולך כי אין לאן לצאת ופיתוח מאוסה ופלצנית,אז אנחנו קונים בירות מביאים נרגילה ויושבים בגן שעשועים שברחוב שלי. יום טוב לכולם!

may0rw

New member
שישי

טוב.. אז אתמול הייתי בהופעה נחמדת.. והיום קמתי לבצפר, למבחן! ועוד הלך לי טוב.. אז זה התחיל סופ'ש נחמד. היום בערב הולכת לחברה.. יש לה יומולדת. בדר'כ בשישי אנחנו יוצאים לפארק, לשבת אצל מישהו, לסרט, לסנוקר.. כל מיני כאלה =] שבת שלום?

nemo the great

New member
יום פעיל!! ../images/Emo19.gif

קמתי בבוקר באווירה טובה מאוד עם חיוך ענקי שמעתי אול יו ניד איס לאב.. חעחע וכל היום צהריים ובוקר עזרתי לאמא והיה כיף חיים במטבח!!
אי אי אי אף אחד לא יבין אותי ושרנו במטבח בצעקות!.. וקטפתי מהעץ תפוזים והיה כיף לטפס על עצים זה כיף ושלחו לי הרבה הודעות לפלאפון!.. מה גם לפלא יש פלאפון דיי חחח 'כל מקרה B A M B O שולח לכם דש חם מאוד. ושהוא מתגעגע... אגב גל.. איזה רחוב את גרה ביבנה?.. אל תדאגי אני לא ישלח לך
משו יותר כיף
אולי אני יהיה שם שבת
. ואז נצא
.. אני פעם הייתי יוצא ל"קריה" אבל עכשיו אני כבר לא יוצא כי אני לא מחבב את האנשים שם תמיד יש מתחים וזה.. פיכסא... הכי טוב עם המשפחה..
.. אה אגב חנצ'ה את לא בביולוגיה עם מיה? חח כי הייתי מחוץ לביצפר שלכם בחמישי.. לא משנה..

HeNoOsH

New member
לאא...נראה לך ?!

עד שנפטרתי מביולוגיה אני אגביר את זה שוב ? לא שהגברתי משהו יותר טוב אבל שיהיה...

למעלה