יום שישי
!!

Simply Blonde

New member
נמנמנ../images/Emo68.gif

קמתי עכשיו
ז"א העירו אותי בצרחות ש12 עכשיו ושיום שישי איזה כיף
נמנמנמ לא עשיתי שומדבר היום בנתיים חחח אה כן התלבשתי יאי וצחצחתי שינים יאי
נמנמ ימי שישי כשאחיין שלי כאן זה לשחק איתו עד שהוא הולך לישון כפרעליו
הוא פשוט היצור הכי הכי מושלם בעולם. לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיו. ולישון לא אוהבת לצאת בשישי קר וזה סתם אין כאן שומדבר מיוחד בעיר המסריחה הזו
שבת זה השלמות שינה. אני מחכה לזה כל שבוע כל השבוע

Black Balloon

New member
שישי... ../images/Emo3.gif

היום השתחררתי ב10 ^^ ווהו! המורה להסטוריה מעצבנת אותי. :< היא טובה והכל, אבל מעצבנת. מה אני עושה בימי שישי? כלום. פשוט מאוד משתעממת בבית, גם כי אני לא טיפוס של יציאות ומסיבות וכאלה, גם כי לא קל להוציא את "חברות" שלי וגם כי אבא שלי שומר שבת (בערך... אני לא) ואין לי כוח. אני מעדיפה לשבת בבית ולקרוא ספר טוב.

אוי גם ההורים של שומרים בערך שבת

ורוצים שאני אשמור לי זה באסה טיפה במיחוד השנה שפתצאום כולם מדברים על יציאות וזה אבל בסדר היום אני יוצאת כנראה לאיזה מסעדה ואולי אולי מועדון ואשן אצל חברה וזה יהיה כנראה חד פעמי כי נתנו לי וזה שיא

HeNoOsH

New member
סוףסוף שישי =]

בבצפר עברו מהר השעות אחרי שבוע שלא ראיתי אותו הוא פתאום צץ והתקשר ועכשיו הוא מתחיל לשלוח הודעות וזה מציק כ"כ שהוא לא מבין !!!! שירד ממני כברר.. אממ בערב חברה חוגגת יומולדת באיזה מועדון בראשון אבל אני לא מתה על מסיבות ואין לי כוח לזה אז כנראה שגם הפעם אני אשאר בבית... טוב ברחובות אין ממש לאן לצאת...אני ברוב הפעמים יוצאת לרחוב הראשי איפה שכולם מסתובבים ומוצאת לי איפשהו מקום לשבת עם חברות..או שאנחנו מתנחלות בגלידריה :] או שעולים אלי הביתה

אני שונאת את יום שישי!../images/Emo80.gif

תמיד אני צריכה לנקות תבית ולסדר תחדר ולמי יש כח לזה? שבת זה היום הכי כייפי
אפשר פשוט לישון כל היום... ובשישי בערב אצלנו עושים קידוש

nemo the great

New member
מזה אין כח?!? ../images/Emo19.gif

מה את רוצה לחיות ברפש?? יאללה לנקות! תתעוררי אנוכי!!.. חחח מה יש לכם עם הידכאונות!!!.. ווווהוווווווווווווווווווו!! אני מרגיש חזק מבחינה מנטלית!!
!

גליזה

New member
../images/Emo6.gifאוקיי

אתה מודע למה שעשית לי עכשיו, נכון?
XDDDDDDDD LOL! אני בכיתי מצחוק

לא כדאי לך להכנס לחדר שליP:../images/Emo80.gif

אין שם רצפה ,מיטה וארון. רק בגדים ניירות וספרים בכל מקום.

גליזה

New member
../images/Emo46.gif האינסטלטור הזה!!!!

כל פעם שהוא בא לכאן הוא מתחיל לריב איתי כי אמא בדיוק לא בבית והוא עומד לי על הראש שאני אתקשר אליה ותענה לי, ודווקא אז היא לא עונה לי!!!
אני שונאת אותו ואז אמא עונה לי והיא רוצה לדבר איתו ואז הוא אומר לה "הבת שלך הזאת, לא נתנה לי להכנס!" מה אתה רוצה?!?!?!?
איך שהוא בא הוא שאל אותי "אמא לא עונה לך???" אז אמרתי לו "
בכלל לא התקשרתי אליה" "למה היא שוב לא בבית?!?!?!?! אני בא בשבילכם, לא בשבילי! בלהבלהבלה, אם אני הולך אני לא חוזר!!!!!!!" ובד"כ איך שהוא הולך אמא באה וגוררת אותו חזרה הבייתה
אני שונאת ת'אינסטלטור הזה

Simply Blonde

New member
גליז../images/Emo99.gif../images/Emo68.gif

תרביצי לוווווווווווו
חח סתם תגידי לאמא שלך שהוא מטריד אותך

גליזה

New member
../images/Emo7.gifאמרתי לה!

היא אומרת לי "הוא רק בא לעשות את העבודה שלו וללכת, מה אכפת לך?!?"
איף, את שולטת

Simply Blonde

New member
אני יודעת אני יודעת../images/Emo68.gif

חח סתם כפרעלייך
איף אז תתעלמי מהחמור

nemo the great

New member
מזה איף?!? ../images/Emo19.gif

מה משו פה מסריח!.. איף אומר מישו שאין לו כח לכלום!!.. יאלללה!!!

nemo the great

New member
לא לא לא לא לא ../images/Emo19.gif

Behind The HAzel Eyes !!!... מה אני יעשה הייתי חייב היא אלופה פשוט חחחחחח חוץ מזה שאת מלכה
חחחחחחחח

גליזה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני ככה קרובה ללעשות לו את זה

Grey Faerie

New member
אוף:/

אני עייפה:| הברזתי מספורט, התבטל היסטוריה, שעתיים תנ"ך. אח"כ נסעתי למישהי מהכיתה שלי לעשות לה חימצון. היה לה שיער אדום, אז זה יצא כתום כזה משעשע. חזרתי הביתה , אכלתי מלא והלכתי לישון. קמתי עכשיו והלכתי לאכול ערב

למעלה