יום שישי

asaf105

New member
יום שישי../images/Emo11.gif

אז איך יום שישי השני לשנה הזאת?
אני למדתי רק שעה אחת ערבית חח(מ-9 עד 10) והשומרים אצלנו בתיכון מזה מפגרים! כאילו סיימנו ללמוד ב-10 כמעט כל השכבה, והשומרים לא מוציאים אותנו! כאילו מה, למה שחצי שכבה יעמדו ליד השער וישקרו שהם סיימו ללמוד? רק אחרי כמה דקות באה המורה של איזה י' והוציאה אותנו

noam270

New member
טוב, אומנם לא למדתי.. אבל גם לא ישנתיXD

במקום לישון, נסעתי עם אבא שלי לחדרה, עשינו קניות וזה... עוד מעט אנחנו הולכים להכין טארט טאטן
קנינו גם מכשיר כזה לאינטרנט אל-חוטי, אז כשאבא שלי יחבר אותו אז סופסוף יהיה לי אינטרנט במחשב שיש לי בחדר...
קניתי גם מדבקות למקלדת עם אותיות ערביות, בשביל המילון המקוון או משהו.. נו טוב, אם אני רוצה להצליח בבגרות כדאי לי לנסות להשקיע קצת
שבת שלום!!

asaf105

New member
חח נחמד לך

נראה מה יהיה איתי בערבית לא חשבתי לקנות מדבקות לאותיות ערביות בשביל מילון מקוון כי אנחנו צריכים להשתמש רק בשני המילונים- ערבי עברי של אברהם שרוני ומילון עברי-ערבי ערבי-עברי של שלמה אלון

noam270

New member
לי אין מילון רגיל, אז המקוון זה הפתרון! ../images/Emo13.gif

חוץ מזה שהמורה אמרה לנו שכדאי לעשות את זה, אף אחד מהכיתה לא ממש התייחס, אבל בשורה התחתונה- היא צודקת... יהיה לי הרבה יותר קל ככה להסתדר בבית...

o Unicorn o

New member
../images/Emo235.gif היה ממש כיף ! ~~

לקחו אותנו לבריכה היווווום D:
[יום גיבוש שכבתי שכזהP:] ב8:30 היינו שם וחכינו ככה ... אח"כ לקחו אותנו לתחנות חחח מסתבר שזאת הייתה תחרות בין הכיתות
, היה בהתחלה קפיצה לרוחק ולגובה אבל לא השתתפתי.. ואז היה משיכת חבל וניצחנו פעמיים מתוך 3 :p , ואז היה למצוא כפיות בבריכה ולא ממש היה בא לי להיכנס ועד שנזכרתי כבר נגמר הזמן XD , ואז היה תחרות שחייה כזאת אז נכנסתי ושחיתי איזה 3 פעמים כי לא הרבה רצו חח D: . ואז נכנסו לבריכההההההההה המים היו ק פ ו א י ם !!!~ לקראת 11 ככה התחילו לעשות קפיצות באטרף לבריכה אז הצטרפתי גם וקפצנו איזה מלא אנשים בבת אחת ועשינו את זה מלא פעמים זה היה כייייייף . ואז אחרי איזה עשר דקות של קפיצות המצילים קלטו שזה סופר-מסוכן ולא הרשו לנו לקפוץ רק אם אנחנו צמודים לבריכה [בלי לקחת תנופה סתומרת...]
ואז יצאתי מהמים ואכלתי והכריזו על המנצחים בתחרות והכיתה שלנו לא הגיעה אפילו לחמישייה הפותחת XD [היינו די גרועים] אבל לא נורא... אחר כך שחררו אותנו ואני ועוד כמה ילדים הלכנו לבקר חברים שלנו מבית ספר אחר.. נכנסו לבית ספר שלהם והם התפרצו לאיזה כיתה והמורה התחילה לצרוח עליהם ואז כולנו ברחנו חחח וראיתי בזמן שברחתי את המורה שלי למתמטיקה לשעבר שהוא דיבר בפלאפון ואמרתי לו שלום - פאדיחחחחחחחחחה
, ואז שהיינו בחצר של הבית ספר המנהל התחיל לצרוח עלינו ויצאתי משם חח :] ובכלל לא מצאתי איפה הכיתה של חברות שלי :( וזאת הייתה החפירה של החיים שלי חחחחחחח טוב היה לי הרבה מה לספר

noam270

New member
מי אמר שלחפור זה כל כך רע?../images/Emo6.gif

העיקר שנהניתם!

The Ocean Girl

New member
משקיעים אצלכם ../images/Emo12.gif

אצלי אין ימי גיבוש בבריכה.. כיאלו יש אבל זה בבריכה המעפנה שאף אחד לא הולך.. אז כולם מנצלים את זה והולכים לים

o Unicorn o

New member
../images/Emo235.gifגם אצלנו זה היה בבריכה המעפנה חחח

אבל ממש איימו על מי שיבריז אז לא הרבה הבריזו...

JeykinsN

New member
יום מעצבן../images/Emo69.gif

סה"כ היה בסדר, אבל השעה האחרונה כ"כ הייתה מעצבנת.. קוראים לזה סוציולוגיה, אבל זה בעצם שיעור גלעד שליט. אני מקווה שזה לא יגרור יותר מידי תגובות ופילוגי ימין-שמאל (בכל זאת כולה תיכון
) אבל זה היה פשוט שטיפת מוח ושעה וחצי של פרופגנדה מעצבנת.. אח"כ היינו חייבים להעתיק למחברת את השטויות (סורי אבל חלק באמת היה שטויות) וזה כ"כ.. כ"כ...ארר

Tom Sawyer10

New member
תכתבי כאן בבקשה כמה מהשטויות...

אני רוצה להבין מה כ"כ מציק לך? ואיך המורה מצאה קשר בין סוציאולוגיה לנושאים מדיניים בטחוניים???

JeykinsN

New member
הממ דבר ראשון

המורה מטומטמת. (גם בלי הדעות שלה) ומצאתי לי עם מי לחלוק את דעותיי בנושא
(אומרת בעוד אני צופה בחתימתך) וחוץ מזה נכתבו כל מיני דברים על הלוח ובחינתי היה ערבוב או יותר נכון גיבוב של "ערכים" ומושגים שונים שנזרקו לאויר אפילו ללא קשר (מבחינתי בעיקר, מסתבר) כמו הקשר בין גלעד שליט ושכל ישר, הגיון בריא, מילים כמו מובן מאליו, והתייחסות למושגים כמו 'פשרה', 'ויתור', 'לעשות הכל', 'בטחון' וכו' כערכים, ותחתם הכותרת "ושבו בנים לגבולם". בקיצור המסר של השיעור (וזה לא רק מבחנתי, זה היה בהחלט מסר) שבעצם אם אני לא חושבת שצריך להחזיר אותו בכל מחיר, ולעשות הכל ולהתפשר ולוותר אני חסרת הגיון בריא ושכל ישר וגם כמובן חסרת ערכים, או לפחות חסרת הערך החשוב הספציפי הזה. כמובן שאלו כן דברים חשובים כמובן שחשוב להחזיר אותו, אבל ההרגשה בשיעור הייתה בעצם ש, לא יותר טוב- היא התייחסה כאילו כולנו מסכימים אם מה שהיא אומרת (והרוב באמת הסכימו מן הסתם) וחושבים שהיא צודקת ושה"היגיון הבריא" של כולנו זהה, ולכן מה שהיא עושה בעצם זה מן 'סדר בעניינים' או תזכורת כזו אחרת בנושא... בכלל אני חושבת שהחברה הישראלית נכון להיום לא מוכנה לקבל דעות של, שלי בעצם. ויש עוד כמוני פשוט מרוב שלטים של 'גלעד עדיין חי' שכבר לא נעים להגיד "לא יודע אם בכל מחיר..." טוב חפרתי (וואו רציני חפרתי) ואני מקווה שלא עצבנתי פה יותר מידי אנשים ואם כן, זו ממש לא הייתה הכוונה... גם לא יצא לי כזה מסודר, מקווה שלא תבינו אותי לא נכון

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאני מסכימה../images/Emo45.gif

יכול להיות שההגדרות שלנו למה נחשב מחיר מוגזם שונות, אבל אני בכלל חושבת שכל עניין גלעד שליט הפך להיות קצת הזוי. מותר לרצות להחזיר אותו, מותר להביע דעה, מותר להפגין, אבל יש תחושה כללית בישראל שמי לא מקדיש את החיים שלו להחזרת גלעד שליט ולקמפיינים בשבילו אין רגישות ומשהו לא בסדר איתו.

Tom Sawyer10

New member
הדעה שלי בנושא:

בתור אזרח במדינת ישראל שעומד להגיע צו ראשון בעוד שנה פחות או יותר, חשוב לי לדעת לאיזו מסגרת אני נכנס! לא אכפת לי מכמה הצבא שלנו מוסרי, או כמה הוא חזק, או כמה חיילים מתגייסים כל שנה! אכפת לי מזה שאני אעבור את כל 36 החודשים שרשומים לי בפז"ם בשלום!!! אני רוצה לדעת שאם אצא למשימה כלשהיא יהיה משהו מאחוריי! אני רוצה לדעת שאם אני עולה על טרמפ לחמשוש- המסגרת תשמור עליי במקרי מצוקה! אני לא מוכן להכנס לצה"ל כשהם לא מסוגלים להחזיר הביתה חייל כבר יותר משלוש שנים!!!!! אני לא דואג לגלעד שליט עצם היותו גלעד שליט אלא היותו שמיניסט שעבר כולה 8 חודשים מחוץ למסגרת בית הספר!!! דמייני עכשיו שבמקום השם גלעד שליט מתנוסס השם שלך! איך את היית מרגישה בתוך צינוק במשך חודש אחד בלבד? איך היית מרגישה כשהפלסטינים מראים לך סרט ובו קטעים מהטלוויזיה הישראלית, שם רואים את אמא שלך בוכה ואבא שלך מנסה לעצור את עצמו אבל רואים את הדמעות שלו זולגות לאט לאט?! ואז היו מראים לך חברי כנסת ושרים מטומטמים שאומרים שלא צריך להחזיר אותך בכל מחיר הביתה להורים שלך?! איך את היית מרגישה?! היום זה גלעד שליט, מחר אלו אחרים! ואני רוצה לדעת שגם אם אני אחטף (מה לעשות, הכל יכול להיות) אני אחזור הביתה תוך מינימום זמן!

למעלה