../images/Emo235.gif היה ממש כיף ! ~~
לקחו אותנו לבריכה היווווום D:
[יום גיבוש שכבתי שכזהP:] ב8:30 היינו שם וחכינו ככה ... אח"כ לקחו אותנו לתחנות חחח מסתבר שזאת הייתה תחרות בין הכיתות
, היה בהתחלה קפיצה לרוחק ולגובה אבל לא השתתפתי.. ואז היה משיכת חבל וניצחנו פעמיים מתוך 3

, ואז היה למצוא כפיות בבריכה ולא ממש היה בא לי להיכנס ועד שנזכרתי כבר נגמר הזמן XD , ואז היה תחרות שחייה כזאת אז נכנסתי ושחיתי איזה 3 פעמים כי לא הרבה רצו חח D: . ואז נכנסו לבריכההההההההה המים היו ק פ ו א י ם !!!~ לקראת 11 ככה התחילו לעשות קפיצות באטרף לבריכה אז הצטרפתי גם וקפצנו איזה מלא אנשים בבת אחת ועשינו את זה מלא פעמים זה היה כייייייף . ואז אחרי איזה עשר דקות של קפיצות המצילים קלטו שזה סופר-מסוכן ולא הרשו לנו לקפוץ רק אם אנחנו צמודים לבריכה [בלי לקחת תנופה סתומרת...]
ואז יצאתי מהמים ואכלתי והכריזו על המנצחים בתחרות והכיתה שלנו לא הגיעה אפילו לחמישייה הפותחת XD [היינו די גרועים] אבל לא נורא... אחר כך שחררו אותנו ואני ועוד כמה ילדים הלכנו לבקר חברים שלנו מבית ספר אחר.. נכנסו לבית ספר שלהם והם התפרצו לאיזה כיתה והמורה התחילה לצרוח עליהם ואז כולנו ברחנו חחח וראיתי בזמן שברחתי את המורה שלי למתמטיקה לשעבר שהוא דיבר בפלאפון ואמרתי לו שלום - פאדיחחחחחחחחחה
, ואז שהיינו בחצר של הבית ספר המנהל התחיל לצרוח עלינו ויצאתי משם חח :] ובכלל לא מצאתי איפה הכיתה של חברות שלי

וזאת הייתה החפירה של החיים שלי חחחחחחח טוב היה לי הרבה מה לספר