יום שישי 3.11 י"ב חשון לילה טוב לכולם <ליז,בשבילך>
P paranoid android1 New member 3/11/06 #2 המחשב שלי מתתת, אז אני בקושי פה אמממ המון המון מתמטיקה, ובערב יש בית ריק לחברה.. אז יהיה כייף היום!! שבת שלום חבר'ה!
המחשב שלי מתתת, אז אני בקושי פה אמממ המון המון מתמטיקה, ובערב יש בית ריק לחברה.. אז יהיה כייף היום!! שבת שלום חבר'ה!
א איילתוש16 New member 3/11/06 #3 חופש היה לנו היום חופש מהטיול אבל זה לא שווה כשזה יום שישי.. אבל לא חשוב העיקר חופש.. אני צריכה לסדר את התמונות מהטיול, לשלוח לחברות, לסדר ת'חדר וזהו.. שבת שלום לכולם!
חופש היה לנו היום חופש מהטיול אבל זה לא שווה כשזה יום שישי.. אבל לא חשוב העיקר חופש.. אני צריכה לסדר את התמונות מהטיול, לשלוח לחברות, לסדר ת'חדר וזהו.. שבת שלום לכולם!
D devilz New member 3/11/06 #5 ../images/Emo201.gif מה קורה פה?! למה כולם חולים!? לא טוב! מאוד לא טוב! (למרות... שאני בדרך להצטרף אליכם.. בע..)
../images/Emo201.gif מה קורה פה?! למה כולם חולים!? לא טוב! מאוד לא טוב! (למרות... שאני בדרך להצטרף אליכם.. בע..)
D devilz New member 4/11/06 #10 את מה שמתרחש אותי אני יודעת במה להאשים... לשבת על גג עזריאלי עם גופיה בגשם זה לא חכם... אבל אבל.. אוף גרון כואב זה באסה
את מה שמתרחש אותי אני יודעת במה להאשים... לשבת על גג עזריאלי עם גופיה בגשם זה לא חכם... אבל אבל.. אוף גרון כואב זה באסה