יום שישי 18.4.12 מה עשיתם/ תעשו/ עושים/ מתכננים לעשות היום
K killer97 New member 18/5/12 #2 אני אלך לנסות לצוד את המתכון של המגן שאני צריך אבל קודם- ללמוד למבחן שכבתי במתמטיקה
מ מ י ל ר New member 18/5/12 #3 קניתי את הדבר הזה לחיה של האול קיור ואללה זה עובד אחלה! אוטו HP מלא פעמים לא ממלא לי חיים ב-1/1 (בזאקום אני עם היד על הדופק) אבל האול קיור תמיד עובד D: אני רואה את עצמי מתמכר לזה..
קניתי את הדבר הזה לחיה של האול קיור ואללה זה עובד אחלה! אוטו HP מלא פעמים לא ממלא לי חיים ב-1/1 (בזאקום אני עם היד על הדופק) אבל האול קיור תמיד עובד D: אני רואה את עצמי מתמכר לזה..
פ פעם 3 סוכריה New member 18/5/12 #4 אני מחכה שיגיע כזה קבוע ואז ארכוש להרואית שלי. דימון סלייר ממש לא צריים כזה. איזו דמות עילאית זו דימון סלייר .......
אני מחכה שיגיע כזה קבוע ואז ארכוש להרואית שלי. דימון סלייר ממש לא צריים כזה. איזו דמות עילאית זו דימון סלייר .......
K killer97 New member 18/5/12 #5 האמפרס ראן של הגילדה שלי היה מהיר מדי ההאקרים ניתקו אותי כשסיימנו . . . .. . .. . . . .. . . . .. . . . . . . .. למות
האמפרס ראן של הגילדה שלי היה מהיר מדי ההאקרים ניתקו אותי כשסיימנו . . . .. . .. . . . .. . . . .. . . . . . . .. למות
M miss_t New member 18/5/12 #7 יפה!! תוכל לספר על החוויה שלך כבישופ? מה היה תפקידך בכוח? ואיך הצלחת בביצועים?
K killer97 New member 18/5/12 #11 לא אבל אני תקפתי כמו כל השאר אבל יש שם משהו מוזר- הMP שלי יורד הרבה יותר מהר מבדרך כלל ויש שם cooldown לשיקויים אז הMP הגיע ל0 והHP לא כי היו DSים שממלאים HP
לא אבל אני תקפתי כמו כל השאר אבל יש שם משהו מוזר- הMP שלי יורד הרבה יותר מהר מבדרך כלל ויש שם cooldown לשיקויים אז הMP הגיע ל0 והHP לא כי היו DSים שממלאים HP
פ פעם 3 סוכריה New member 18/5/12 #13 זה מאד מאד מאד מאד קשה להצליח אצל האמפרס יש מעט מאד חוקיים שעושים את זה. צריך המון המון המון שליטה טובה בדמות. צריך ידע, ניסיון, אינסטינקטים טובים ותגובות מאד מהירות. אתם התרגלתם כאן לראות אותי הורגת. אני הורגת שם כמו בזאקום.... בקלי קלות..... אבל זה לא משהו שכיח.....
זה מאד מאד מאד מאד קשה להצליח אצל האמפרס יש מעט מאד חוקיים שעושים את זה. צריך המון המון המון שליטה טובה בדמות. צריך ידע, ניסיון, אינסטינקטים טובים ותגובות מאד מהירות. אתם התרגלתם כאן לראות אותי הורגת. אני הורגת שם כמו בזאקום.... בקלי קלות..... אבל זה לא משהו שכיח.....
פ פעם 3 סוכריה New member 18/5/12 #8 LOL אני רואה שמתתם כל כך מהר שההאקרים השיגו אתכם בחוץ...... גדול מה הצלחתם להרוג? בוס פיצפון V1 מת? משהו? איזה גמד קטן? תן קצת פרטים.....
LOL אני רואה שמתתם כל כך מהר שההאקרים השיגו אתכם בחוץ...... גדול מה הצלחתם להרוג? בוס פיצפון V1 מת? משהו? איזה גמד קטן? תן קצת פרטים.....
פ פעם 3 סוכריה New member 18/5/12 #12 או קיי... זה ניסיון ראשון ולא היה לכם סיכוי כי האקרים הפילו שם את כולם בשרשרת. אני הרגתי עכשיו אבל הקמצנים הפילו רק 5 דרופים. עדיין. 40 דקות עבודה ו 350 מיל..... זה לא רע ממש..... יכול להיות יותר טוב.... (חבר הרג אתמול עם דאבל דרופ מהקאש שופ וקיבל 16 דרופים)
או קיי... זה ניסיון ראשון ולא היה לכם סיכוי כי האקרים הפילו שם את כולם בשרשרת. אני הרגתי עכשיו אבל הקמצנים הפילו רק 5 דרופים. עדיין. 40 דקות עבודה ו 350 מיל..... זה לא רע ממש..... יכול להיות יותר טוב.... (חבר הרג אתמול עם דאבל דרופ מהקאש שופ וקיבל 16 דרופים)
פ פעם 3 סוכריה New member 19/5/12 #18 עכשיו שמתי לב שאותו האקר ניתק אותי ואותך אותי אתמול ואותך היום..... אותו IGN אני יודעת מי זה......
M miss_t New member 18/5/12 #6 מה דעתכם על מבצע ה-Gachapon ? 35 כרטיסי ב-15K NX ו-11 כרטיסי ב-4K NX זה חצי מחיר!
פ פעם 3 סוכריה New member 18/5/12 #14 אייך היה צפוי !!! אחרי שמחקו את השילדינג וורדס ואת ה WS , שמו לנו כאילו בקאש....
M miss_t New member 19/5/12 #15 אין הרבה ברירות, לא? בבקשה תקני אותי אם אני טועה אם לא רוצים שיתפוצץ- אז חייבים את זה יש אפשרות אחר לסקרל ולהגן על החפץ מפיצוץ? אני צריכה לקנות כמה ותוהה אם זה שווה את זה וזה, לפי מה שהם אומרים, חצי מחיר......
אין הרבה ברירות, לא? בבקשה תקני אותי אם אני טועה אם לא רוצים שיתפוצץ- אז חייבים את זה יש אפשרות אחר לסקרל ולהגן על החפץ מפיצוץ? אני צריכה לקנות כמה ותוהה אם זה שווה את זה וזה, לפי מה שהם אומרים, חצי מחיר......
פ פעם 3 סוכריה New member 19/5/12 #16 זה באמת חצי מחיר. ובאמת אין ברירה. אני את הגרזן שלי הכנתי עם 32 כאילו כשהם עלו כפול.... (כסף שחסכתי ב MTS לא הוצאתי שקלים על זה...) כשרוצים לעשות משהו שווה , זה עולה.... אין קיצורי דרך.
זה באמת חצי מחיר. ובאמת אין ברירה. אני את הגרזן שלי הכנתי עם 32 כאילו כשהם עלו כפול.... (כסף שחסכתי ב MTS לא הוצאתי שקלים על זה...) כשרוצים לעשות משהו שווה , זה עולה.... אין קיצורי דרך.
מ מ י ל ר New member 19/5/12 #20 לאלעד!!!! וחכה המחיר ירד בדיוק כמו שבסקניה.. תמיד מה שסמדר מראה בסקניה קורה בברה אחרי כמה זמן