יום שישי של החיים...

יום שישי של החיים...

חזרתי הרגע מיום שישי מדהים..... אני ועוד חבר שלי הלכנו לאיזה חבר דיברנו בדרך וזה ובדרך ראינו עוד חבר אמרנו לו בוא איתנו בסדר הלכנו אליו וזה.. ישבנו שם התחלנו לסדר ת'שיער כמו במספרה וזה..היה קטעים.. סידרו לי ת'שיער משהו בן זונה (אם המצלמה שלי הייתה פועלת הייתם רואים) טוב בערך ב-23:30 יצאנו לגן שם איפה שכולם יושבים ישבנו וזה עם כמה חברים ואז ידידות שלנו באו 2 ידידות.. הם התיישבו בספסל אחר אז אמרתי לחבר שלי בוא לא נעים בוא נילך להגיד שלום..הלכנו ישבנו איתם קצת וזה.. קיצר ב-12:30 הם היו צריכות ללכת רצו שנלווה אותם לא הסכמנו בסוף שיכנעו אותנו ליוונו אותם והיה סבבה בדרך מרוב שלא שמנו לב כמעט ליוונו אותם עד הבית שלהם והם גרות רחוק.. קיצר השעה הייתה כבר 1:30 כמעט ישבנו איתם קצת דיברנו וזה בסוף אח של חבר שלי בא לקחת אותו אבל לא רצינו לעלות איתו כי חברה שלו הייתה שם ולא היה נעים.. אז אני וחבר שלי עלינו ברגל שהשעה כבר 1:45 דיברנו כל מיני דברים על מה שהיה על אהובתי קצת ואמרנו בוא נילך חזרה לגן אולי יש שם מישהו הלכנו לשם לא היה אף אחד.. התחלנו ללכת הבייתה ראינו חבר הלכנו איתו וזה היה צחוקים והינה אני כאן אחרי יום שישי מדהים..שלא נדבר על זה שהייתה לי אימפריה היום בכדורגל!! גילתי שיש לי שני ידידות מאוד מאוד מאוד מאוד חמודות!! שאם הייתי קצת מתאמץ הייתי מגלה את זה מזמן..אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא..

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gifיווו ../images/Emo9.gif

נשמע נחמד בהחלט. אתה רואה
אם סמתכלים על חצי הכוס המלאה [
] אז נהנים
[
]
אני נורא שמחה שנהנת, גם לי היה שישי נחמד. לא משהו מיוחד. פגשתי כמה ידידים טובים שלי. את ההוא מהקיץ האחרון [רק קוראי הבלוג יבינו] את חברה שלי שלא ראיתי כמה ימים את חבר שלי
ועוד
היה נחמד :] לילה טוב

sh53

New member
נכון - להסתכל על חצי הכוס המלאה../images/Emo45.gif

בכל דבר יש גם משהו טוב ולא להתבאס.

sh53

New member
איך שהזמן עובר מהר כשנהנים

מה עם 2 הידידות החדשות? אולי אחת מהן תהיה יותר מאשר ידידה

עכשיו כשהמצלמה שלי עובדת...

אז מי שרצה לראות אז סידרו לי ת'שיער הינה בבקשה.. (למרות שזה קצת נהרס בשינה אבל חפיף עדין משהו פצצות)

תודה ואתה צודק כי..

לא מזמן נסענו לת"א וישבתי איפה שהנהג(בזמן שאבא שלי הלך לקנות לשתות) ומישהו ביקש ממני להזיז ת'אוטו ואמרתי שאני לא יכול אז הוא שאל למה אמרתי כי אני רק בן 13 והוא התחיל להתווכח איתי שאני אזיז אותו עד שבסוף אבא שלי בא... גם כשעבדתי בחנות של דוד שלי זה שעבד איתי חשב שאני לפחות בן 18+ ואיזו אחת התחילה איתי ואמרה לי לבוא לאסוף אותה עם האוטו שלי אז אמרתי לה שאני בן 13 היא ברחה...חיחיחיחי... יש עוד המון מקרים..אני פשוט נראה גדול לגילי..

כדי לא לפתוח עוד שירשור אז...

לא מזמן כתבתי פה שאני יודע שאני נראה רע...וזו גם הרגשה שנסחבת אחרי המון זמן.. בזמן האחרון אני מקבל המון מחמאות על איך שאני נראה ואתם יודעים זה מעלה את הביטחון העצמי וגם גורם להרגיש יותר טוב.. עכשיו דיברתי עם ידידה.. והיא אמרה לי שהייתי חתיך אתמול עם השיער והיה נחמד.. גם אני מקבל מחמאות וזה מאוד עוזר לביטחון העצמי שלי..וגם תמיד נחמד לשמוע משהו טוב על עצמך

enjoi butterfly

New member
אני יגיד לך מה אני חושב..

אתה לא נראה רע בכלל אתה נראה טוב... ו...למרוט זה לא הסיגנון שלי קוצים וכאלה...זה יפה לך.... זהו..:) ואכן צדקתי אתה באמת לא נראה בן 13... ומקסימום אהית מזיז את האוטו.. עם זה אוטומט אתה לא עושה כלום...כמעת כלום...

enjoi butterfly

New member
אין לך מוסג כמה זה קל...

אבל אתה עוד תילמד....:) ואין על מה אמרתי מה שאני חושב...

enjoi butterfly

New member
אני לא מסדר...

איך שהוא ...ככה אני הולך.. יש לי טלטלים...אז אני לא מסדר..משפשף קצת את השיער ויוצא.. בחיים לא השתמשתי בגיל...גם שהיה לי קצת..לא יודע לא אוהב את הדברים האלה.. אני הולך טיבעי.. חחחח:)

sh53

New member
גם קל לעשות תאונות ../images/Emo122.gif

גם אנשים שיש להם רשיון נהיגה המון שנים, עושים תאונות, לכן לא הייתי ממליצה למי שאין רשיון שישב ליד ההגה. כשהוא יגיע לגיל המתאים, במידה וירצה, יתחיל ללמוד נהיגה ואח"כ גם ינהג. לא צריך לרוץ יותר מדיי מהר בחיים.

enjoi butterfly

New member
טוב..אמא..:)סתם כאליו נכון..

אבל יש כאלה שלא יכולים... אני לא אומר פה מסר אוו משהו גם אני חיכיתי כמו ילד טוב עד שיהיה לי את הרשון ואז גם כמו ילד טוב אז שיגמר המלווה.. זה אכן היה תקופה מעצבנת... אבל עכשיו זה סבבה..:)

למעלה