יום שישי ראשון לבד.

יום שישי ראשון לבד.

נו הנה זה בא. מרים שלט <המשחק מתחיל> אחרי תקופה די ארוכה של יחסים די כייפיים בסך הכל, צריך שוב לצאת לצייד. בשביל סטוצים חד פעמיים מעדיף את "30 פלוס", זה די חויה ללכת לשם ולראות את משחק החיזור של הזן מהדהים הזה הנקראה אנושות. מצד שני אני מתלבט האם ללכת ל "ריו דה קובה", שם הן יפות יותר אבל גם צריך לקחת בחשבון הוצאה של כ 500 ש"ח נו מה לעשות הנשים של היום יקרות. מסיים את השורות האלה והולך להתארגן להשאיר את העיר באילפון חושים. אאאא, שאלה דאווקה לנשים, אני אוהב את ה DNKY לגברים(הכוונה בושם) הביעה שבארץ לא ממש מצאתי אותו, אז אם מישהי יודעת היכן אני יכול להשיג(מתכנן מראש כי יש לי עוד בקבוק וחצי). סגול(עתוף במגבת)

סגול תזהר בצייד ../images/Emo8.gif

עוד בסוף תתפוס איזה
שים לב יקירי למילותיך "שם הן יפות יותר אבל גם צריך לקחת בחשבון הוצאה של כ 500 ש"ח נו מה לעשות הנשים של היום יקרות. " אולי תפסיק להתייחס למחיר ולמכור את עצמך? ניצת ששונאת כל מי שמנסה לקנות אותה בכסף ואוהבת את זה שמשתמש ב - קנזו אחחחחחחחח לא יכולה לעמוד בפני הריח הזה

מלאה באמת תודה על התיקון.

אבל לצערי זה לא ממש עוזר לי, לא יודע למה(אלק לא יודע-מחליף אותיות מאז אני זוכר את עצמי) בהקלדה מהירה אני מחליף אותיות, והכי מעצבן שזה קורה לי הכל השפות שאני שולט בהן. נו 3 ליותר דיוק. אבל באמת תודה על המאמץ. סגול(השהלך לו דווקא(העתקתי מלמאלה) מצויין אתמול). עם הקפה של הבוקר והריח שלה עלי בדרך למקלחת.

*יערית

New member
מה קורה לך....

שמת לב ,שאתה בכל פעם מבליט ומדגיש באיזה סיטואציה אתה נמצא? נראה לך שזה שאתה עטוף במגבת אומר משהו? זה שאתה מריח אותה על הבוקר..סחטיין עליך גבר מצאת מישהי ללילה!!!!!אתה מתבלבל בין השפות הרבות שאתה כותב?.....
תתחיל רק מעיברית עזוב את מיליון האחרות
ואת התמיד נקי ומצוחצח..ממש מושא להערצה! יערית-מצטערת על הציניות..דרשת את זה!

אורלי41

New member
ואולי המגבת וירטואלית בלבד?../images/Emo46.gif

יערית יקירתי עדיין לא למדת.... אנשי אשכולות אנשים משכמם ומעלה...... אנשי שפות....... תמיד נקיים...... תמיד מצוחצחים...... ותמיד באים לכאן כדי לספר על ה"ארועים" "עלילות וארועי הלילה" "הילדות שתלויות על צוארם"...... it´s too good to be true כמה כייף שאפשר לחלום........ לאורו של יום
והמבין יבין.....

אורלי41

New member
ואווווו הנה את.. ככה נעלמים?../images/Emo7.gif

ככה נוטשים אחים ??????? לא יפה העיקר ששבת הביתה.......

*יערית

New member
קטן עלייך../images/Emo13.gif

אני בטוחה שתמצא לך טרף קל ויפה
לגבי הבושם אני לא יכולה לעזור לך בעיניין, אך משקפי דונה קארן -DKNY משביע את רצוני מעל גוצי´
אני אבדוק לך בסופר פארם... יערית.

A L O N A 1

New member
ב-500 ש"ח את יכול לקבל../images/Emo111.gif

כמה זיופי אורגזמות שתרצה, וגם מספר תרגילי אקרובטיקה ממוסחרים, תוסיף עוד מספר מאות ותוכל לקבל את זה בשלוש שפות

למעלה