יום שישי - ערב שבת

sad purple

New member
יום שישי - ערב שבת

ערב שבת מסמל בשבילי הרבה יחד. ועכשיו כל כך לבד לי ובודד. חשבתי שמעיין הדמעות תם אבל מסתבר שאין זה ככה. אמנם אני יודעת שזה מה שאני רוצה, ועדיף לבד טוב מיחד גרוע, אבל זה לא עושה את זה קל...
והדמעות..... כמו בשיר הילדים , הן יורדות מעצמן. בכל אופן שבת שלום והרבה חיוכים אני אנסה לחפש כמה לעצמי

קחי את הזמן שלך.

תבכי (אם זה מקל עלייך). אבל למה את בוכה? מרחמת על עצמך? בוכה על מה? על הבן זוג שלא מתאים? את כבר לא בת 16. היי חזקה ואופטימית. הכל יסתדר האמיני לי. אז בהצלחה שיהיה לך. אולי תזמיני חברה לכוס קפה או כוס יין? שלא תרגישי בודדה? את יכולה לשלוח לי מסר. נדבר ויהיה לך סבבה.

shirlyar

New member
כדאי לך לקרוא

אני מאוד מאוד מבינה לליבך, כי התחושה של להיות לבד נורא מתסכלת, וכאשר נפרדים אפילו אם זה בהסכמת שני הצדדים ונגמר יפה ההחלמה של זה נורא קשה, לכן............... אני ממליצה לך בחום לא להרבות לשבת בבית בערבים לבד ובמיוחד לא בימים שהיית רגילה ל"ביחד" כי את סתם תכנסי לדיכאון. רצוי כדאי ועדיף שתשבי עם חברים או משפחה שתהיה לך תעסוקה כי רק כך את תצליחי לעבור את זה בצורה כייפית כמה שיכול להיות. ובטח אני לא מחדשת לך שהזמן הוא המרפא הכי טוב, בהצלחה.

seeyou

New member
../images/Emo140.gif-המלצות נכונות!

ישנם מקרים רבים שהמחשבות גורמות יותר נזק מהמעשה עצמו-- הכוונה במקרה שלה - הפירוד!

למעלה