יום שישי עמוס ....

טטי22

New member
הי שוקולינה אני מגיעה עם הבת

ראיתי שהילדים שלך בגילאים דומים אצלי הבת בת 15 אצלך זה בנים או בנות? אני אגיע בסביבות 16:00 יש אצלנו עדלאידע בשעה 12:00

../images/Emo211.gif שוקו יקרתי רק הודעתי באיזה שעה אפשר

להיכנס לצמירים.....התכנון עדיין לא סגור ...ביום שני שאסגור הכל אודיע לכם ...

יום שישי עמוס ....

זהו זה הסתיימה לה מלאכת הזמנת החדרים. מי שמעוניינ/ת כעת להצטרף? יתכבד להזמין לעצמו צימר היכן שירצה. לקחתי יוזמה ואעשה הכי טוב שאני יכולה ... שותפי לדירה, מפעיל קשרים והכרויות ולאט לאט מתגבשת תוכנית מעניינת וכייפית ... כמו ארוחת ערב שבת עם קבלת שבת בכייף. טיול מפנק לפארק גורן ועוד. אולי אם נספיק, ביקור באולמות האבירים והמנהרה התת קרקעית בעכו. ביקור במערות/מנהרות ראש הניקרה ועדיין היד נטויה. קיבלנו במתנה ערב מספרי סיפורים ועוד... ולא לשכח, שבת בבוקר היא חג החלב שיתרחש השנה בבן עמי עם המון דוכני מוצרי חלב פעילות וכו'. בקיצור? הולך להיות פשוט סבבה. בערב שבת?יש לא מעט פאבים קרובים בהם ניתן לסגור לילה לאוהבי הבירה והפאבים. אז זהו, אני הולכת לנוח. שבת שלום. אההה, תוכנית סופית תתגבש עד יום שני. אהה ה נוסף... קבלת החדרים ביום שישי בשעה 13,00 ה-06/03/09 ושוב פעם שבת שלום לכווווווווווולם לקראת יום שני אשלח את התוכנית במסרים ...

שבת שלום

כל כבוד לך על המאמץ לארגן הכל שבת מנוחה טלי יקרה ושבת שלום נפלאה לכולם למרות הסערה בחוץ

למעלה