יום שישי, סעמק.

האא ותודה לכםם:]../images/Emo110.gif

חח הדר אתה מוזמן להזמין אותי לשיעור שלך!:]

R o n 2 5 6

New member
:)

התחלנו היום בשעת 0 :| 3 שעות מתמטיקה-היה ממש אחלה. שעתיים ספרות-הם קראו אנטיגונה.אני בינתיים קראתי את החדש של קובן("מכת מחץ".מי שקרא את "הבטיחי לי" ישמח לגלות שיש עוד ספר על מיירון) שעה צרפתית-נחמד. המורה לצרפתית שחררה אותנו שעה קודם.. ראיתי לוסט,ועוד איזה 3 שעות יוצא ליום הולדת של חבר. אחלה יום

gurke

New member
הייתי אצל מאימאי מאתמול בערב ../images/Emo9.gif

היה ממשממש כיף, התאהבתי במאימאי
והיום הייתי אצלם (או שאולי עדיף לומר אצלכם?
) בבצפר, היה אדיר, ואפילו שיחקתי את ג'ים במחזה של משהו עם זכוכית. בסה"כ אנשים נחמדים מקצה לקצה, נהנתי ממש
ועכשיו חזרתי למציאות האמיתית...יאללה לנקות את הבית.

gurke

New member
תכלס זה אחד הקטעים המוזרים

כולכם נחמדים שם! אחד-אחד
זה ממש מוזר, אפילו הערסים ככה מדברים יפה, ונותנים כבוד, ואף אחד לא היה מניאק, לא יודע, זה היה מוזר בטירוף

../images/Emo6.gif נשמע פריקי ביותר

אף אחד לא היה מניאק? כולם נותנים כבוד? מה זה.

חצילע

New member
אללה ביבר הזכוכית. ../images/Emo47.gif

אני הולכת כזה, חוזרת מספורט. הולכת כזה "היי, הוא דומה לגור". ממשיכה ללכת. "וואו, הוא ממש דומה לגור" ~מתעלמת~ "רגע מה יש מצב שזה גור?$#@?" זה היה משעשע. D:

חצילע

New member
LOL. אמרתי.

נראה לי אתה לא יודע מי אני.
אני זאת עם הפוני הורוד.

gurke

New member
רהרהרה

התבלבלתי בכינוי..לפי התיאור של מהלך האירועים לא היה נשמע כאילו אמרת שלום, אז תהיתי מי את
וכה, אני זוכר מי את!

noyy

New member
ראיתי שנות השבעים אתמול

אז הלכתי לישון בסביבות 3 וחצי ככה.. (והייתי צריכה לקום לרפואה היום ב8) ולא יכלתי ממש להתעורר.. אז נשארתי בבית. וההורים בתגובה: "מגיע לה, מסכנה קטנה.. אחרי הבגרות בספרות... למדה כ"כ קשה......."
קיצור ישנתי עד 2 בצהריים בערך, קמתי ולא עשיתי כלום. אכלנו עכשיו סינטרה
שזה דומה לאנטריקוט. המשפחה שלי מתחילה לפתח טעם בבשר!!!!
לא ייאומן.

noyy

New member
את לא מקנאה..

תאמיני לי שביליתי שנים עם שניצל מסכן ליום שישי כדי להגיע לסינטרה הזה סוף סוף

איזה יום סיוט

סתם, כאילו, לא היה משהו בכלל. התחלתי בתשע. שעה שניה היה עיצוב תוכנה, פתרנו כל מיני דברים. שעה שלישית גם. שעה רביעית היה היסטוריה, היה נחמד ממש. כתבנו עוד קצת. הגעתי הביתה, תפרתי את התיק שנפרם לי לפני מלא מלא זמן, אכלתי צהריים, סידרתי את החדר, התכוננתי למבחנים. ניגנתי קצת, הספקתי לנגן גפ על החשמלית!!!! כמה זמן לא ניגנתי עליה...
שאר הזמן נחתי וראיתי טלוויזיה. הבטן שלי פשוט הורגת אותי, שזה יגמר כבר!!!!!!!!
יהיה טוב. שבת שלום

למעלה