יום שישי, סעמק.

חצילע

New member
יום שישי, סעמק.

קמתי ברבע ל7[!!!!!!!!!!!!!11111111111111111111] והלכתי לביצפר, כמו ילדה טובה[!111] לשעת אפס ספורט, שזה הדבר הכי מתיש בעולם, ומסריח. עזבו את זה שסיימתי אתמול עבודה ב12 בלילה והלכתי לישון באיזה 2, הסתבר שהתבטל השיעור, והמורה העבירה קשר טלפוני, אבל מסתבר שאף אחד לא טרח להודיע לי$@$%@#%@# תודה רבה באמת. ועזבו את זה שאחר כך יש לי חלון. יעני. יכולתי לישון עוד פאקינג שעתיים. עד רבע ל9, במקום רבע ל7. יוווווווווווווווווווווווווווווווווווו איזה יום מסריח ועוד ב12 אני עובדת סעמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק.

P i x i e s

New member
בעע

נשמע שעבר עלייך יום רע. מקווה שישתפר... תדפקי שנ"צ טובה והכל יעבור
ממ נרדמנו באמת רק ב3 ככה, היה כיף אבל לא נוח :| אני מותשת לאללה אז נראלי אני אוכל קצת, אחליף לפיג'מה ואלך לישון... בערב עם חברות באלנבי ואף אחד לא יתקשר להציק, יאיי!

Broken sound

New member
הו,שישי.

ממ.שיר אתמול באה לישון אצלי. כמו מפגרות הלכנו לישון באיזה 2וחצי^^ היה ממש מצחיק אבל. אמרנו שנקום ב7וחצי ול8 כי לשיר היה שעה ראשונה וזה, כע בטח.השעון צלצל וצלצל וצלצל.בשעון של 8 שיר התעוררה.וקמה מהמיטה.אמא התחילה לדבר איתה ושיר סתם מלמלה לה דברים.קיצר אמא הלכה וחזרנו לישון.::] אמרנו שנשים שעון ל8וחצי כדי להספיק לשיעור השני. כן בטח.קמנו ב9וחצי חחחחח ואפילו לא הפסקנו להגיע להפסקה. איזה שמנמנות.::] גם כשהגענו.זה היה באיחור ולא הכניסו אותנו.אז זה היה יום מיותר שהגעתי לשעה אחת. טח. אבא הביא לי בירות
כפרעליו. קיצר, בערב בית ריק לשיר. וזהו.333> -חפירה-

L i O r K u S h

New member
גם חרא................/images/Emo189.gif

כלום לא השתנה.. אני הולכת לישון מאוחר יחסית(אליי) בימים האחרונים... אין לי חשק ללכת לישון ולקום ליום חדש... וקשהההה להתעורר ולהתארגן כשדי חשוך..ועוד עם העננים האלה.. קיצר חרא.

זונע

New member
אבודים:|!!!!!!!!!!!

זהו לא אכפת לי מכלום יותר בחיים:| אבודים
!!!!

Snow fairy

New member
אוי רגע, בכלל התבלבלתי עם גיבורים../images/Emo12.gif

מה זה טורנטליץ'?

זונע

New member
www.torrentleech.org

אבל זה פועל לפי הזמנות(שלפי מיטב ידיעתי כבר אין להשיג כאלה).

sky darkens

New member
אתמול נתתי את האחרונה שלי. |::

אבל אני מקבל בערך כל חודש. מאיו, את ההזמנה הבאה אני אשלח לך.

R o n 2 5 6

New member
יש מצב שאני אקבל ממך הזמנה בחצי שנה הקרובה?

חודש לא נכנסתי והעיפו אותי
אבל חבר שלי יותר מסכן,העיפו אותו בגלל נפילת מתח או משהו

Snow fairy

New member
ייאי!../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

אוי, אני זוכרת שניסיתי לחפש לי את העונה השניה ללא הצלחה

R o n 2 5 6

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

L i O r K u S h

New member
דברי עם סימונה...../images/Emo189.gif

תראי מה אתם עושים.. כנראה שאני ויוסי באים לבן.. מעין דאבל דייט.. הייתי מעדיפה לבד אבל הוא לא רוצה אצלו ומה אפשר לעשות אצלי..

B a m b o o k

New member
איזה אבאלה נפלא יש לי../images/Emo99.gif

לקח אותי ב10 לבצפר לשעתיים היסטוריה, אבל בעצם למדנו מתמטיקה
וחברות עזרו לי בלוגים וכאלה.. ואז באמצע השיעור הוא שולח לי הודעה אם בא לנו ללכת לטיול שלג בגוש עציון ושאנחנו נסרב?! חס וחלילה! אז הלכנו ועשינו כיף חיים! והיה מדהים! ובניתי איש שלג חתייייייייך ומלחמת כדורים ו ו ו ו ו והיה לי כייייף

Anni Lupu

New member
שחררו אותנו שעה חמישית

במקום שעה שישית... ובערב אני הולכת למסיבת יומולדת של ידיד שלי.

עברתי טסטטטטטטטט!!!:]]]../images/Emo110.gif

אז קמתי מוקדם בבוקר [רבע ל7
] ועשיתי שיעור נהיגה ואח"כ וסו... הלכתי לבציפר מבחן בספרות..הצגה על משו לא ידוע.. שעתיים מתמטיקה שבאמצע השיעור המורה התקשר להגיד לי שעברתי
ומאז לא כלכך הייתי בשיעור
אח"כ שבט וזה פעוהל ממש כיפית האמת!, ועכשיו אני בבית. בערב בטח יצא ששוב נצא לסנטר אבל הפעם גם נחגוג:]]

למעלה