יום שישי זמן לחידושים.

king kazabubu

New member
יום שישי זמן לחידושים.

השבוע שכחתי לפרסם את תחרות התמונות הדו שבועית. ולכן אנחנו נערוך כזו תחרות יום ראשון אז אני נותן לכם זמן להתכונן. דבר שני בקשר למפגש הפורום שלנו. אני לא רואה מספיק אנשים שמצביעים לתאריכים. אז קדימה להצביע!! כמו שכבר אמרתי מקום המפגש הוא בחולון ומה נעשה שם זו עדיין שאלה די גדולה. אז אני חושב על זה בינתיים ואחרי שנקבע תאריך אנחנו נראה מה אתם מעדיפים לעשות ממגוון הפעולות שאפשר לעשות בחולון. עברו עוד שבועיים ואני לא אהיה בבית הסוף שבוע הזה. כלומר אתם תצטרכו להסתדר בלעדיי כמעט 28 שעות. אז בבקשה... תתנהגו יפה.. בלי תמונות מיוחדות במינן כמו שנאלצתי להחרים.. אני מתכוון למחוק מהפורום... זה לא מתאים...

Prophet

New member
סיכום פרקי השבוע

אוקיי, השבוע הזה התמקד במיוחד בבולמה, קרילין וגוהאן. החבורה יצאה לנמק והיו לה מכשולים בדרך, אבל זה שייך לשבוע שעבר, אז השבוע החבורה נחתה על נמק, והתחילה לאסוף את כדורי הדרגון בול. היו לה המון סכנות בשביל זה כמו: אחד הכדורים היה בתוך סופת טורנדו, אחד היה על עגיל של ענק ועוד... לאחר מכן החבר הנקי שהיה איתם פתאום נעלם ואז הייתה עליהם מתקפת פתע. גוהאן לא יכל לזוז ואת קרילין תפסה מפלצת שדומה לתמנון. תוך כדי זה יצורים סיפרו להם מה קרה ואמרו להם שזהו בכלל לא נמק ושהם רצו לברוח משם כבר מזמן. לאחר קושי רב גוהאן וקרילין הצליחו לברוח והיצורים שעשו את כל זה הלכו לעבר החללית. אבל הם לא ידעו איך להשתמש בחללית מכיוון שלא היו נמקים ולא ידעו את שפת הנמקים והם הלכו לחפש את בולמה. בלי שום קושי הם מצאו אותה ושיכנעו אותה להגיד את הסיסמא ובדיוק כשהם עלו גוהאן וקרילין נתנו להם אגרוף מה שהעיף אותם ושיתק אותם. החבורה טסה אל נמק. לאחר שהחבורה הגיעה הם חיפשו לבולמה מקום מחבוא מפני צבאו של פריזה. תוך כדי הזמן הזה ווג´יטה הרג חיילמובחר מצבאו של פריזה והחבורה הרגה שני חיילים חלשים מהצבא של פריזה, מה שגרם לפריזה לגלות אותם בעזרת הסקאוטר, אבל אז החבורה הרגישה בעוצמה המופרזת של פריזה (ציטוט של המלך קאיו: "חהחהחהחהחהחהחחהחהחהחהחה") והחבורה ניסתה לא להשתמש בכוח וזה עבד, לאחר שזארבון ודודריה לא הרגישו בהם הם טסו לכיוון מספר בתים של נמקים וכשהגיעו ראו חייל של פריזה עוצר את הנמקים (היו 2 ילדים ו-2 מבוגרים) בשווי. עד כאן מהדוטרת הסיכומים שלנו קראו אותנו גם בשבוע הבא, באותו מילניום, באותו יום, באותה שעה , לא באותו דקה, לא באותה שניה ולא באותה מאיית השניה. בחזרה אליך קזבובו ...

למעלה