יום שישי ה13

A lost angel

New member
יום שישי ה13../images/Emo121.gif

מה תוכניותיכם להיום? לפי אחד המיתוסים, יום שישי ה13, במיוחד בירח מלא, כמו היום, זה היום שבו נפתחים שערי הגיהנום, ולכל הנשמות הכלואות בפנים והשדים שעושים שם "שנת שירות" ניתן יום חופש, לטייל במישואים יותר גבוהים מהגיהנום, כמו המישור התת פיסי, הפיסי, האתרי והאסטרלי. בכל המישורים האלה, ואף יותר, הנשמה שלנו, כבני אדם, חיה. מן הסתם, יכולים להיות מפגשים מאוד לא נעימים עם הישויות האלה, לפני שהן חוזרות למאחורי השערים. לשם ציון, בזמן האחרון ישנתי טוב מאוד, בלילה שבין אתמול להיום ישנתי זוועה, התעוררתי פעמיים, פעם אחת מסיוט ופעם אחת מיציאה לא רצונית לאסטרלי, שלוותה בהתקפת ישות. הייתי ממליצה לכל הפרקטיים שביניינו וגם הטבעיים, לא לעשות הפגנות כח מוגזמות, לא להשוויץ, לא להתנשא ובאמת לא לזמן או להטיל לחשים. לא לתת לישויות לראות את הכח מרחוק וא לגרום להם להמשך אליו כמו חרקים לאור. התוצאות יכולות להגיע לדיבוק, רדיפה מתמדת, רגשות שלילים ומעשים לא מכוונים. באשר אליי? אני הולכת ללמוד קצת, ללכת לחברה, לחזור הביתה, לישון בלי חלומות, ואז לצאת ברגע שהיום הזה נגמר. שיהיה לכם יום מקסים, עם כמה שפחות שדים ובעיות אחרות וכמו שאני תמיד אומרת לבנות שלי במעגל, "And Blessed Be". דנה

A lost angel

New member
חשבתי לכתוב הודעה קטנה בסגנון

של "בטי, שימי לב במיוחד", אבל חשבתי שאת לא תקחי את זה ברוח טובה. היום מתחיל לתת אפקטים, אחת הבנות מהמעגל שלי החליטה לעזוב(למרות שהיא כבר מזמן לא באמת איתנו), ועכשיו אני מחפשת מישהו\י שהיסוד שלו\ה הוא מים. ואני עדיין במעבדת מחשבים, עם האקסס המסריח הזה. יהיה בסדר. דנה

Gum Cigarettes

New member
הייתי לוקחת את זה בהומור.

ואני לא יודעת איך בדיוק לצמצם את האנרגיה שלי
... גם ככה אני פאקינג מגנט.

A lost angel

New member
תעשי גראונדינג.. זה בייסיקי..

זה קטע וויקאני של קרקוע של אנרגיה, הכנסת האנרגיה מהאדם לאדמה, או לחילופין חפץ. אם את רוצה לוותר על זה תעשי קמע הגנה וזהו, רק בלי לחשים

אהה נכון שישי+13../images/Emo58.gif

שכחתי מזה ביכלל, טוב גם לשדים בגיהינום מגיע קצת חופש הם עובדים קשה המיסכנים,נשתדל להשאר בחתיכה אחת. מי צפה בסרט? היהיהיהיהיהי שלכם חנה גונן

אני לא עושה כלום אבל..../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

אחותי [בת 14] הולכת לחברה לראות סרט מפחיד.. ואחת החברות רוצה לעשות סיאנס... אחותי לא רוצה... לא ידוע מה יקרה..

CKYGUY

New member
תיקון!!!!

המס' 13 הוא "רע" בנצרות ( מכאן כל ההשלכות ל"יום שישי ה 13 " וכל מיני כאלה ) , בגלל שביהדות הוא מס' "טוב" ( בר מיצוה..)... אז כל הדברים ה"רעים" שב 13.....הם לא נכונים..

רונקי

New member
המספר 13 הוא

מקולל בנצרות ומביא מזל רע -כמו שckguy אמר- בגלל 13 האנשים שישבו בשולחן בסעודה האחרונה של ישו או משו כזה... ביהדות הוא מקודש בגלל כל מיני סימנים שמביאים מזל כמו הבר מצווה ויש עוד מלא דוגמאות ביהדות. זהו עכשו סיימתי...

למעלה