יום שישי ה13 |ערפד|

יום שישי ה13 |ערפד|../images/Emo48.gif

אז איך חגגתם? לבד, עם חברים? הסתפקתם בלראות איזה סרט אימה או שניים או ממש השקעתם וארגנתם את הבית בהתאם לאווירה? אם יש תמונות אז זה יהיה בכלל ממש נחמד :] מה לדעתכם חושבים ערפדים על יום שישי ה13, זה חג קבוע בשנה אצלהם? סיבה למסיבה? או שהם לא מתייחסים אליו כלל?

בדנתמ

New member
מממ

כמו כל יום שישי.. יצאתי עם חברים לעיר והיה מצחיק. חשבתי אולי ללכת לאיזו מסיבה מיוחדת אבל בסוף לא היה לי כוח... אם הייתי מכיר ערפד הייתי יכול לענות לך על זה יותר בקלות
בכל מקרה, יום שישי ה13 זה משהו שיש לדעתי לפחות פעמיים שלוש בשנה, אז אין שום סיבה שיעשו מזה כזה חג.. ערפדים בסיפורים שלי לפחות הם גם לא ממש הטיפוסים של אמונות טפלות וכל הקטע הזה של 13 מביא מזל רע וזה מגיע מאמונות טפלות של נוצרים. הכי קרוב למסיבה שערפדים באחד הסיפורים שלי יכולים לעשות מכזה דבר, זה בתגובה צינית וסרקסטית לטמטום של בני האדם שמאמינים בכל הרבה שטויות...

ה צ פ ע

New member
אני נהנתי... ב...

צפיה בסרט "ביום שזה יקרה!" החדש של מ.נייט שאלמן! (סרט מפתיע וחביב ביותר...)

nitay100

New member
התיכנון המקורי

היה ללכת לפיקניק בבית קברות של ראש פינה,אבל לסבא שלי היה יום הולדת, בכל זאת,80 שנה הוא פה, צריך לתת כבוד,הדבר המפחיד היחידי שראיתי היו שתי בנות "או מיי גאד ראיתי את מייקל לואיס" ורדרדות שהיו רזות ממני,ואני, חברים, בתת משקל (אין מספיק אנשים פה, ופרות זה לא משהו) ועכשיו שאני חושב על זה, הן לא היו קשורות לאף אחד. ד"א,לערפדים אין קשר ליום שישי ה-13,זאת אמונה תפלה של הנוצרים... זה סתם תירוץ לחגוג.

Rose131

New member
סרט קומדיה, כמה מביך.../images/Emo12.gif

אבל היה נורא כיף. נראה לי שהם לא מתייחסים, מה זה כבר משנה להם..

anti sense

New member
ראינו פרקים של על טיבעי^^

היגענו רק עד לפרק השלישי
. הסידרה סובבת סביב אמונות תפלות, ככה שזה ממש מתאים לתאריך

ה צ פ ע

New member
תיקון: לא סביב אמונות תפלות...

אולי בעינייך זה נראה/נשמע כאמונות תפלות;) אך לא מדובר בכך... אלא בתופעות שונות ומשונות שאין להן הסבר, לכן הן... תופעות על-טבעיות;)

anti sense

New member
טוב,

לא כל התופעות שם עונות להגדרה של אמונות תפלות. יש גם וגם..

ShAhArnavonXD

New member
../images/Emo121.gif

יום שישי ה-13 היה נחמד.. עשיתי מסיבה אצלי..עשינו קישוטים מגניבים עם נייר ובלונים.. וראינו סרט "מפחיד"...שנקרא "משחק ההזיות" היה נחמד ביותר...היה בעיקר כיף לצפות בכולם מפחדים...חברה שלי ישבה לידי(בסרט) וכל פעם שהיה קטע מפחיד היא קפצה עליי כמו מטורפת.. והיו עוד שתי בנות שלא הפסיקו לצרוח.. חחחח היה ממש מצחיק.

עונה לעצמי../images/Emo9.gif

מסיבה קטנה וחביבה עם החברות :] ראינו את היורש של צ'אקי, והיה משעשע למדי... ניסיתי לארגן את האווירה כמה שיותר מתאימה לנושא אבל הייתי ממש מוגבלת בזמן (בגרות ארורה בתנ"ך><) אז היו "עכבישי קרקרים" חמודים, גזר במטבל גבינה שנראה כמו יד ענקים, עיני שטנים (ביצים קשות מקושטות) ומאפינס מפלצות, כשאחד מהם הוא מאפין ערפד :]

את כל זה הספקתי לארגן בשעה../images/Emo3.gif

הו וגם התלבשתי בהתאם ^^ חולצה דמוי מחוכית, חצאית שחורה ארוכה וגרביונים שחורים עם ציורים של עטלפים

נממ

הדמוי מחוך מרנואר (לפני 3-4 שנים הם היו מוכרים מלא דמוי מחוכים ובגדים מגניבים ולא כאלה יקרים, למה הפסיקו דאמט??
), החצאית מהשוק מבאזר שנטי כזה, אבל היא שחור ארוכה ויוצרת ממש תחושה גותית-מכשפה שכזאת
הגרביונים מחנות קטנה ומגניבה בגרמניה :]

למעלה