כמה מילים, לא הרבה
היינקן הבימה קלאב לא אירגנו כמו שצריך את הכניסה למועדון פנימה, אין ספק בעניין. הסלקציה בכניסה היתה מיותרת. לגבי חלוקת הכיסאות - אכן זה בעייתי שאנשים לא יכולים לשבת עם חברים שלהם. הארנב הלבן - לא רוק מתקדם (!). אגרול מתופף טוב, אבל זה כמובן לא מספיק. הם עושים רוק טוב, ואפילו די מהנה. אבל רוק מתקדם זה ממש לא. הסולן כריזמטי למדי, למרות שלא לטעמי. (משום מה נדמה לי שיש להקות שפשוט לא מבינות מה זה רוק מתקדם, אבל זאת רק דעתי). הוידאואים - ג´נסיס משנת 1972 זה דבר שתמיד כיף לראות, ואני *מאוד* נהניתי לראות אותם (אגב, בלי גבריאל ג´נסיס לא שווים כלום על הבמה). לצערי, ההופעה של קרימזון היתה קצרה מדי בגלל אילוצים של "הבימה" (הם רצו לסגור קופה וללכת לישון, קליפים של פרוג לא מענינים אותם כי הם כבר מכרו את הכרטיסים ומכרו אוכל לנוכחים). אם היה אפשר לראות את קרימזון מההתחלה ועד הסוף, אז היה הערב שלם. בסופו של דבר אני יכול לומר שהערב היה "בסדר" - לא מדהים ולא רע. עם זאת, יש לזכור שבזכות אנשים כמו אריק חייט כבר חוויתי מספר לא קטן של ´ערבי פרוג´ כך שהפורמט של להקה+וידאו כבר לא עושה לי אורגזמה יותר. מה עוד, שאת הדי-וי-די של קרימזון יש לי בבית
ואת הוידאו של ג´נסיס כבר ראינו בעבר במקומות אחרים. אם למישהו יש דעות אחרות - אהלן וסהלן.