יום שישי ה-13

love g i r l

New member
למה לא סגרנו?...

מיותר לציין כבר שהיינו מפגרות שביכלל היתחלנו את כול העניין של הסיאנס אבל למה לא המשכנו וסגרנו? כי פחדנו נורא זאת הייתה חוויה שלא הייתי רוצה לחזור אלייה אף פעם שכחתי לספר לכם שאחרי אותו לילה הרוח הופיע לי בחלומות הציקה לי היא תמיד רצתה להגיד משהו אבל לא היבנתי מה האווירה בבית הייתה בילתי ניסבלת הגעתי למצב שפחדתי לחזור הבייתה בלילות והייתי יושנת אם אחי בחדר ההורים שלי החליטו לעבור דירה ואני אכשיו חיה בדירה החדשה כבר חצי שנה והחיים שלי חזרו לקדמותם

I am a freak

New member
אז..... מה הבעיה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

החיים חזרו לקדמותם ואת מאושרת. סוף טוב לסיפור רע.....
אממממ...לא שאלתי למה לא סגרת
- שאלתי אם חשבתן פעם לעשות את הסיאנס מההתחלה, ולסגור אותו כמו שצריך
כי ציינת כבר שלא סגרת אותו בצורה היעילה שבאמת "מסלקת" את הרוח
יום טוב. בהצלחה,

love g i r l

New member
נכון

נכון סוף טוב... תודה לכם על התגובות שלכם... באמת!!! ויש לכם אחלה פורום

mr nice guy

New member
מה בולשיט בו לדעתכם? חשוב לי לדעת

כי אני תפסתי ממנו אתר ממש טוב. יש לכם רעיונות לאתר אחר שאתם מאמינים שהוא יותר טוב?

A lost angel

New member
הדבר שהכי מצחיק אותי באתר

זה שהוא טוען שהוא יהודי והכל, ומציג את כל מערכת הדעות שלו בכישוף בצורה וויקאנית. לאחרונה מצאתי אתר ממש יפה(באנגלית), שלמרות הכל ולמרות שהוא וויקאני, מסביר דברים בצורה מעולה.. אין שום אתר בעברית שאני יכולה לומר עליו שהוא טוב. כולם אותו חרא וויקאני.

mr nice guy

New member
מצטער על הבורות אבל...

אפשר הסבר קצר מה זה וויקאני? צורה וויקאנית?

peter Wi

New member
וויקה היא

דת הדוגלת באמונה שיש שני אלים המייצגים שני צדדים בעולם. יש להם מערכת שלמה של טקסים וכישופים. צורהמ וויקנית היא הצורה שבה בנויים הטקסים, הכישופים וכו', ובכלל צורה של אמונה.

A lost angel

New member
והאירוניה בהודעה שלי באה בגלל

שהוויקה היא דת פגאנית שעקרונותיה מושתתים על הטבע, בעוד שהיהדות היא דת מונותאיסטית אנטי פגאנית שעקרונותיה מבוססים על אלוהים.

I am a freak

New member
דנה.....

חשוב לזכור שמאחורי התאר הזה עומד איש שעומל רבות כדי לעדכן ולבנות אותו. זה שאת אומרת שהוא (האתר) "הוא גרוע, ומלא בולשיט"... זה קצת מעליב (
). להבא, נסי לנסח את מחשבותיך בצורה קצת יותר יפה. תודה
הפריק. נ.ב. אני מסכים
....- כבר ציינתי את זה בכמה הודעות שלי.

Nizzan Cohen

New member
-תגובה קנטרנית לחלוטין- חסר מטרה.

נא לא לקחת כביקורת... אלה... ברוח קלילה
"בבקשה" - משמעותו "אין על מה להודות כיוון שרק עשיתי את מה שביקשת". אף אחד לא ביקש שתגידי שהפורום טוב, לכן התגובה המתאימה הינה "על לא-דבר". למעשה כל התגובות הללו הן תגובות מיצתנעות, כלומר "זה בסדר, אתה לא חייב לי, זה כלום".
ניצן "איש משועמם שחושב על מילים" כהן

faith2

New member
את חייבת לסגור!

אין קשר שעכשיו המצב מצויין! ההשלכות של הסיאנס יכולות להופיע גם אחריי שנים! אני חושבת שמה שהרוח רצתה להגיד לך בחלומות זה שתעזרי לה! תחזירי אותה למקום שממנו לקחת אותה. הרוח כעת כלואה בעולם הזה, עולם שהיא אינה שייכת לו כלל.....הרוח עדיין נמצאת בבית הקודם שלך....לכי תדעי אם לא תהיה טרגדיה בבית הישן שלך...תוכלי לקבל עלייך את האחריות? את חייבת לחזור על הסיאנס עם כ-ל המשתתפות...לחזור על המעגל ולסגור אותו- והפעם בצורה טובה.

faith2

New member
אוי...אבוי לך!

את כל כך הסתבכת!!! לא רק שאסור באופן מוחלט לעשות סיאנס כיוון שיש לזה השלכות חמורות ביותר!!!....את יכולה להעלות רוח בטעות שלא כל כך (בלשון המעטה) תשמח שיפריעו לה...את גם לא החזרת את הרוח!!....את גם השארת אותה לכודה בעולם הזה...שמעי....אני לא מכירה את הפורום הזה, אבל אם לא יודעים כאן איך להחזיר רוח כנסי לפורום מאגיה וכישוף כאן אני חושבת ששי שם כמה מומחים. אבל את חייבת להחזיר את הרוח לעולמה! חייבת! ההשלכות שיקרו אחריי הסיאנס יכולות להיות שנים אחריי... טפלי במהרה בדבר שעשית...מהר!

למעלה