יום שישי ה-13

love g i r l

New member
יום שישי ה-13

שלום לכולם! אני רוצה לשתף אותכם במקרה מאוד מפחיד שקרה לי ולחברותיי. זה קרה לפני שנה כשההורים שלי טסו לניו יורק אני לא כלתי כי היה לי בגרויות נישארנו אני ואחי יום שישי אחי נסע לחברה שלו ישן אצלה. יום שישי כמו כל הבנות הזמנתי את החברות שלי לישון אצלי גלשנו באינטרנט והגענו לאתר של סיאנס החלטנו לעשות סיאנס היה לי את הלוח ישבנו בחדר הדלקנו נרות ורצינו להזמין את הרוח של סבא של אחת החברות אני לא יודעת מה עשינו אבל כנראה עשינו משהו לא טוב ובאה לנו דמות כזו אפורה ומפחידה החדר פתאום ניהייה קפוא וקר והדמות החלה להתקרב אלינו אנחנו ניבהלנו כיבינו את הנרות וברחנו מהבית לפארק כעבור שלוש שעות החלטנו לחזור ראינו את הבית הרוס לגמרי כל הצלחות היו על הריצפה הכל היה הפוך מאז היא הייתה תמיד מופיע לי בחלומות ולפעמים במראה היא הייתה אומרת משהו אבל לא הצלחתי להבין מה שהיא אמרה התחילו לקרות דברים וזרים בבית וההורים שלי החליטו לעבור דירה ואנחנו מפחדות מכל משב רוח אולי זה הוא (הרי אומרים שאם לא סוגרים סיאנס הרוח ממשיכה לנדוד ולא נחה אף פעם אז כנראה שמה שאומרים נכון) בא לנקום או משהו.

love g i r l

New member
האתר

האתר שלקחנו מימנו את ההוראות היה בית הרוחות (שם האתר)

I am a freak

New member
../images/Emo13.gif

גם אני הייתי יכול לנחש שמשם הם לקחו את ה"הוראות"
הפריק.

spirit of air

New member
לא הייתי נותן לך זכות להגיב בכלל,

אתה שם את מג'יק בקישורים שלך. זה ידוע וברור שהמנהל של מג'יק גנב את רוב התכולה של 'בית הרוחות', מה שהופך את שניהם לאתרים גרועים. אני מניח שתבין מה זה אומר עלייך.

I am a freak

New member
חחחחחח ../images/Emo13.gif

גם אם האתר שם בשביל התמונות
חחחחח.... תקראו לי freak אבל- כשממש משעמם לי אני אוהב להסתכל על תמונות יפות ולראות המון שחור... *אחד הצבעים היותר מועדפים עלי*.... חוץ מזה.... יש להם לחשים יפים. אני אוהב לקחת משם רעיונות... הפריק.

spirit of air

New member
אוקיי.

במקרה הזה, יש לי את האתר ממנו תומר לוקח את התמונות, הוא עצמו נתן לי אותו. הלחשים לקוחים מspells and magic. האתר רובוטי בצורה מגעילה. אם אתה רוצה לראות שחור, תיכנס למימד השני במישור האסטרלי.

I am a freak

New member
../images/Emo13.gif

בשביל מה להיכנס ל-2 אתרים שונים, כשיש לי את הכול באתר אחד
תחשוב על זה...
לראות שחור- למה לא פשוט לעצום את העיניים
הפריק.

spirit of air

New member
אין הכל באתר אחד. ממש לא.

אני לא רואה שחור כשאני עוצם את העיניים.

danihell7734

New member
חפיף,שחור זה יפה,במיוחד חולצות

שחורות(שכתוב עליהם מייהם בכחול). אני רוצה חולצה של מייהם.

danihell7734

New member
באמת?

כמה עלתה? ואיפה קנית כמובן? בטח בדוכן של רייבן מיוזיק,אני צודק?

peter Wi

New member
יש בתומר

בסנטר, וברחוב דיזינגוף מכיוון הסנטר לכיכר הפאנק יש חנות חמודה שמוכרת חולצות "כמעט מקוריות" ב-25 ש"ח. ראיתי שם גם של מייהם.

danihell7734

New member
../images/Emo45.gif מסכים איתך,במיוחד האלה של פוקס

הישנות...אז בתקופה שהם היו עושים סתם טישרטים בלי הדפסים...

I am a freak

New member
אממממ.....

חשבתם על- לנסות לעשות סיאנס שוב (אותם אנשים שהיו בו בפעם הראשונה). לזמן את אותה הרוח אבל- לא לשאול שאלות ולסגור אותו (את הסיאנס) הפעם בצורה הנכונה
הפריק.

למעלה