יום שישי ה-13

Sparker

New member
יום שישי ה-13../images/Emo70.gif ../images/Emo121.gif

ועם ירח כמעט מלא... האם אצלכם ליום הזה קיימת אותה המשמעות
בספרד קיים יום שלישי ה-13...
ועל אותו משקל, אחד באפריל יוצא פה ב-27 לדצמבר... מה קורה בשאר אירופה

blixgirl

New member
פה בהחלט

קיים הענין הזה....
פה בכלל חוגגים גם את Haloween באוקטובר
בדיוק דברו על זה שהיום זה יום שישי ה 13 ברדיו המקומי ועל כל ההשלכות שלו...ואנשים אמרו שהם בהחלט מודעים וחושבים על הענין....

בליקסי היי...../images/Emo24.gif

אני קצת ירוקה מקינאה אבל זה יעבור לי... תגידי, יש דרך אחרת לחיות בסקוטלנד מבלי להינשא לבן המקום?? כי ממה שבדקתי אין לאנגליה בכלל מדיניות הגירה (כמו קנדה למשל או ניו זילנד)?? או שיש ואני לא יודעת ואני פולטת שטויות?? בקיצור.. איך עוברים לגור בסקוטלנד????

Sparker

New member
לגבי קנדה...

במקרה יש לי קצת נסיון... ובוודאי שיש להם מדיניות הגירה... יש את עניין צבירת הנקודות המפורסמת (צוברים נקודות כפונקציה של גיל, הכשרה, ניסיון, ילדים וכו'...) וגם אפשר להגר עם קפיטל כמו רוב המדינות בעולם... אז זהו...

כן כן - אי הבנה קטנה

התכוונתי שלאנגליה אין מדיניות כמו של קנדה או ניו זילנד (מדיניות ברורה לגמרי..או שעומדים בדרישה או שלא) ....או שאם יש לה אז אשמח לשמוע על כך.

blixgirl

New member
../images/Emo45.gifהיי פגי

אין לי מושג לגבי הענין מכיוון שאני כן נשואה לבן המקום...אבל מצרפת לך שני אתרים למידע נוסף, אחד הוא משרד הפנים הבריטי עם כל המידע, וגם אתר נוסף עם מידע על ויזות וכו לבריטניה הגדולה... איפה את כרגע פגי ? גרמניה או שאני מתבלבלת עם מישהו אחר..
מצרפת לך תמונה מקומית ככה בשביל הכייף דשים מכאן בליקסי

המון תודה..

אני בגרמניה ודווקא אוהבת את זה..אבל סקוטלנד..סקוטלנד זה סוג של חלום כזה..משהו שחייבים לבדוק כל פעם מחדש.. חוץ מזה, אני סקרנית לדעת איך זה עובד במקומות אחרים.. תודה פגי

וכמו שנראה לי מהצצה מהירה

צדקתי, אין מדיניות הגירה ברורה. ומובן שיש לזה השלכות על איכות הנכנסים לשם. בכל אופן, תודה בליקסונת!

radagastbrown

New member
מקור מידע נוסף

http://www.workpermit.co.uk/ והשמועה אומרת שממדינה אירופאית אחרת קל יותר להגיע לכאן אבל בזה אני כבר לא מבין...

למעלה