יום שישי ה-13

gitcat

New member
ואז לא היינו פה מקטרות.....

וואלה לא היית חוזרת על זה מההתחלה? סורי אבל אני לא קונה ... יש לי אחות שבחרה להנשא (לראשונה) בגיל 44 ואין לה ילדים ונכון שאני ירוקה מקנאה שיש לה זמן לסטודיו C ולמסג´יסטית ולשיעורי אנגלית פרטיים ולמספרה ולקוסמטיקאית ושאר מריעין בישין ואפילו נשאר לה זמן לשבת במסעדות משובחות וגם לקפוץ לשופינג בלונדון (וביננו יש לה גם תקציב כשהיא לא צריכה להחזיק כמה תלמידים בחינוך חובה חינם) אבללללל..... בחיים לא הייתי מתחלפת איתה!!! עם כל זה שכיף לנו לשפוך קיטורים ולילל בסופו של דבר אנחנו גם קצת נהנות מהצאצאים, לא?

גלי®

New member
טוב , צ´מעו , ילדתי את יחידתי בגיל

צעיר יחסית , כך שכשהיא תהיה בוגרת , עדיין יש לי צ´אנס לחזור לחיים של "לא הורים" למיניהם .... גם זו נחמה , לא ?!
(במצבנו נאחזים בכל דבר...)

yalyul

New member
הכל תאורטי-אילו...

ומכיוון שבסדר חיים עמוס חובות אני חיה (כמו רובכן)וזה הנסיון היחיד שיש לי ואין לי מושג איך מעבירים יום בלי לדאוג לצאצאים... כן ,הייתי רוצה לנסות גם את חיי התענוג ולדאוג לרווחתי שלי בלבד ולקטר על זה שהדשא של החברות עם הילדים ירוק יותר
כן ילדים לא ילדים אפשר לחלום אבל על קיטורים אני לא מוכנה לוותר

AYELET1

New member
קיטורים זה טעם החיים ../images/Emo70.gif דוט קום כפ

כפי שבנה של אש"ש היה מוסיף ור עבורם כדאי ללדת ילדים
ככה זה אצלינו בעדה (פולניה...)
אני כמובן מקנאה במי שאין לו צאצאים (נו, אלא מה) ולא גורים מגודלים שגובים ממני כספים רבים, עבור הזכות ליהיות אמם ולא נודניקים שגורמים דאגה וחרדה רבה ולא יצורים שגורמים לי להשמע כפולניה אסלי מקצועית (רוצים עוד? הרשימה ענקית ...) אבל במחשבה שקולה ממש ממש לא הייתי מוותרת.

למעלה