יום שישי ה-13

gitcat

New member
יום שישי ה-13../images/Emo121.gif

גם אצלכם הילדים נתקפו בשגעון הזה של יום שישי ה-13 שיהיה מחר? הילדה המתוקה שלי (מור בת ה-14) יחד עם כל חבורת הזבל שלה מתכוננים כבר כמה ימים לרוחות ושדים שיגיעו מחר ומתכננים סיאנסים ומרתון של סרטי אימה לתוך הלילה. היא הסבירה לי לאט ובעדינות שאני לא אקח את זה ברצינות ושזה לא אמיתי אבל בשבילה זה עוד סיבה למסיבה ותירוץ למסיבת פיג´מות.(הפעם לשמחתי לא אצלנו). היא טוענת בתוקף שיש לה חברות שמאמינות בזה ושהיא צריכה לשמור עליהם ולכן היא חייבת, אבל חייבתתתת להיות שם. אני רק תוהה מאיפה הגיע לארצנו הקטנטונת המנהג הזה? אני לא זוכרת דבר כזה מהילדות שלי. מצד שני זה היה מזמןןןן והסניליות גם משפיעה. יום נהדר מלא גרגורים זהר

yalyul

New member
בר מצווה לשטן ../images/Emo58.gif

אני כל כך מבינה אותך , כבר שנים שיש אצלינו את ה"פולחן" הזה אני חושבת שזה פשוט תרוץ נהדר בשביל חברות כאילה לשבת יחד בבית לכסוס ציפורניים לכרסם קצת פופקורן ולפחד ביחד... מה עוד שיש לזה לגיטימציה עולמית ממש - ראי סרטי אימה הבן הבכור שלי, עוסק במוסיקה והפקת מסיבות לבני נוער ומחר יום שישי ה-13 המסיבה נושאת את השם "בר מצווה לשטן" אני חייבת לצרף לך כמה מילים מההזמנה ואז תוכלי להתרשם בעצמך... לוצי הגיע למצוות 13 אביבים חלפו להם ולוצי שלנו כבר בגיל מצווה אז כולם מוזמנים ב... ל... בחצות לחגוג עמנו בשמחתינו ראשית נתענג על משקה דמים פרי עבודתו של השטן ...וכו´ המסיבה מיועדת לנוער שרוצה סיבה לבלות ולרקוד אחרת מהדינוזאורים כאילו שהם צריכים סיבה... בסך הכל לדעתי זה מקסים , זה מחליף את ימי א"ש לילה שלנו... הם פשוט יותר מאובזרים טכנולוגית ומפחידים את עצמם לכדי צרחות בעזרת סרטים וסיפורי מעשיות שיהיה סופ"ש מקסים , מזל טוב ללוצי ולמור תתני
לפני שהיא יוצאת להיות כזאת חברה מקסימה ולתמוך בבנות שכן מאמינות (אני חושבת שהיא יודעת שזה רק כדי להוסיף נופך דרמטי יותר לערב) דרך אגב כשהבן שלי קרא לי מכשפה...הסברתי לו בעדינות שמכיוון שכך אני חייבת לצאת לבלות עם חברותי מהגהנום ולכן אין לו אוטו ...
יום נפלא

AYELET1

New member
בטח, מי כבר ילך היום לא"ש לילה ../images/Emo8.gif

התשובה של "המכשפה" הרגה אותי

gitcat

New member
בררררר.... איזה פחד

לא יאומן כי יסופר. עכשיו נשאר לי רק לאפסן את החנונית הקטנה אצל חברה לשישי בלילה ולספר לבעלי שאני נורא מפחדת ולסחוט ממנו חיבוק ולהתכרבל איתו כמו זוג צעיר עד שבת בבוקר. דוקא נראה לי שאני מתחילה לחבב את הרעיון. גרגורים זהר

AYELET1

New member
../images/Emo6.gif

מזל שהיא הרגיעה אותך, אחרת היית מצטרפת אליהן מחר למסיבה
מקווה שאף חתולה אצלכם איננה שחורה חו"ח

bimbo.

New member
היתה לי פעם חתולה שחורה... ../images/Emo54.gif

וחברה, שלא ידעה על השונרא הפרטי שלי, באה לבקר,ופתאום החתולה הופיעה. מה שקרה אחרי זה קשה לתאר: החברה תפסה את הכסא שישבה עליו, רצה איתו אחרונית עם צרחות שיכלו להעיר מתים, נכנסה בדלת זכוכית שכמובן נשברה, והחברה נפצעה. אחרי כמה כוסות מים (קצת לשתיה וקצת שפכנו עליה), ואחרי שהפנים שלה חדלו להליף צבעים (היה נורא מפחיד לראות אותה), היא נעלמה לי מהאופק ויותר לא ראיתי אותה לעולם. והחתולה נבהלה כמובן כהוגן, ולא תיארה לעצמה שכמעט גרמה להתקף לב.

AYELET1

New member
../images/Emo6.gif

אל תצחקי עובדה שהחתולה אכן הביאה לחברתך מזל רע: להפצע משמשה זה דבר מאד לא נעים

gitcat

New member
שהיא תלך למסיבה בלעדי? ../images/Emo46.gif

מי ינגב לה את הזיעה כשהיא רוקדת? ומי ידאג שהיא תלבש את הסוודר בדרך הביתה? נראה לך? סתםםםם שעשע אותי הרעיון שאני אלך איתה למסיבה. ולגבי החתולה השחורה - אין לי עדיין אבל הייתי רוצה... ושחור עם אדום נחשב גם?????. גרגורים זהר

yalyul

New member
למה? תשלחי אותה למסיבה ../images/Emo66.gif

את יודעת איזה שוס מפיל יהיה אם מור תביא איתה חתולה שחורה היא תתיצב מיד בראש היררכית המכשפות...סטייל סברינה המכשפה.

גלי®

New member
יולה יקירתי , בתור מגדלת חתולים (או

שמא נכון יותר לומר :"עובדת" אצל חתולים- כי ככה אני מרגישה לפעמים ) ,את צריכה לדעת , שהדבר האחרון שחתול יעשה , זה את מה שאת רוצה ... את יכולה להציע , להתחנן , להתרפס , לאיים וכל השאר , ואם בא לו (רק אם בא לו !!) הוא יעשה .... את חושבת שאת יכולה לשכנע את ה"חתולה" שלי להצטרף למור ? אם את מצליחה , יש לי תפקיד עבורך בתור ראש מטה הבחירת של מצנע....

yalyul

New member
כמה נכון ,אבל אפשר לפנטז...

וזאת בדיוק הסיבה שאני מעדיפה חתולים על בעלי חיים אחרים שיהיו משגעים ככל שיהיו... גם אני גרה אצל החתולים שלי ומשלמת שכירות באוכל מים חול נקי ומשחקים בתמורה אני מקבלת חיכוך, הרמת זנב, ליקוק,גירגור,שרותי הדברה ומקום לשכן את כל שאר החיות שלי...

גלי®

New member
פתאום עלה לי : חוץ מהתמורה שאנחנו

מקבלות מהחתולים (וגם זה כשבא להם !!! ) , המערכת הזו דומה קצת ליחסינו עם הצאצאים שלנו ... אז מי צריך היה צריך ילדים ? יכולתי להשאר בגידול חתולים ....
כן -כן ! ועכשיו 300 מתבגרים חבויים בפורום , יתחילו לשפוך יללות העלבות !!! קישטה !!!

gitcat

New member
אם לא היו הילדים במיטות של מי

החתולים היו ישנים? וגלי - הלוואי והילדים היו מסתפקים במה שהחתולים מקבלים והלוואי והיו מעניקים רק חצי ממה שהחתולים נותנים. מתי פעם אחרונה התכרבל לך גורון אנושי על הברכיים וגרגר במשך שעה ולא ביקש אפילו שקל אחרי זה? ועוד דבר, עכשיו ברצינות - אם החתולה השחורה יוצאת מהבית - תשמרי עליה טוב - באחד הליסטים של החתולים הזהירו מחטיפות חתולים שחורים!!!! גרגורים זהר

גלי®

New member
במיטה שלי , אלא של מי ?גם ככה ,

רק אחת מתוך ה5 ישנה עם הבת שלי , השאר איתי .... הבת שלי קצת גדולה מכדי להתכרבל על הרגליים , אבל לפעמים היא עושה את זה ....גם מנטלית .... ולגמרי ברצינות: החתולים שלי לא יוצאים מהבית , זו אחת הסיבות שחזרתי לגור בחיפה , בקומה רביעית בבנין מגורים , אחרי שגרתי בבית עם קרקע ....כאן , אין להם דרך לצאת , אלא אם כן הם קופצים מהחלון (כבר קרה פעמיים , עם שתי חתולות שונות ...)... לא סומכת על "אחי-בני האדם..."

yalyul

New member
לא נעים להודות../images/Emo59.gif

אבל בשיחה שניהלתי עם חברה (אם ל-3) מסתבר שזה לא אימהי ולא פופולארי אבל שתינו לא היינו חוזרות על זה כי בנינו הרי גידול ילדים זאת המשימה הכי תובענית בעולם ותמורה? חיוך? חיבוק? נחת? זה שווה את ההשקעה הבלתי נלאית? ימים ולילות במשך שנים...בנתיים 17.5 ...אבל זה בטח יהיה לנצח! אז אני מוצאת לי עוד תמורות על הדרך...למשל כשבאים להתיעץ זה בגלל שסומכים על דעתי(ואחר כך עושים מה שרוצים) וכשצריך לגהץ חולצה באים למי? וכשצריכים כסף למי? והרשימה ארוכה................................. יו זה נשמע כזה פולני ,אבל באמת מיציתי, ביחוד את קטע גיל ההתבגרות - לא חוסכים מאיתנו שום דבר שכתוב בספרי ההדרכה להורים מבולבלים... וחוץ מזה , תמיד הדשא של הרווקות נטולות הילדים ירוק יותר

למעלה