יום שישי הקרוב

kinspirit

New member
התזכורת היומית...

אסור לדבר על הורדות בפורומים של תפוז. נא להעביר את הדיון למסרים אישיים. kinspirit

deathcaster

New member
מואדיב

שלח לי מסר פרטי, אני אדאג לך אחרי הכל אם לא נדאג למואדיב , למי נדאג ?
MY NAME IS THE KILLIN NAME

deathcaster

New member
אני מדבר על מציאות

אף אחד לא יעשה לך קאפינג של התוכנית ויעלה 350 מ"ב לתוכנית יום אחרי ל-YOUSENDIT ..... HTTP זה סבבה , אבל יום אחרי שידור התוכנית......יהיה לי אותה דרך הטורנט.

Kingstone

New member
אכן הבן אדם צודק..

אבל כל אלה שמהללים את HTTP, אל תשכחו דבר אחד. זה לא ה HTTP שעושה את זה מהר אלא זה השרת. פשוט משקיעים בשרתים איכותיים ומהירים בשביל שרתי אינטרנט. ביטטורנט זה רשת המבוססת על משתמשים מהעולם ומן הסתם שמהירות האינטרנט שלהם תהיה קטנה יותר. בכל מקרה, אני משיג את הפרק בחצי שעה הראשונה שהוא יוצא [איזה כיף לי
] אבל אני אחכה בסבלנות ואצפה בהקרנה..

Echelon

New member
קצת הסבר טכני

אני לא הולך לדבר על תוכנות הורדה וכאלה, אבל רק שתבינו, HTTP זה פרוטוקול שקשור לאינטרנט, אבל היעוד המרכזי שלו הוא *לא* העברת קבצים. זה אומר שאם יש לי שרת FTP, אני אוריד ממנו יותר מהר, בגלל שזה פרוטוקול שמיועד במיוחד להעברת קבצים (File Transfer Protocol). חוץ מזה, שגם רשתות השיתוף למיניהן ואני לא אנקוב בשמות, לפעמים עושות עבודה יותר טובה מHTTP. אני בכל אופן לא משתמש לא בFTP ולא בHTTP ולא ממש ברשת שיתוף, ובכל זאת מגיע אפילו ל200k לשניה (המקסימום של האינטרנט, אבל אפשר שם להגיע ליותר).

kinspirit

New member
סבבה. אבל... בבקשה לסיים את הדיון

אלא אם כן אתם רוצים למצוא את עצמכם עם מנהל חדש לפורום... טוב, אולי יש כאלה שרוצים בזה... אז במילותיו של ג'ק - bad example. נא לעבור לשיחות במסרים פרטיים. kinspirit

deathcaster

New member
סתם שאלה למנהלת

ראשית , אין לי שום טענות אלייך כמנהלת , את סבבה.. אך האם לא חשבת לצרף מישהו לניהול ? ( ואני לא מציע את עצמי ) מנהל יחיד למדיה כ"כ דמוקרטית זה לא קצת .....אוקיסמורון ?!

kinspirit

New member
לא סתם תשובה

בשיא הרצינות עכשיו. חשבתי על זה בעבר, אבל החלטתי נכון לעכשיו שאין צורך בכך. אם היה מדובר בפורום עם 100+ גולשים ואיזה 100 ויותר הודעות ושרשורים חדשים ביום, כמובן שהייתי מכניסה מנהל שותף על מנת לשלוט בעניינים. מרבית הפורומים הגדולים מנוהלים ע"י שניים ויותר. אבל מדובר בפורום קטן ויחסית צנוע שאינו עושה בעיות, לכן אין סיבה נראית לעין להכניס מנהל שותף. מטבעי, אני אדם שעושה דברים לבד. צורת העבודה היחידנית מועדפת עליי. אני גם לא חושבת שהפורום סובל מכך שאין מנהל נוסף. אם אתם חושבים שאני טועה, אנא תקנו אותי.

למעלה