לא יודע....... איפה כולם, אבל אני פה הכותרת יום שיש היבש בהחלט לא מתאימה לתוכן המענג נחמד פה
א אסי מון New member 24/1/04 #3 לא יודע....... איפה כולם, אבל אני פה הכותרת יום שיש היבש בהחלט לא מתאימה לתוכן המענג נחמד פה
Z Z o d i a c New member 24/1/04 #5 זודיאק בילה את הערב בקרפה דיאם מכל הבבונים היו בדיוק שני כוסונים. האחד הסתכל השני התעלם. לא התחשק לי על אף אחד מהם. לא התחשק לי על אף אחד שהיה שם. רוצה את האביר שלי.
זודיאק בילה את הערב בקרפה דיאם מכל הבבונים היו בדיוק שני כוסונים. האחד הסתכל השני התעלם. לא התחשק לי על אף אחד מהם. לא התחשק לי על אף אחד שהיה שם. רוצה את האביר שלי.
פ פ ו מ ל י ת New member 24/1/04 #9 או זוד.... ../images/Emo24.gif בעצם.. הרבה חיבוקים. זה החלק הקשה של פרידה. הלוואי יכולתי לעשות משהו. הלוואי. (איפה הוא האביר? תביא נחנך אותו!)
או זוד.... ../images/Emo24.gif בעצם.. הרבה חיבוקים. זה החלק הקשה של פרידה. הלוואי יכולתי לעשות משהו. הלוואי. (איפה הוא האביר? תביא נחנך אותו!)
א אייבורי New member 26/1/04 #30 קנית אותי באמת אדום נראה לי יותר, וכואב לי קצת השכמה (שריר תפוס עקב מאמץ יתר בחדר כושר)