יום שישי היבש

יום שישי היבש

היום קרה לי משהו שלא ייאמן.. בחיי. התלבשתי טוב טוב ויצאתי לקניות. סיימתי את הסיור בסופר ועשיתי גיחה קטנה לקניון כדי לפנק את עצמי במשהו שיעזור לי לחזור להרגיש סקסית למרות האף האדום. החלטתי להיכנס לשירותים ובעודי עוסקת בענייני אני שומעת מהתא הסמוך ובעברית : -עכשיו תלבש את זה אבל זה קטן מלכתי -אתה מסרב? -לא מלכתי בחיי ששמעתי את החיוך שלה כשהוא התפתל שם בתוך התא להיכנס לתוך מה שזה לא יהיה. חשבתי שאנ ימתה. הייתי חייבת לראות אותם. יצאתי מהר לפני שיברחו ורחצתי ידיים חמישים ושש פעמים והסתרקתי, התאפרתי ותיקנתי את האיפור ושוב רחצתי ידיים עוד איזה שמונה מאות פעם.. ואז הם יצאו. הוא היה לבוש לגמרי בבגדי אישה, באופן שהיה ברור לכל מי שראה אותו שהוא גבר שלבוש בבגדי אישה. והיא הלכה אחריו כשראה אותי כל כך הסמיק.. הלוואי היה לי אומץ להגיד לו משהו. יודעת שזה לא מהקום שלי, אבל הערכתי מאד את האומץ שלו. חזרתי הביתה עם שני סטים מטריפיםשל חזיה ותחתונים, אחד באדום זנותי במיוחד, השני בכחול כהה, לא מצליחה להירגע.. ואיפה כולכם??????

princeOFdream

New member
כולם פה...

בשעות היפות של הלילה... בכל מקרה, את רוצה לספר לי באיזה מין מקומות מסתובבת?

מסתובבת? סתם קניון קטנצ'יק

בדיוק בגלל זה התייבשתי כששמעתי עברית (למי שלא יודע אני בניו-יורק)

princeOFdream

New member
ניו-יורק?!

אז למה לא אמרת קודם זקנתי החביבה? עכשיו למרות שהמקרה נשמע הרבה פחות צפוי והרבה יותר הולם, הוא גם יותר אקזוטי כשאת אומרת שעברית שמעת...

princeOFdream

New member
חחח

אה באמת? ואני חשבתי שאת ממש זונת פורומים שמתכתבת אישית אם כל אחד ואחת מאיתנו...

די דנסר

New member
אוי לאזניים כי תיצלנה...

זה מה שחשבת???? הריני זוקרת את אצבעי למולך...prince of dream

or13

New member
פומלית - בעקבות שישי היבש

איך היתה השבת ? פה היה רטוב אפילו מאד רטוב

princeOFdream

New member
זה מה שאת מפספסת בדיוק!

מי את שתאמרי לנסיך איך להגיב על כל דבר שהוא? קראת את הנסיך הקטן?

princeOFdream

New member
זקנתי החביבה...

אם רק עכשיו גילית שאני בן 18, אז כנראה הזקנה באמת פוגעת בשימת-הלב של בני-האדם לפרטים... אבל משהו אחד מוזר לי פה... אני עוד צעיר וממני לא חמקו הפרטים ואת לא זקנה עד כדי כך כדי לקרוא לבן 18 'עולל' זה מעבר לסניליות של בני 120 ומעלה.

ילד, קח שיעור חינם

מה שנסיך צריך כדי להפוך למלך - זה קלאס. מה שמלך צריך כדי להפוך למאסטר - זה כבוד לכל אדם, כולל לשפחה חסר לך משני אלו גם יחד, בוא נאשים בכך אץ גילך הצעיר ות חוסר הניסיון שלך. אבל באמת, עם כל הכבוד - לא אסכים שתדבר אלי בצורה מעליבה. אה... ועשה לי טובה, אל תשאל "מה תעשי לי אם אדבר כך?" - זה לא לכודך ולא לכבודי.

princeOFdream

New member
אפשר לחשוב שאת ונריסה הן אותה אחת..

מלבד עצם העובדה שנריסה יותר ידידותית לסביבה. עכשיו בואי נתבגר ביחד כי זה נראה לי שממש קשה לך... ראשית, אם אני בגילי הנוכחי ילד- אז את בגילך הנוכחי ממש קשישה, את בטוחה שאת סופרת נכון את השנים? שנית, נא על תתערבי בעניינים ביני לבין נריסה, כי את פשוט לא מבינה כנראה דבר וחצי דבר ממה שאנחנו אומרים זה לזו. אני אסביר לך פעם אחת, אבל גם אם אז עדיין לא תביני, תחסכי ממני בבקשה את ההתערבויות הניג'סיות שלך שנובעות מחוסר הבנה: נריסה קראה לי עולל, אני קראתי לה זקנה. קוראים לזה הומור כי בתור בני-אדם רציניים (מה שאת עדיין לא הבנת), אני לא חושב שגילה של של נריסה הוא גיל של זקנות והיא לא חושבת ש18 זה ילד (אולי רק צעיר מדי בשבילה, כמה חבל...), אבל זה כל העניין- משחק ברשת. שלישית, תספרי לי בבקשה מתי דיברתי אליך בצורה מעליבה? מלבד זאת שתגובתי הנוכחית (זו שבה דח-פת אם כל הכבוד לך) את תגובתך היא לנריסה ואולי את חסרת ההומור היית מפרשת אותה כהעלבה, אבל זה עדיין לא נכתב אליך- מה חבל. ובנוגע לשאר הדברים, 'זונת פורומים' נו באמת, דרוש מעט מאד שכל כדי להבין שזה בצחוק וללא כל עניין לפגוע. רביעית, הצחקת אותי! מלך וקלאס? חחח הקלאס נשאר אצל הנסיך. מלך הוא עסוק ורציני מדי בשביל זה. ולבסוף, מאסטר ואני שוב רוצה לציין זאת על גבי הפורום- פירושו מורה ולא אדון או כל דבר אחר. זה שבמזרח התלמידים נותנים כבוד למאסטרים שלהם כמעט כאילו היו אדונים, עדיין לא הופך מאסטר ואדון לאותו הדבר. אה ואגב- מה תעשי לי אם אדבר כך?

אייבורי

New member
טוב מאד סוויטי

צודקת מאה אחוז, אולי נתפוס את הילד, ניתן לו מכות בישבן נראה לי שפיספסו קצת שהיה קטן

למעלה