יום שישי דפוק...

יום שישי דפוק...

אני לא זוכר שהרגשתי כל כך לא במקום כבר הרבה זמן...לא יצאתי פשוט המון זמן עם כל הכיתה וכאללה. הייתי אצל מסיבת יון הולדת של ילדה מהכיתה שלי בחולון... היה נחמד והכל...לראות את כולם לא עם ספרי אלגברה או חורשים למיקרו... היה אלכוהול. היהאנשים מתמזמזים בכל פינה. ואני לא שותה. מצד שני רוצה שהאלכוהול המבורך ימחק לי את כל המחשבות בראש.פשוט לקחת שוט ולהרגיש איך החופ הזה מתפזר בגוף... רציתי פשוט ערב אחד לפני כל הבום של המבחנים לשכוח מהכל. אבל בסוף לא שתיתי. אני לא יודע למה אבל אני מרגיש שיש לי סלידה מאלכוהול... אולי מכמה חוויות לא נעימות במשפחה שקשורות לזה... אחרי שישנתי על זה... אני מרגיש שהייתי צריך למחוק את עצמי שלשום. להשתכר אפילו שלא ניסיתי רק כדי לא לחשוב. ועכשיו אני אפילו לא יודע למה לא עשיתי את זה באמת היו שם אנשים שהיו שומרים עלי... לפעמים אני פשוט שונא את התכונה הזאתי אצלי החוסר יכולת לזרום ותמיד אני חייב לחשוב על מה שאני עושה... כשזה נוגע לאכוהול צריך לחשוב...אולי לא...אני לא יודע...אבל זה לא קורה רק במישור הזה אלא גם ביום יום. זה נראה לכם בסדר?

sh53

New member
אני לא חושבת שצריך לקבל החלטות מייד

אולי אתה זקוק לעוד כמה חוויות כדי להגיע להחלטה הנכונה או כדי לדעת מה יותר טוב בשבילך. מצד אחד זה טוב לפעמים לזרום עם החברה ולהיות כמו כולם, זה נותן הרגשה טובה, לפעמים זה טוב לשכוח מכל מה שעוברים בחיים ולברוח קצת מהמציאות ולו לזמן מועט (מה גם שאתה אומר שיש אנשים שהיו שומרים עליך), אך מצד שני אם אתה לא מרגיש ב- 100% שאתה הולך לשתות ע"מ להנות ועדיין להרגיש את הדברים הטובים שיש באותו ערב (אני לא מתכוונת ללשתות עד שמקיאים - יש כאלה שרואים בזה כיף ואני לא מעבירה ביקורת כי כולנו עוברים תקופות כאלה ואחרות בחיים ולפעמים להקיא זה כיף וכתבתי את זה בלי מרכאות כי אני בעצמי עוברת תקופה לא קלה עכשיו) ואולי יש אנשים שדווקא היו אומרים לי שמשקה אחד דווקא היה מתאים לי עכשיו להעביר את הזמן או לעשות אותו קצת יותר שמח, אך מאחר ואני מכירה את עצמי ואני יודעת שמשקה זה הנאה לרגע אחד ואח"כ המציאות תחזור להיות כמו שהיא באמת - אז אני מאלה שחושבים שמשקה לא פותר בעיות, הוא עושה הרגשה טובה לזמן קצר ואח"כ אני חוזרת למציאות בדיוק כמו שהיתה לפני רגע או שניים. אז... אני לא חושבת שצריך לקבל החלטות ברגעים שהלב שבור או שאנו עצובים, לפעמים אולי כדאי לחכות ולתת לרגעים האלה לעבור ואז להנות מהדברים כמו שהם באמת - זו הגישה שלי לחיים ואני בהחלט מבינה שהיא לא מתאימה לכל אחד.

למעלה