יום שישי במנחת

glock X

New member
יום שישי במנחת

תמונה מיום שישי במנחת איפה שמטיסים טיסנים ומסוקים, הייתי שם, אין לי מושג מי צילם אבל מצאתי את התמונה בפורום טיסנים, לא שמתי לב אפילו שמצלמים, אני זה שרואים ממנו רבע גוף שנשען על האוטו השחור שזה שלי אגב, אביזה שחורה, אני עם חולצה שחורה מדבר עם הבחורצ'יק עם הג'ינס שעם הגב למצלמה, והמסוק החמוד שלי שהתרסק שלשום עקב מזג אוויר סוער נמצא על הריצפה למטה מצד ימין בזווית התמונה, היה נחמד היה כייף זה רק חלק מהאנשים שהיו שם, הגיעו עוד מאוחר יותר....

שכוח

New member
אלי בגיבהא בגיב גירהא.

ולא יהמאק אכי בתהון בס אלחמדלאה אלי מא קנת פיהא . יעני אלהא זקריאת קתירה האי אטיארה ..ומעי כאסה למא דעית ודורתו עלי ביהא. יאללא בעין אללא אכי.

glock X

New member
ואללה אתה צודק מנסי ידידי

יש לזה חלקי חילוף ברור, נזק כספי של כמעט 300-400 שקל תיקונים אבל איך אמרת פעם? בילמאל ולא ביליעיאל, עוד כמה ימים זה יתוקן ונחזור להיות אסטרונאוטים, המשך ערב מצויין לך אחי

היי ואיזה כיףך שנהנית../images/Emo9.gif

אגב אתמול בדמקה..אף אחד לא ניצח אחרי משחק אימון שהבנתי את הכללים..היינו במצב שכל אחד עם 2 פולים (כך מוני קרא לזה) ואז התנתקתי מהאינטרנט ולא הצלחתי שוב להתחבר.. אז מה יהיה..אתה תתקן את המסוק שוב גלוקסי?
יום נפלא

moonlight B

New member
../images/Emo29.gifיום מקסים נשמות ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אשה גלוקסי טוען אחרת שאת תלשת את החוט של המודם.... הרגשת שאת מפסידה.....
יום נהדר שיהיה לכולם .....

moonlight B

New member
../images/Emo29.gifלא סיפרתי לכם מה היה לי אתמול

בגינה שלי הייתה זירת רצח..... התרנגול של השכן שלי נמצא ללא רוח חיים בגינה שלי.......(לא מצא מקום אחר בעולם חוץ מהגינה שלי)...טוב הייתי ישן בסביבות השעה 10.30 מעירים אותי
אני מביט מהחלון לכוון הגינה חצי ערום חצי יושן חצי צוחק ורואה את השכן שלי בודק את התרנגול (מצחיק לאללאה) הוא בודק מכות כנראה
בסוף לא מצא כלום והוא אומר בקול רם שאולי מגל החום הוא הלך לעולמו.....אמרתי לו בתורי אולי נקח אותו לאבו קביר שם ידעו בדיוק מהסיבה??? למה אני מספר לכם את זה ...את האמת אני שמח שהתרנגול כבר איננו כי לא היה אמתי אף פעם .לא היה לו שעון כל שעה אצלו בוקר.וחוץ מזה הוא עושה את זה רק בגינה שלי ...יש לו את כל העולם
ואם קורה לו משהו שהוא צולע פתאום השכן שלי מאשים אותי תמיד........ טוב שאיננו כבר .... ושוב אחלה יום ואחלה עבודה לכוללללללללללללללללללללם

uoli13

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo42.gifצהריים טובים לכולם

גולקי צר על המסוק שלך ומאחלת
jump. אשה אש אני סומכת עליך שבפעם הבאה תנצחי בדמקה .
moon משתתפת בצער שכינך בד ובד משתתפת בשמחתך.שולחת לך
ושוב moon רק עכשיו הבנתי למה רציתה תחרות העיניים היפות
. ישלך עין יפה אני מקווה שגם השניה נראת אתו דבר..
ובסוף מנסי אחוי תפסיק להיות עצוב

moonlight B

New member
../images/Emo29.gifיולי ../images/Emo98.gifאני פוזל שהשנייה../images/Emo151.gif

לא אותו הדבר לכן אני לא מראה את הצד האפל
יום טוב ומלא אקשן שיהיה לך

מממממממממממ..אז ככה..

יולי חומד תודה על הפרגון אבל... גלוקסי יווו למה למה אתה רשע
.. אפילו עוד לא היינו לקראת סוף המשחק אבל האמת שהיה משחק קשה כזה ותובעני.. מוני עיניים כפרה
ומממ.. חכה בפעם הבאה תפזול ענג'ד אחרי שאנצח אותך

glock X

New member
הסיפור מאחורי המשחק דמקה המיסתורי..

המצב : משחק דמקה במסינג'ר המתמודדים : מונלייט VS אשה עם אש הערכת יכולת : מונלייט-מתקדם, אשה עם אש-מתחילה. לחץ חברתי בצ'ט : גלוק אקס, מנסי, מרואן!! המשחק מתחיל :- אשה עם אש במתח, מונלייט משפשף ידיים לאור הקורבן החדש שהולך להיקרע במשחק טקטיקה אכזרי, מהלך ראשון, מהלך שני, המשחק ממשיך, מונלייט נותן לאשה עם אש לאכול כמה אבנים שיעלה לה קצת המורל, היא מתחילה להיות מאושרת, בטוחה בעצמה, מונלייט קולט את המצב ואומר לעצמו :"טוב די נתנו לה לאכול מספיק, אני מכניס להילוך גבוהה" ומתחיל לאכול לה את האבנים במהלכים מפתיעים, אשה עם אש נכנסת ללחץ, הלחץ החברתי בצ'ט גובר עם שאלות כגון : נו מי ניצח? כמה כמה? למי יש יותר אבנים? אשה עם אש לא יכולה לסבול כבר את הלחץ ופונה לטקטיקה מיוחדת במינה על מנת לחסוך מעצמה את ההשפלה בלהפסיד, היא מושיטה יד לכבל של המודם, מושכת אותו החוצה ומתנתקת מהאינטרנט, המשחק נקטע, דממה....מונלייט לא מבין מה קרה, הצופים במתח, אשה עם אש מנותקת מהאינטרנט, הקהל מחכה ו,,,,,כלום!!! המשחק נגמר בניצחון טכני למונלייט, 1-0 , רגע רגע רגע, ידיעה מודיעינית שהתקבלה בזה הרגע מאיש שהצליח לגנוב את היומן של אשה עם אש מתחת לכרית שלה מביא לנו ידיעה רועשת, הוא קרא מהיומן שלה וזה מה שהיה כתוב ציטוט מדוייק : יומני היקר, שלום, היום עשיתי משהו מאוד רע, ניתקתי את הכבל של המודם בישביל שיחשבו שהתנתקתי מהאינטרנט באמצע משחק דמקה שקרוב לוודאי והייתי מפסידה בו, אבל מה יכפאת לי!! העיקר שלא הפסדתי עד הסוף, עכשיו הם חושבים שהתנתקתי בלי כוונה ושיש לי בעיות במודם , חה חה חה חה יומני היקר, עבדתי עליהם אבל יש לי ייסורי מצפון,,,טוב,,,,אני הולכת לקנות גלידה מהמכולת, ובפעם הבאה שאני ארגיש שמונלייט הולך לנצח אותי אני עושה צעד דרסטי וחכם ושוברת את המחשב ואומרת להם שהוא התקלקל

ושוב..

פאك u עיוני חחחחחחחחחחחחחחחחחח בטח גלובל מרשה לי.. גלוקסי הביא את זה על עצמו!!! כנופייה נגדי הא.. ימים יגידו

glock X

New member
אני צריך לשטוף לך את הפה עם סבון../images/Emo6.gif

כמה את מפקפקת יא ראבי, רוצה לשחק נגדי?

מנסי

New member
איזה בלגאן עשתה התקלה!

שלחתי תגובה לבחורה אשר כתבה הודעה בפורום!ובמקרה היתה שירה קצת קצת חצי עירום! ובאותו יום נדפק הפורום ושלח לה את התגובה לאימייל! . האח שלה רצה לשלוח אימייל! חחח >>> תדמינו לעצמכם מה היה!

חח מנסי

במקרה אני היא אותה בחורה וועע אח שלי במקרה באותו יום החליט לשלוח אימייל ואז הוא פותח את המייל של מנסי ותמשיכו...... איא האף שלי נשבר.....

מנסי

New member
../images/Emo6.gif והנה מה שכתבתי!../images/Emo39.gif.

اذكرك حين تشرق الشمس, وحين تغرب,, فمن ذكراك اذوب , مثل السكر,, وبعد الغروب,لرؤياي, ذاك القميص المعطر,, يثور الشعور,وكل معاني الصمت تتفجر,, احضن ذلك الكاس,الوردي بيدي,وارتشف من خمره الاحمر, فذلك ما كنت اتمنى, وذلك ما كنت اتصور..

גלוקסי../images/Emo24.gif אם תבטיח להיות

דיסקרטי
אז כן.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... נ.ב. יש דבר כזה אצלך בכלל?

למעלה