יום שישי בבוקר...

יום שישי בבוקר...

יום שישי בבוקר. שנינו לא עובדים. הצעת שאני אקפוץ אלייך הבייתה לקפה.
פתחת לי את הדלת, חצאית קצרצרה, מגפיים עד הברכיים וחולצה מכופתרת לבנה, עם כפתור אחד פתוח, שמגלה את קצה החזייה וחושף תחילת שד...
נשיקה קטנה והצעת לי קפה. ניגשנו למטבח. התחלת להכין קפה. נעמדתי מאחורייך, קרוב, קרוב, כשאני יכול להריח את השיער שלך. ריח משכר. היה לי ברור שיצאת מהמקלחת בדיוק לפני שהגעתי.
נשיקה על הצוואר, התחלת להתנשף קלות. נצמדתי אלייך, כשיכולת להרגיש את הזיין שלי כבר צמוד צמוד אלייך. הכנסתי לך יד מתחת לחצאית, הרמתי אותה וליטפתי לך את הירך בעדינות, הידקת את הירכיים כדי לכלוא את היד שלי. פישקתי לך את הירכיים בכוח והגעתי עם היד עד לכוס שלך. החדרתי לך אצבע מתחת לתחתון והרגשתי איך את מתחילה להיות לחה. התחלת להתנשם קצת בכבדות והצעת שנעבור לחדר השינה.
תוך שניות נפלנו על המטה, התחלנו להתנשק בטירוף, בלהט, בחושניות, טרפתי לך את השפתיים, את הלשון.
בשנייה פתחתי לך את הכפתורים בחולצה, תפסתי את השדיים שלך בידיים וליטפתי בפראות את הפטמות, נשיקה בפיטמה, ליקוק קטן והתחלת להזיע...
"באת בשביל לרדת לי, לא?" שאלת.
לא עניתי.
משכתי לך את החצאית והתחתונים במשיכה אחת חזקה. פישקתי לך הרגליים והכוס שלך נגלה אליי. מגולח כזה, בהקפדה. התיישבתי לרגלייך, מכניס לך יד בין הרגליים, מרגיש את שפתי הכוס שלך. לח, רטוב מעט. ליטפתי לך מעט, והתחלתי להחדיר לך אצבע, לסובב מעט ועוד אצבע. התחלת לגנוח. עוד, עוד. אל תפסיק.
ליקקתי את האצבע שלי והחדרתי לך שוב בתנועה סיבובית. צרחת. האגן שלך התחיל לעלות ולרדת כשאת מתנשפת בכבדות.
הוצאתי את האצבע והתקרבתי עם הפה. נישקתי לך את הכוס. היה לו ריח מדהים, משכר, רענן. ליקקתי את השפתיים, כשאני מרחיב אותן מעט עם האצבעות ומידי פעם מחדיר לך גם אצבע. הרגשתי איך את מגיעה לשיא, גונחת, צורחת. התחל לרעוד ולרטוט כמו איזה ויברטור. ביקשת שאני אפסיק. לא הפסקתי. המשכתי עם הלשון והאצבעות. כעבור מספר דקות צרחת שוב. "אני לא יכולה יותר!...", צרחת בהנאה וגמרת שוב...
התרוממתי. התנשקנו שוב נשיקה ארוכה ושאלת אותי אם אני רוצה לחדור אלייך.

הייתי כבר מגורה בטירוף. עמד לי כמו טיל. חשבתי שאם אני לא גומר תוך שנייה, אני פשוט מתפוצץ. סובבתי אותך, ירדת על הברכיים, ובתנועה אחת חדה חדרתי לתוכך בכוח, צרחת מכאב, מהנאה, רעדת כמו עלה ברוח. חדרתי וחדרתי, זזתי בתוכך עד שכבר לא יכולתי יותר והתפוצצתי בפורקן אדיר, כשאת רועדת כולך....

תשמע סקסוני ,,הפכת אותי לסקסית יותר עכשיו

אהבתי את הסיפור והתאורים,,,תאווה ,

זה חזק

כתבת את זה פשוט ומטריף , בלי מילים מיותרות
נעשה חם רק מלקרוא אותך
, צריך מקלחת קרה עכשיו כדי להרגע

למעלה