יום שישי את יודעת

LeeTom

New member
יום שישי את יודעת

שישי בערב אני מדליקה נרות הרבה נרות וכל נר מאיר ומזכיר לי את עיניך המאירות. ארוחת ליל שבת כל המשפחה מסבה אל השולחן ואני עצובה רוצה אותך פה איתי מביטה אל הפרצופים הקורנים ואני כל כך בודדה כל כך לא איתם. יודעת שגם את עכשיו יושבת עתה עם משפחתך וחושבת עלי חונקת את הדמעות ומחייכת חיוך של שבת אבל בלב פנימה שותת הדם, וכל כך כואב. הערב יורד וזמן ללכת לישון אני שמה ראשי על הכר מנסה להזכר בניחוחותיך המסעירים אותי כל כך חולמת את פגישתנו הקרובה ונרדמת כשחיוך מתוק על שפתי. השבת עוברת לה בעצלתיים כל שבת היא ארוכה יותר מקודמתה מנסה להעסיק את עצמי אבל המחשבות מתעופפות להן אליך אהובתי. האם גם את חושבת עלי ומתגעגעת? שוב הלילה יורד ואני יודעת שבקרוב שוב תבוא השינה שתגאל אותי מגעגועי אליך. מחר יאיר הבוקר ואני אקום בצעד קליל שמחה וקורנת... היום הוא היום שלנו! וזה כבר שיר אחר....

כרגיל, כתיבתך כל כך נוגעת...

בכתיבתך את מצליחה כל כך יפה להעביר את ריגשותייך והרגשת הזדהות של הקוראות. הייתי בסרט הזה כמו שאומרים, לשימחתי היום אני כבר רוב הזמן כבר בסרט אחר, יותר מעשי, יותר ממומש - לשימחתי. אך יש עדיין זמנים שלא ממומשים עד הסוף ולכן מרגישה הזדהות עם כתיבתך היפה. יישר כח (-:

LeeTom

New member
../images/Emo132.gif

תודה לך גליי הים... עוררת את סקרנותי...מותר לשאול באיזה סרט את היום?

oilamp

New member
עצוב ../images/Emo10.gif ושמח ../images/Emo13.gif .

עצוב לקרוא על הצורך להסתיר ולהתגעגע בו זמנית , ביחוד במהלך סוף שבוע בו שהייה בחברתו של אדם אהוב יכולה להיות די מהנה וממלאה. בכל זאת הנימה האופטימית מוסיפה נופך של שמחה נוכח יכולתכן להתראות זו עם זו במהלך השבוע ולהצליח לשמור על הקשר הקיים
. אני נוטה להאמין שזה שיר המבוסס על המציאות הקיימת , אז סליחה אם טעיתי...( מה שנקרא מחשבה שניה סופית
). אור.

מורן א

New member
הבחירות מול הבריחות

והמחשבות מול המציאות לא תמיד באות בקנה אחד.

למעלה