יום שישי את יודעת....

jesie12

New member
יום שישי את יודעת....

איזה שבוע גרוע אני פוחדת להישקל, מרגישה שעליתי נו שוויין מקווה להתאזן השבוע ולחזור לשיגרה ועוד יותר מקווה שההורים יוותרו לי על ארוחת ערב, כי אני חוזרת משם על ארבע מפוצצת לצהריים מכינה פרגיות בתנור עם צ'ילי וסלט ירקות מושקע ובערב עוד ארוחה קלה חוזרת לניקיונות

יוווווווווו הוווווווווו ../images/Emo24.gif חזרתי../images/Emo140.gif

אחרי שבוע של העדרות
מה שלום כולן? עוד לא הספקתי לעבור על כל השירשורים שהפסדתי, [חייבים להיתעדכן ומייד..........] מה עבר עלי, אז ככה: נתחיל מזה שמעולם לא חשבתי שאפשר לדחוס כל כך הרבה בשבוע אחד
ומי בכלל מדבר על ניקיונות לפסח
אז השבוע שלי התחיל בבאר שבע עם אחות שעברה ניתוח טבעת. מדהים מה שהולך שם. אם תרצו אשתף בחוויות אח"כ. וכמובן שהאוכל לא היה מסודר, אבל ממש שמרתי על עצמי ושום פעילות פיסית חוץ משל הלסתות...
. נו, שויין. ואז חזרתי הביתה לילדה חולה עם חום גבוה שבוע ורק ביום שישי הצליחו לאתר את החיידק - פנומוקוק, והתחלנו אנטיביוטיקה ומקווה שנראה שיפור במהרה בימינו אמן. אז גם בהמשך לא היה ממש זמן לפעילות גופנית ובטח לא חשק. כל כך הרבה רופים ראיתי השבוע הזה, כל כך הרבה בדיקות שבגברת הצעירה עברה שזה הוציא חשק להכל
והמשקל שלי לא עובד כבר שבועיים, אז אני ממש לא יודעת מה המצב מאז ה"דווקא" שאני עושה
אני מתכננת לקנות מחר משקל חדש. מה שכן התחילו להחמיא לי שרזיתי קצת, אז מסתבר שהדרך נכונה.......
חוץ מזה - איך התקדם מפגש פסח שלנו? יש חדש? מבטיחה להרעיש יותר בזמן הקרוב
יאללה, ביי,

לילית462

New member
גם אני פה....

עסוקה מאוד, בין השאר גם בספורט - שלא מוותרת לעצמי. המשקל תקוע אבל אני לא מוותרת.
אמנם לא מנקה לפסח, אבל מוצפת בעבודה וסידורים.

יעל י

New member
אני פה עכשיו...

ג'סי - תתמודדי. אם עלית להדק חגורה אם ירדת תני צעקה שכולנו נשמע אותך. דרך אגב הייתי השבוע באחת הרשתות בנתניה ,מעניין אם "ראיתי" אותך? ירדנה - כן כן כן ספרי על אחותך. זו גם התמודדות ים דיאטה ומעניין אותי לשמוע כמי שחוותה את זה בעבר. לילית - מתי הטיסה?המים לקפה כבר....

jesie12

New member
"ראיתי"?

יכולת לזהות אותי , מה שאני לא יכולה לומר עלייך...

יעל י

New member
ה ," כי לא יודעת אם שם והכי כי...

אני גרועה בלזהות גם מי שראיתי ועל אחת כמה וכמה בתמונות מצטערת אבל בקרוב נפגשות לא?

למעלה