שוקלד אגוזים
New member
"יום שישי את יודעת"....../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif
יש בעיר מסיבה נשארים כל הלילה עד הבוקר הבא........
......
...
.... אח היו זמנים .............. זוכרים את לילות שישי בהם אנו יוצאים למפגש השבועי עם החברים לרקוד סלואו צמוד צ'ה צ'ה רומבה רוקנרול טוויסט......
פעם רקדנו עם בני הזוג , אוחזים בידיים מביטים בעיניים יכולת להרגיש את הדופק...היום אני מתבוננת בעדרי התיישים הרוקדים האחד מול השני .......זה לא זה.....כי זה בלי רגש......
. התכונה למפגש היתה כבר בשישי בצהריים.......חפופים אחד אחד.....את השער הארוך מותחים סביב לראש "אבו עגילה",מגהצים חצאית מגהצים חולצה גרבי הניילון נשלפות מהארון עם נעלי העקב הקטנות.......תמיד היה איזה תורן שהוריו הלכו למשחקי קלפים בביתה של בז'זינה אחרת והבית היה לרשותנו.......והיה מי שהביא איתו כמה תקליטים אותם סובב על פטיפון עם מחט. הו קרול.... הו הו הו אונלי יוווווווווווו
והמלחמה הנצחית בין מעריצי אלביס ומעריצי קליף.......אוחחח קליף....את כל דמי הכיס שלי אז ,שמתי בקופה של קולנוע תל אביב לקנות כרטיס להופעתו עם הצלליות ......היתה לי מחברת עם כל השירים אותם העתקתי באדיקות מתוך טייפ סלילים ענק אותו הייתי מריצה קדימה ואחורה שעות! ותמונות אותם גזרנו בהתרגשות מכל מגזין....
אצלנו בבית קודש הקודשים היתה ארוחת ליל שישי.......ארוחה חגיגית מושקעת .....ואני ליד השולחן על קוצים, מתה כבר לברוח למסיבה . אממה ... מה עושים למען ריצוי ההורים "כל השבוע אנחנו עובדים קשה" "שבת קודש למשפחה" ושאר נימוקים למען נשאר בבית. אז משעות הצהריים עשתה את דרכה ערכת הבגוד והאביזרים לביתה של חברה קרובה מיד בתום ארוחת הערב בשעה שהורי נמנמו קלות ....הייתי מפריחה הודעה "אני קופצת לציפי" .......מי חשד בנערה היוצאת בנעלי בית ?.......אצל ציפי היינו מתאספות מתאפרות מתחתכות וקדימה למסיבה........
בחזרה היתה לוגיסטיקה הפוכה . אחרי הרבה שנים התגלה לי אמי ידעה כל העת על ה"פטנט" ....
ספידי גונזאלס... דה יאנג וואן והכי הכי דיאנה של פול אנקה.......(מי ימצא לי את השיר) אלה היו 3 דקות על זכרונות מסיבות ליל השישי של שוקלד
יאללה תביאו זכרונות מאותה תקופה נהדרת ששוב לא תחזור. הערב נר רביעי של חנוכה
לחיצה על התמונה ואתם מסודרים....
אצלנו הסירים עדיין על הכיריים בתפריט- מרק חרירה, יעני מרק חומוס עם בשר , אחרי הבשול טוחנים הכל למרק קרמי אני הוספתי דלעת לצבע אורז עם גזר מגורר שנתן לתערובת צבע כתום זהב קיש בשר ופטריות, שדרגתי עם צנוברים וצימוקים. התחתית עשויה מבצק עלים- קלי קלות גולש בשר ולפשושים עוף בגריל סלטים נקנו עוגה כנ"ל אז מה מתבשל אצלכם?
תיכף נלכה לנמנם קלות כדי שלא תגמרנה הבטריות....
שבת חמימה נעימה וטעימה לכולכם
יש בעיר מסיבה נשארים כל הלילה עד הבוקר הבא........