יום שישי - ארה"ב

aabbadd

New member
יום שישי - ארה"ב ../images/Emo58.gif

טיילור ורידג' מגלים שתומס נשוי לגבי מפי החוקר של משרד ההגירה , במקביל תומס אומר לגבי בזמן אורוחת ערב שהוא היה רוצה לספר להורים שלו שהם נשואים , לבסוף טיילור ורידג' מפריעים להם בדיוק לפני שהעניינים מתחילם להתחמם יותר מידי ! סטפני וברוק ממשיכות לירות חיצים אחת לעבר השנייה , סטפני שוכחת את מקל ההליכה שלה וברוק מיד מתקשרת לג'קי ומספרת לה על כך , לבסוף סטפני חוזרת לקחת את המקל , סטפני מסיימת את השיחה בכך שהיא אומרת לברוק שמה שלא הורג אותה מחזק אותה , וברוק אומרת לה שמה שלא הורג אותה יכול להפיל אותה . ( נקווה שכך יהיה ) . גק'י ממשיכה להאכיל את מארק בסיפורים על סטפני וכמה שהיא רעה וגרמה לצרות בינה לבין מאסימו , שסטפני כביכול " מושלמת " והיא אינה עושה טעויות או מעשי רמייה , אך מארק מתקן אותה ואומר שגם לסטפני יש את חלקה בתחום ההונאה , וג'קי מצידה מנסה להבין במה מדובר ומבקשת ממנו שידבר ביותר פרטנות . זה הכל , לא פרק יותר מדי מעניין , שיהיה שבוע טוב .

../images/Emo58.gif

זה היה מהיר מדי. מארק אפילו לא הוריד חולצה! איך הם יכולים כל כך מהר לסיים את העלילה הזו שהתחילה רק לפני 4 פרקים? כל כך אהבתי את הקטע עם המקל, אני הייתי מחביא לה אותו וגורם לזקנה הבלה הזאת ליפול. וגבי. איכס. איכס. מזל שהם לא מתכוונים למשוך את העלילה הזו שנתיים.

aabbadd

New member
../images/Emo26.gif

למה אתה חושב שהעלילה עם מארק וג'קי הולכת להיגמר ? לדעתי הם עוד יצטרכו להיכנס למיטה לפני שהוא יתחיל "לשפוך" מידע על הוד מעלתה .

girlontop

New member
שבוע טוב גם לך ../images/Emo13.gif

אני דווקא אהבתי את הפרק. חוץ מתומאס וגבי, כמובן (ואני חשבתי שהמחשוף של טיילור נוראי...). ג'קי היתה נפלאה, פלרטטנית ומצחיקה. מארק הוא כ"כ הבן של קלארק, כי ברגע שהוא רואה אישה יפה הוא שוכח את עצמו. אחלה סצינה. אגב, אני חושבת שפיצחתי את המניע של ג'קי: קנאה. ג'קי פשוט ממורמרת שאחרי שנתיים שהיא מנסה ונכשלת לחתן את ניק וברוק, סטפני מצליחה בקלות לאחד את רידג' וטיילור. מה, לא? סטפני וברוק היו משעשעות כרגיל. סטפני חוגגת את נצחונה וממשיכה להיות שנונה על חשבון ברוק ("אם אני אפיל כליה, תשלחי לי בדואר"
). מפלה-שמפלה, אני לא דואגת - גם אם סטפני זייפה את התקף הלב יסלחו לה תוך כמה פרקים. ככה זה עובד בסדרה הזאת: ברוק שוכבת עם הבעל של הבת שלה ועושה לו תינוקת ותוך שלושה פרקים כולם מחבקים אותה ואומרים שהיא הקורבן האמיתי בסיפור. סטפני מסתירה את הזהות של רידג' ומתפייסת איתו אחרי יומיים. ואם אריק יעזוב זאת רק תהיה ברכה
טיילור נראתה מעולה הפרק, הכי טוב מאז שהיא חזרה (ובכלל). התספורת עושה עמה חסד.

girlontop

New member
תוספת:

אם יתברר שמארק עזר לסטפני לזייף התקף לב, בואו נוציא את כל הסודות שלו החוצה ונוכיח שהוא תמיד היה עבד לכסף, כמו אבא שלו: הוא האחראי לחטיפת הגופה של טיילור ע"י הרופאים של עומר (התמימות שהוא דיגמן אז היתה מעושה מדי לטעמי. עלק "הייתי בחדר מיון כשחתמו על תעודת הפטירה"); הוא שינה את תוצאות בדיקת האבהות של RJ/DJ בשל התמיכה הפיננסית של עומר/ברוק (היא כבר עשתה את זה פעם
); הוא רצה את ברידג'ט רק בגלל הכסף שלה; הוא החמיר את השבץ של מאסימו כי דיקן שילם לו; הוא גרם למוות של הלן כי גבי שיחדה אותו כדי להשתחל לחיים של תומאס, וכו'. למולדר וסקאלי AKA ג'קי וברוק יהיה הרבה עבודה לחשוף את כל הקונספירציות

למעלה