יום שישי - אוי ג'קי ג'קי...

Indiman1

New member
יום שישי - אוי ג'קי ג'קי...

האישה הזו היא פשוט כמו נחש מהלך על שתיים. היום בפרק היא פשוט עשתה שטיפת מוח לברוק כשהן היו במרפסת - התמונה של טיילור ורידג' עם מאסימו בתוך הבית היתה פשוט התפאורה המושלמת בשביל השכנועים של ג'קי. שמתם לב איך היא ממש לחשה לברוק באוזן בקול ארסי וערמומי את משנתה... אני אומר לכם - האישה הזו כל כך אובססיבית לבגי הבן שלה שאני לא יודע כבר מי יותר אובססיבית - סטפני או ג'קי ??
עוד דברים מעניינים שהיו : ג'קי באה לבית של רידג' כדי לדבר עם ברוק וכשמאסימו שואל אותה מה היא עושה שם, הנחש הזו מתרצת בכך שהיא לא יכלה לחכות כדי לפגוש את " ד"ר פורסטר" . כן בטח... סטפני ובריג'יט חזרו על עצמן וגם ניק ובריג'יט ... שמתם לב שניק מנסה כבר הרבה זמן לתקן איזה משהו בסירה שלו וכל פעם מישהו אחר מפריע לו. מיסכן הבחור..

Amber68

New member
ג'קי באמת אחת המעצבנות.. אני כבר לא

יודעת מי יותר גרועה.. נראה לי שהיא השנואה עלי בשלב הזה !! אינטרסנטית מעצבנת.. כמה שאני לא רוצה לראות אותה שמחה כשברוק וניק יתנשקו וכו'.. וכל אלה שמנסים לדבר עם סטפני בשביל לבקש ממנה לא להתערב.. איזו טיפשות.. הם כבר אמורים לדעת שזה לא יעזור בגרוש !! זה סתם משעמם, נדוש ותופס יותר מידי זמן מסך..

מייסו

New member
ג'קי היא אחות תאומה של סטפני

גם היא מניפולטיבית, סכסכנית ודואגת שהילד שלה יסודר מבחינה משפחתית כפי שהיא רוצה. רק שאת ברוק היא אוהבת! ורוצה לשדך אותה לניק! אני לא מבין דבר אחד, למה ברוק לא מעדיפה חותנת שתאהב ותקבל אותה? במקום אחת שממררת לה את החיים?

ג'קי היא גרסה מוקטנת של סטפני;

הרי ג'קי מנסה לעשות הכל לטובת ניק, בדומה לסטפני. היא, בניגוד לסטפני, לא תפרוץ לבקתות שבהם אנשים נופשים, כדי לאיים על אשת בנה שתניח לו. :ּP

Kitten Girl

New member
ספויילר !!!

ממה שראיתי בהמשך... ברוק תגיד לניק הוא הגבר של חייה למרות הכל ושזה לא רידג'... ושהיא ניסתה להתעלם מרגשותיה לניק ולהיות עם רידג' ושהיא כבר לא יכולה להסתיר את זה יותר כי יש לה רגשות עזים כלפי ניק ! ושהיא רוצה להיות איתו ! ראיתי קטע וידאו של זה וזה היה כ"כ מרגש !!!

Guy K

New member
ג'קי בהחלט נחש

וזה מה שעושה אותה כל כך מעניינת
האמת היא שבהתחלה נורא התבעסתי כשג'קי התחילה להתחרפן (בימי ברוק וניק הראשונים) כי היא היתה נורא קלאסית בהתחלה ואז הפכה לנוירוטית לגמרי, אבל לאט לאט התרגלתי לזה ועכשיו - זה תפור עליה יופי. אני בעד ג'קי, מחורפנת, ערמומית, נוכלת. שיהיה מה שיהיה. רק שיביאו לה איזה בחור צעיר וחתיך (דיקן הלך? יש את דנטה והקטור!) שיהיה לה עם מי לתכמן את כל העולם
והכל בשביל ניקייי.

S c a r l e t t

New member
../images/Emo45.gifצודק...

הרי בשלב מסוים נמאס לראות את ג'קי עם התרבות האנגלית המנומסת שלה. אמנם יש לה כברת דרך ארוכה לעבור עד שהיא תוכל להשתוות לסטפני אבל היא הולכת בכיוון הנכון... אבל הקטע שברוק עומדת ומסתכלת על רידג' וטיילור דרך החלון בעוד נשמע ברקע קולה הנחשי של ג'קי היה פשוט ע-נ-ק, אפשר היה לראות את גלגלי המוח מסתובבים יחד עם הדמעות שהחלו לזלוג ועזוב מישהו חדש (במיוחד לא הקטור
) שפשוט יחזירו את דיקן

למעלה