יום שבת

S h r i k y

New member
יום שבת ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

היה כיף לפגוש את כל החברים אתמול בלילה, במיוחד את החיילים/ש''ש.
נגמר הסופ''ש
עוד שבוע עם הרבה שעמום בדרך.
רצתי היום (
) ומחר אני עושה מנוי לחדר כושר.. מי שרוצה גדס''ר צריך להתאמן! קדימה, הצטרפו אלי להחיות את הפורום הזה ! ( כי שני לא עושה כלום
)

שבת..

חשבתי שאספיק לסיים את הספר שהתחלתי שבת שעברה בעצם לפני שבועיים (וואווו הזמן עובר מהר..
) נשארו לי עוד 20 עמ' שאני לא יודע מתי אספיק לקרוא..
חוץ מזה וואלה בסדר.. חוזר לישיבה רק ביום שלישי (חג וזה..) ומשעמם לי עכשיו טיכו!

Lital1989

New member
../images/Emo39.gif

הייתי אצל דודים שלי
הכנתי עוגיות טעימות
רציתי להכין עוד דברים שלא הספקתי..

elivnat

New member
לכל הסופ"ש..חחח

בחמישי אחותי הביאה את הדואר ולהפתעתי, אחרי שבוע מיום שנגמר לי המלווה קיבלתי את הרשיון הקבוע..
אפיתי עוגיות שוקולד צ'יפס וקוואקר שיצאו נורא טעימות... זה גם היה ביום חמישי..
בישלתי אתמול דגים לארוחת ערב שבת:):)
: עוד שלושה ימים ההורים חוזרים!!!!
נשרף הטיימר של הדוד... וזה אומר שעד שההורים יחזרו לא נוכל להדליק את הדוד..

למה רק שבת-אפשר לדבר על כל השבוע!

:)אחרי הרבה הרבה זמן סוף סוף הייתה לי ולחבריי יציאה כמעט נורמלית לגמרי! :)סיימתי עם הדבר שאין לנקוב בשמו:):):):):) :(החברה בקורס חובלים הודיעו לי שהזימון שקבלתי הוא טעות :(מחר מתחיל עוד שבוע משעמם חסר תכלית בדרך לגיוס המרוחק(בקרוב פחות משלושה חודשים!!!!!!!) :(הפסקתי להתאמן ליותר מדי זמן,ואין בי כוחות לקום לקראת זה שוב(ולעשות מנוי למכון כושר זה די חסר טעם-מנסיוני) :(מחר הולך לעוד מקום עבודה שלא יקבל אותי בגלל הגיוס... :(החיים מדכאים

Karin917

New member
פשוט תשקר../images/Emo13.gif

אם שואלים מתי אתה מתגייס או שתגיד ב29/4 למודיעין האזנות או שעשית שנת שירות ועזבת באמצע ואתה מתגייס ביוני/יולי [שבוע-שבועיים לפני שאתה מתגייס תגיד שאתה טס לחו"ל ובגלל זה החלטת להתפטר מוקדם]

Karin917

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אתמול היה נחמד++
קיבלתי 150 ש"ח מדודים
הייתי אתמול אצל הדודים שלא ראיתי כבר המווווווווון זמן
יש לי מוטיבציה ללמוד לבגרות בהיסטוריה
עוד יומיים משכורת
עוד 3-4 ימים תספורת
יש תאריך לטסט [קצת רחוק
]
קיבלתי משמרות ערב ויומיים חופש באמצ"ש אז יש לי זמן ללכת לחדר כושר
ראיתי אתמול חברות שלא ראיתי מלא זמן
יכול להיות שחברה שלי תהיה כל השבוע בבית
השיעורי נהיגה... פשוט בזבוז! כ"כ רע לי עם זה
בוטלה משמרת של 5 שעות בשישי. ממש רציתי לעבוד בשישי...כבר חודשים שלא יצא לי
יש לי פחות מחודשיים להוריד 8 קילו וזה נראה בלתי אפשרי
עשיתי ממש מעט שעות מתחילת החודש
אחת החברות שלא ראיתי מאז אוקטובר לא באה אתמול
אני מלאה בפצעים וסימנים כחולים
. אני מרגישה כאילו מישהו הכין בובת וודו בדמותי
אכלתי הממממממממממממממון ממתקים ביומיים האחרונים וזה לא עשה לי טוב

החיים יפים קרין ../images/Emo9.gif

תחייכי... הדברים הטובים הם דברים טובים ומשמחים והדברים הרעים יכולים להיפתר ולהעלם כאילו לא היו
חבל שתרגישי באסה בגלל זה... ***ואת זה אומרת לך הבן אדם הכי פסימי שקיים***

phoenixTheGod

New member
זה מזה מעצבן השיעורי הנהיגה עד הטסט

כל שיעור נוסף מרגיש עוד בזבוז של זמן וכסף. ולגבי המשקל, אם תחשבי שאת מסוגלת, את תצליחי להוריד את זה.

Karin917

New member
כן..בעיקר כשהמורה החדש

אומר שאף אחד אצלו לא הגיע למצב של יותר מ60 שיעורים ואני כבר עברתי את ה70 אאל"ט
זה רק מוכיח שלא צריך להקשיב להורים! הייתי צריכה להחליף מורה עוד מזמן.

S h r i k y

New member
איזה מורה חרא אלוהים...

" אף אחד עוד לא אצלי ל- 60 שיעורים ".. נשמע לי כמו קשקוש גמור ( אלה אם זה שיעורים של שעה ). יש לי הרבה חברות שעשו 60-70-80 שיעורים בכיף, גם כאלו שעברו טסט ראשון-שני.
אניווי.. ממועדון הטסט ה-4

Karin917

New member
הוא מורה מעולה!

הוא לא התכוון שאני גרועה ובגלל זה עשיתי מלא שיעורים, הוא רק רצה להגיד שהמורה הקודם סתם גרם לי לקחת המון שיעורים ולא היה בזה צורך.

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif כבר יום ראשון אבל וואטאבר

יום חמישי חגגו לי יומולדת למשפחה. קיבלתי את המתנות הכי מעפנות ביקום!! אמא שלי קנתה לי את התיק הכי מכוער בעולם, במשביר לצרכן [הייתי פשוט המומה מהחוסר טעם! חחח לאמא שלי פשוט אין טעם. נראה לי אני אקח תכשיט במגנוליה ואביא לה את הזיכוי של התיק. הרי היא כל כך אוהבת את המשביר
חחחח] דודים שלי קנו לי סריג במשביר [מה יש לכם מהמשביר?! אחת החנויות המעפנות!] דודים אחרים קנו לי דיסק של קרן פלס [ב40 ש"ח. קמצנים
] היום הלכתי עם אחותי לגרנד והחזרתי הכל. יש לי עכשיו זיכוי של 286.5 ש"ח למשביר, החנות הכי מיותרת עלי אדמות. יש לי זיכוי של 40 ש"ח לטאוור רקורדס. זה אפילו לא מספיק לאוזניות חדשות לאייפוד. ועכשיו לכיף! יצאתי מהמעלית בגרנד ופתאום אני רואה 2 מטר ממני את כל החבורה שלי מהתיכון!!!! יאוווו זה היה כזו הפתעה ממש שמחתי לראות אותם!!! ואז התיישבנו בקוקי מן [איפה שאני ממלצרת] ודיי נטשתי את אחותי [אופס חח] וסידרתי להם הנחה של 15% בחשבון
שמנו אחלה טיפ! =]] ראיתי היום פעם שנייה את השטן לובשת פראדה מאז שהסרט יצא! בקושי זכרתי מה קורה והיה ממש נחמד להזכר
אתמול עשינו מסיבת הפתעה לידיד שלי והיה פנאןןןן אין לי משמרת מחר! מחר אני צריכה להתקשר לברר מתי יש לי משמרות השבוע. אני צריכה לקחת את הכסף מהמשמרת הקודמת [ששוב איבדתי בה 50 שקל אבל מצאו לי! וווהההה!] אני עייפה מתה אבל לא בא לי ללכת לישון. ועכשיו אני סתם חופרת. לילה כתום שיהיה =]

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif אה כן, וממחר יש לי 4 ימים של בית ריקקק

אמא ואבא נוסעים לאילתתתת!!!!

phoenixTheGod

New member
בגלל זה תמיד מבקשים כסף!!!

ואז לא נתקעים עם מתנות מעפנות, בחנויות מעפנות :) ותכלס, איזה דודים קמצנים, מי קונה דיסק ב40 שקל ליומולדת 18?!?!?!

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif שאלה טובה...

ואני לא רוצה כסף! כסף זה סתם כאילו אומרים לך קחי תקני מה שבא לך אין לי כוח אלייך. זה מעפן רצח. וחוץ מזה תמיד יש את סבא וסבתא ועוד כמה דודים שיביאו כסף =]

phoenixTheGod

New member
אולי ככה את מפרשת את זה

אצלי אין סיכוי שבעולם שיקנו לי משהו בלי ידיעתי ואני יאהב את זה. אני מפרשת את זה כקחי כסף, תשמרי אותו קצת, תקני מה שאת אוהבת וכולם יהיו מרוצים

ווינגז

New member
אז על אתמול

- נסענו (אמא שלי, אח שלי ואני) לרחובות להדלקת נרות אצל המשפחה, ובדרך ירד גשם ושמענו Neil Young ו- Genesis, זה ממש שימח אותי. - אני מניחה שחלק מהביקור אצל הדודים היה כיף
, אני אוהבת את בני הדודים שלי.
- אני מרגישה ממש לא קשורה לחלק השני במשפחה, הרגשתי ממש מבודדת ומטומטמת
- המשפחה שלי לוחצת עליי ונשארו לי עוד 11 ימים לאזרחות

למעלה