יום שבת

LadyFlame123

New member
כל היום אני נרדמת מול הטלויזיה ../images/Emo122.gif

אתמול התאספנו אצל ליאורה
. קנו לה פלאפון חמוד ביותר מסתבר
אני פרשתי יותר מוקדם כי מתתי מעייפות.. והיום לא עשיתי כלום בעצם. צעקתי קצת על אמא על זה שמאז שסבתא פה, כל מה שהיא עושה זה לדבר איתה עליי. אני לא כזאת מעניינת
. סתם, זה פשוט מציק כי אין לה מושג על מה היא מדברת... בערב אצל דודה עם המשפוחה

...so

קמתי בשמונה וחצי, ראיתי קופיקו (לא משנה כמה פעמים אני אראה את זה אני עדיין אוהב את זה. זה פשוט תותח
) קמתי לאכול ארוחת בוקר ועליתי חזרה לחדר, לא עשיתי משו מיוחד. אכלנו צהריים, פיניתי את השולחן ואז התחיל הבלגן...הוצאנו את הספות לחצר, התחלנו לפתוח שולחנות, לסדר כיסאות ואפילו לנקות כמה מבחוץ (ניקיתי שניים ובסוף יצא שיש אחד יותר
אז ניקיתי אחד מיותר). ערכנו את השולחנות, כוסות סכו"מים צלחות, פשוט הכל. סיימנו את זה, הלכתי עם אבא לזרוק זבל כדי שלא יהיה זבל בבית
עכשיו הכנתי חרוסת שיצאה משהו מטורף, עם היין האדום שאני אוהבת
, ואני מקווה שיאהבו. לנוח טיפה, להיכנס למקלחת, לבחור בגדים (מה אני אלבש?!) ואז אנשים יתחילו לבוא ויהיה אחלה ליל סדר. חג שמח

kelly7i

New member
כולם פה סידרו את החדר שלהם לפסח?../images/Emo11.gif

אני חושבת שאני היחידה שלא סדרה את החדר שלה לפסח, ונשארה עם כל הבלאגן
כל הספריה שלי עמוסה.

dcohn

New member
גם אני לא סידרתי!

אבל שמתי שמיכה על הפוף איפה שכל הבגדים זרוקים. ונסדר טיפה ת'שמיכה שעל המיטה עוד מעט.

KeReN 0R

New member
מה אני אגיד- מזל שלא שתיתי אתמול../images/Emo8.gif

הייתי אתמול במסיבה בשברולט (היה טוב
) חג שמח אנשים

Double U

New member
חג שמח!../images/Emo155.gif../images/Emo65.gif../images/Emo157.gif../images/Emo65.gif../images/Emo161.gif../images/Emo65.gif

אנחנו עושים את הסדר בבית עם כל המשפחה. אז עזרתי לסדר את הבית ואת השולחן, סיימתי לקרוא "משחק מכור" של רם אורן (מומלץ!) ובעיקר נחתי. מגיע לי!

זונע

New member
הלילה הכי הזוי בעולם:|

קבענו ללכת למסיבה וזה...אנחנו מגיעים לאיזור שם ומגלים שהמסיבה זה בתוך "מכתש" שצריך ללכת בערך חצי שעה בתוך יער ענקי כדי להגיע אליו. הלכנו ככה 7 ילדים בערך ואז סופסוף הגענו למסיבה, וראינו שיש שם בערך 20 אנשים ומתוכם 15 בנים
, יעני לא שווה לשלם שקל...אבל עם כל הדרך הזאת שעשינו לא רצינו לוותר, אז מצאנו דרך והתפלחנו לשם
זה לא עשה אותה פחות מעפנה...אבל עדיין. היינו שם עד 3 ואז אני וחבר שלי יצאנו משם ונפגשנו עם עוד חבר...ואיכשהו יצא שב-4 בלילה הזמנו ג'חנון
ואז קרו עוד כל מני דברים לא יפים ובסוף חבר שלי בא אלי ושיחקנו פוקר עד 6 בערך ואז הלכנו לישון.

Pirate Captain

New member
חח ם אי "הייתי " במסיבה הזאת חח

לא נכנסתי כי אמרו שיש איזה 7 בנות וחבורה של ערסים שמגנים עליהן חח

אני כל כך אוהב תים!!!

קמתי ב11 וחצי מהודעה שיורדים לים ב12 וחצי. קמתי התארגנית הכל וזה והלכתי לים היה אחד המצחיקים עליתי הביתה בסביבות 5 ככה תפסתי מזה צבע!! התקלחתי וזה והלכתי לישון. העירו התארגנתי לליל הסדר ואז היה ריב וזה ולא בא לי ללכת לליל הסדר אז עכשיו אני בבית לבד.

תמיר1991

New member
חג שמח ../images/Emo9.gif

(אני כבר יומיים אצל דודים שלי בקיבוץ, עד מחר בערב.)

noyy

New member
כפרתי. זהו, ישר לגיהנום

אני מתעוררת לי ב1 בצהריים אחרי משהו כמו 7 שעות שינה לצרחות של ילד מהכיתה. זה הלך ככה (דמיינו מבטא רוסי כבד): "נוי מפגרת!!!!!!1 יום הולדת עכשיו! רחוב.. בניין... קומה.. דירה.. לקום!" וניתוק. זה היה הכי מצחיק בעולם. התארגנתי, וקראתי לאיזה ילד לבוא לעזרתי כי כמו שניחשתם לא הבנתי כלום מהשיחה. אנחנו באים ויש עוגה! אני כמו מפגרת שכחתי לגמרייי שיש איסור לאכול חמץ עוד מהבוקר, וכשנזכרתי איזו אחת אמרה שהעוגה גם ככה מקמח מצות, אז המשכתי בשלי. א-מה-מה??? לא קמח מצות ולא נעליים. קמח ועוד מליוני פירורי חמץ נאכלו
אלוהים סלח לי. אוהבת אותך הכי שבעולם. חזרתי מבואסת הביתה, התארגנתי לליל הסדר, אכלתי שם כמו מטורפת כדי לפצות על רגשות האשמה שלי, שיחקתי עם כמה ילדים שחפרו לי על הפלסטיישן שהם מתכוונים לקנות ולשחק בפיפא בגרסה X (מעאפנים!! צאו לשחק כדורגל בחוץ. זה מה שאני עשיתי בגילכם), קראנו את ההגדה כמו גיבורים והנני כאן. עכשיו נעשה קצת בהליכון כי תפחתי יותר מדיי :$

Aline In Chains

New member
מה, למי כבר היה יומולדת?XD לאילייה חחחחח?

ובכיפור בטעות הדלקת תמדפסת. אוי אוי אוי, מה יהיה לך עכשיו
סתם, כפרעלייך קושקושה
את באה למפגש, נכון?! תסעי איתי!!!! נדבר על שולחנות ונשמע גריז וספייס גירלס באמפי שלך
.

noyy

New member
מתי דיברנו על שולחנות??

ואת מתארת את זה כאילו יש לי את כל האלבומים של הספייס גירלס.. כולה שיר אחד!!

P i x i e s

New member
מה את מלכלכת על ספייס גירלס../images/Emo10.gif

כולם יודעים שהן שולטות בעולם...

noyy

New member
מה פתאום, תמיד אהבתי אותן

רטטתי מאושר כשהן התאחדו
חכי, הן עוד יכבשו את העולם

למעלה