י יעריתושתושתושתוש New member 8/12/07 #21 ../images/Emo45.gif פעם ראשונה שקיללתי ככה מול ההורים../images/Emo6.gif
S shiratel New member 8/12/07 #24 דודה שלך צעקה עליי, או הבת דודה? מה שלא יהיה, עסק לא נעים, בת דודה זונה!!!! אבל יהיה בסדר
K kereniTי New member 8/12/07 #30 בת עכהההה! כאפה הייתי מכניסה לה ! דרך אגב אני מירושלים ... יעצבנו אותך , תרימי טלפון =|
C c h a r m e d b o y New member 8/12/07 #23 יבש יבשושי גבשושי... אתמול יצאתי לסיבוב בשכונה עם אנשים. היה יבש מאודדדד... אין לי כוח...
ז זונע New member 8/12/07 #28 ... חזרנו מהמסיבה של אנה ב-2 וחצי בערך(היה אחלה) ואז נפגשנו עם עוד שני חברים...חלק התפזרו הביתה ואני הלכתי עם עוד שני חברים אלי הביתה לשחק פוקר. שיחקנו איזה שעתיים, ישבנו לעשן קצת ואז התפזרנו.
... חזרנו מהמסיבה של אנה ב-2 וחצי בערך(היה אחלה) ואז נפגשנו עם עוד שני חברים...חלק התפזרו הביתה ואני הלכתי עם עוד שני חברים אלי הביתה לשחק פוקר. שיחקנו איזה שעתיים, ישבנו לעשן קצת ואז התפזרנו.
D Double U New member 8/12/07 #33 הארי פוטר - זה נגמר../images/Emo7.gif אני יודע שזה רק ספר אבל זה קשה כשנגמר ספר שאתה קורא מכיתה ג'. אבל זהו, עכשיו אני כבר יודע את כל הסודות!
הארי פוטר - זה נגמר../images/Emo7.gif אני יודע שזה רק ספר אבל זה קשה כשנגמר ספר שאתה קורא מכיתה ג'. אבל זהו, עכשיו אני כבר יודע את כל הסודות!