יום שבת.

almond1

New member
סיימתי אתמול בלילה את הספר בעברית

מצוין בעברית כמו באנגלית....
אני אוהבת הארי פוטר!!

יום שבת

אז קמתי לפניי כמה דק' מיום שלישי הייתי בחנוכה דרום היה אחד הנדיריםםםםםםםםם ועכשיו אני קצת חולה

LadyFlame123

New member
הא.היה מעולה../images/Emo99.gif../images/Emo123.gif

בהתחלה כל המסיבה הייתה פאדיחה אחת גדולה, אבל אחרי איזה שעה אנשים התחילו לרקוד..והיה מגנייייייייייייייייייייב. מוזר, אבל קניתי בקבוק וודקה אחד וזרקתי שלושה
ואממממ היה מגניב.. ואנשים אמרו לי שהם לא נהנו ככה מזמן, אז אני שמחה
ולא הזמינו לי משטרה
וחברה שלי ניסתה לצרפת אותי
זה היה כל כך מצחיק לקלוט את התגובות פתאום אחכ דורין ישנה אצלי.. בערב היא חוזרת לעשות את העבודה בביולוגיה

dcohn

New member
היה טווווווווווווווווווווווווווווווווווווווב!

אנה
היה מעולה. וזהו
. יאי
בערב אני חוזרת לאנה לתקן עבודה בביו' שצריך להגיש מחר [עאלק אני אספיק להגיש אותה מחר
] ומאנה אני נוסעת לחולון למשפחה לארוחת ערב
הא.והייתי עכשיו בארוחת צהריים אצל הדודים בצהלה.
. אני אוהבתותם.

dcohn

New member
למה "../images/Emo12.gif"??

היה כיף לרקוד
והפעם לקח לי הרבה פחות זמן להשתחרר מהמבוכה
אין פה סמיילי שמביע אושר.=\
מסטול מדי.
מסמיק מדי. אז הנה: D:

Torn Up Letters

New member
קאטיחגלכנעלגחכנלחגד D::::::

קמתי לפני רבע שעה. תיכף הולכת להתארגן והכל. ואז פסטיגל. D::::::::::::::::::::

L i O r K u S h

New member
אחת המסיבות השוות!!../images/Emo99.gif../images/Emo189.gif

היה כ"כ כיףףףףףףף!!!! לא האמנתי שכמעט כולם רקדו
אחד הימים הטובים בחיי
אין לי כח לעשות ת'עבודה
סעמק לא נראלי אני אספיק לעשות אותה...

sky darkens

New member
tell me more, tell me more! lalala

קמתי ממש מוקדם, והרגשתי לא טוב בכלל. X: קראתי מלא הארי פוטר, ואז אבא ואמא היו צריכים עזרה. העפנו את כל הסלון+מטבח לחצר, וצבענו את הכל.. תוך שבוע המטבח החדש יהיה מוכן.
הייתי אמור לצאת לדוחא לפני שעה, אבל אח שלי הגדול משחק אותה. ("לא רוצה שהאחריות תהיה עליי.") כאילו מה. סעמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק. באמת שלראות בטלוויזיה זה כזה מעפאן לעומת להיות במשחק כזה. ועוד משהו מעצבן, שעוד יומיים או מחר, המשפחה נוסעת לפסטיגל, ואני לא הולך. אמא חשבה שאני אצחק עליה אם היא תשאל אותי. סעמק, לא פספסתי פסטיגל אחד מגיל 5 בערך. לא נורא. D: בטח בערב אני לא אצא כי קמתי מוקדם + עבודה מחר ב12.
שבוע טוב לכולם.

P i x i e s

New member
אני מוכשרת ../images/Emo47.gif

הורדתי קובץ מאימיול עם מלאאאאא הרחבות לסימס 2 עם הוראות באיטלקית. הצלחתי להפעיל את זה ואת כל הקראקים! (טוב עם עזרה טכנית מתום אבל מה אני אעשה שאני לא מבינה מה זה הסיומת iso, bin, mdf
. גאון.) יואו זה משחק כזה מגניב! וחוץ מזה לא עשיתי כלום היום אז אני אספר על אתמול. אממ אתמול נפגשתי עם תום, אחרי זה ישבתי עם ג'ובלון על ראש סוף סוף אחרי שלא ראיתי אותו המון זמן (ושתבינו זאת נרגילה משותפת ככה שבלעדיו זה לא עסק...) ואז הלכתי עם חברות לסרט. באמצע הלילה (אז זה כן נחשב שבת
) עשיתי שיחה חשובה עם מישהו ועכשיו ממש ירדה לי אבן מהלב. ולמרות הכל המצברוח די לא משהו
.

הודעה זו מלאת עצבים

טוב יום רביעי חמישי שישי נסעתי לירושלים עם חברות. ישנו אצל בת דודה שלי, שהיא פרחה ברמות על, תככנית, מגעילה, כלבה, מה לא. מגיל 0 אני שונאת אותה, ומשומה בזמן האחרון היא התחילה לנסוע כל שבוע לחיפה והתחברה לחברות שלי. אז זרמתי, והחלטנו לנסוע אליה. היה כיף, היה מלא שופינג, צחוקים, השתחררתי קצת מהלחץ בבית. באמת שממש נהינתי כי היינו מלא בנות וזה. פלוס, פגשתי חברה שלא פגשתי מסוכות והיה כה מרגש
. אבל בשבת היא גם באה לחיפה וניהלה איתי שחנ"ש בארוחת שבת "לא איכפת לך שאני כל הזמן נדבקת אלייך ולחברות שלך?" "לא מפתאום, בכלל לא, למה שיהיה אכפת, כפרעלייך וכו" "אבל נווו בכנותתתת תעני, אנחנו בנות דודות מבטיחה שאני לא אעלב מבטיחה!" "טוב, אז המ סוגשל כן.. אל תבואי איתנו לכנרת" יאדה יאדה היא הלכה לאמא שלה וסיפרה לה והיא צרחה עליי את הנשמה מול כל המשפחה וזה עיצבן אותי ממש. יוווו מזה חפרתי.

למעלה