יום שבת 27.11.04

kung fu

New member
יום שבת 27.11.04

בקרוב בעקבות השרשורים האלו אנשים ינהלו את היום יום שלהם אפילו טוב יותר
יהההההה!!!!! זאת אומרת, זאת אפשרות שאפשר להשתמש בה אם רוצים לנהל את היום יום שלנו בצורה טובה יותר
מה שאני מתכננת לעשות היום (חלק כבר עשיתי): עבודה עם עירות שיעור קונג-פו שיעור אמנות היכולת מפגש מנחות אימונים ממוקדים עבודה עם אושר עבודה עם קובייה הונגרית הכנת החלק שלי בעדכון החודשי לבית הספר לקונג-פו ארגון הניירת שלה מטרות רשימת משלימי שלב 5 ביצוע משימת ה-inner force

הדס100

New member
אני...

בימי שבת אני לא לומדת, ועבודה- רק אם אין ברירה. קמנו היום...הכנו ארוחת בוקר, נסענו לקסטרא (זה מקום מלא בגלריות וחנויות אמנות בחיפה) אחר כך ישבנו במקום ליד הים... ועוד מעט הולכים לאכול חמין :)

יום שבת../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

אחרי שאתמול חזרתי מאוחר מבילוי (כן, גם אני עדיין לא מבינה איך יצאנו בגשם ובברד שהיו
) תיכננתי בעיקר לישון ולנוח, אבל במקום זה הלכתי עם שני חברים לטיול בגשם ובבוץ, וצילמתי הרבה תמונות חורפיות שאני מקווה לפתח השבוע:) שבת שלום

יום שבת

מה שרציתי לא יצא לי בדיוק. אבל לפחות למדתי דברים נוספים על עצמי ועל הקרובים אליי ואני ממחר פותחת דף חדש וחלק. ממשיכה עם הדיאטה, חוזרת לעצמי ולהשקיע בלימודים. היום היה לי דייט נחמד, נראה מה יהיה.בנתיים אני מוצאת חן בעיניו

kung fu

New member
גם היום עשיתי את הכל!

מופלא!!!!! + הספקתי עוד כמה דברים. הולכת להתקלח ולישון....

kung fu

New member
המטרה של השרשורים היומיים היא:

1. לעזור למי שרוצה להצליח לעשות דברים שהוא רוצים. הרבה פעמים אנשים רוצים לעשות דברים ומורחים את הזמן ולא עושים את כל מה שרצו. 2. עצם הכתיבה יכולה לגרום למישהו לעשות יותר דברים, וממש לנצל את הזמן היקר שלו. 3. הנאה / כיף / עניין 4. להגשים באמת מטרות שרוצים! לא לשכוח אותן.

אורלי_ל

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

TNX! רציתי לכתוב שאני אאמץ את הרעיון, אבל אז נזכרתי שאני מגיעה למחשב רק בערב...

kung fu

New member
../images/Emo13.gif אבל את יכולה לכתוב על דף

מה את רוצה לעשות היום, ובערב לכתוב מה עשית. אני מכינה לי תוכנית על דף כל יום.

למעלה