יום שבת|תילתן|

יום שבת|תילתן|

נכון, זה באמת שבת? כי אני ערה ואין לי משהו יותר טוב לעשות

gurke

New member
בוקר טוב!

עברנו ביום חמישי לגור אצל נטע
עד יום שלישי-רביעי בערך, רק נטע שי ואני. זה כיף לאללה, אתמול עשינו מסיבה (ועדיין יש פה אנשים
) התכנון להיום..לא יודע האמת, אבל יש בערב הופעה של פיונולה!

שרון710

New member
יום אחרון לחופששששש../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

קמתי עכשיו ואין אף-אחד בבית
לא השאירו פתק וכולם פשוט הלכו. יאללה, עכשיו ללמוד לתנ"ך, מת' וכימיה. בא לי למות

dcohn

New member
יומתמטיקה.

ממ למה פתאום אפחד לא אוהב לפתוח סכמ"ש?

sky darkens

New member
עכשיו קמתי אחרי מיליון שעות. ../images/Emo13.gif

נראה לי אני אשכרה אלמד. יאללה מתמטיקה!

זונע

New member
הייתי במסיבת יומולדת לחבר

והיה די נחמד עד שחצי מהאנשים השתכרו וזה נהיה קצת מגעיל ב-3 ככה התקפלנו וחבר שלי שהיה שיכור אחושרמוטה בא לישון אצלי
ובגללו קמנו ב-11
עוד 45 דקות מנצ'סטר-צ'לסי

צהרים טובים ../images/Emo3.gif

נרדמתי ב8 בערב עד 4 בבוקר (אחרי למעלה מ30 שעות שהייתי ערה
) ואז הלכתי לישון ב5 ומשהו, קמתי ב9 חזרתי לישון כי היה לי משעמם, ואז קמתי ב11. לשני יש היום יומולדת =] עוד מעט נעשה לה פיקניק... ובערב- מימונה!! מעניין אם אני אלך לסבתא היום

איזה שבוע מוזר!../images/Emo110.gif

אתמול הלכנו לשירז ואז לסיבובים סתם בסנטר. חזרנו יחסית מוקדם [ב2..] כי כולם בערך היו בבומבלה והיה ריק טילים. שירלי באה לישון אצלי, עשינו סודוקו והלכנו לישון חח קמנו היום ב11 וחצי למדנו קצת היסטוריה, הסתכלנו לאנשים מוזרים במקושרים, ארוחת צהריים והיא הלכה. עכשיו אני סתם במחשב ואח"כ אני אלמד להיסטוריה [כןכן אני חייבת!!!] בערב אמא תכין מופלטות ונראה כבר מה נעשה..

kelly7i

New member
אני מתה לישוןןןןןןן ../images/Emo10.gif

הלכתי אתמול לישון ב-6 ומשו [יופי קלי!], וקמתי מתישו, ופתאום אני רואה לידי את הפלאפון על המיטה. ואני לא זוכרת שהוא צלצל ושקמתי לענות בכלל, אז אין לי מושג מה קרה אפילוXDDDD יום שני אני צריכה להגיד שיעורים כאלה בערבית, חוברת>< וגם יש לי מתכונת במחשבים. כמה שאין לי כח לזה, איך הייתי רוצה לחזור לישון עכשיו..=\

אני לא מאמינה שמחר ביתספר

ועוד יש מחר מבחן...או לפחות אמור להיות, אם המורה שמה לב
קמתי ב10 בערך, סידרתי את החדר כי היה פה בלגן מטורף. בעיקר ראיתי טלוויזיה עד שדודה שלי הגיעה וסבא וסבתא, והבנות דודות
חיכינו שסבא ודוד שלי יגיעו ועשינו על האש, היה טעייםםםםםםם, במיוחד ההודו
מתי שהם הלכו נחתי קצת והתחלתי ללמוד למבחן במתמטיקה שיהיה ביום רביעי. אני לומדת בקושי שעה וכבר משעמם לי
זה תמיד אותו חומרXD כנראה שעוד מעט הולכים קצת לסבתא וסבא אבל לא בטוח, נראה. מחר הולך להיות יום מוזר...לומדים כרגיל, אבל יש לי תור לרופא בבוקר, ואני לא יכולה להפסיד תנ"ך...אז אני אלך לשיעור בבוקר, אצא ממנו באמצע כדי ללכת לרופא, ואחזור כדי לעשות את המבחן. בעע. תגידו לי שהחופש לא נגמר......

Broken sound

New member
בומבמלההההההההה

חזרתי לפני איזה שעתיים מהבומבמלה. היה מושלם!!!!!!!!!!!111111111 היה אחלה מזגאוויר.אחלה הופעות.אחלה אנשים.אחלה מוזיקה.אחלה אווירה.אחלה בנים.אחלה שכנים. הכרנו כ"כ הרבה. היה כזה סטלההה.כזה משחרר.כזה מצחיקקקקק. חוץ מזה שיצאתי אהבלה פעם אחת היה מושלםםםםם.נכון שיר?שחר?

קצת לא שפוי מה שהלך פה

30 אנשים ישנו בבית הפאקינג קטן הזה אבל היה אוכל טעים
כמה בשר אכלתי אוף אני אמות מהרעלת כולסטרול אני עייפה ועצבנית רצח וכואב לי הגב והרגליים אוף לא באלי מתכונת יום שני

לא נחשב...

1. אין לי את הערוץ 2. אני אוהד ארסנל אז כל מה שנשאר לי זה לקוות שמנצ'סטר תידפק 3. זה בכל מקרה הרבה פחות אכפת לי מהארץ

למעלה