יום שבת דכאון

יום שבת דכאון

יום שבת דכאון.... תמיד ביום שבת בערב... יש לי תחושה של ממש חרא בלב שלא בא להמשיך את השבוע עוד חופש עוד מישהו מכיר?

גיל גיל

New member
הכרתי...

מה שזה אומר, זה פשוט שיש משהו בחיים שלך שאתה לא אוהב, ולכן השבת היא הזדמנות לברוח ממנו, מה שאתה צריך לעשות, זה פשוט למצוא מה הדבר הזה ולעשות הכל כדי לנטרל את ההשפעה הרעה שלו עליך, או על ידי סילוק שלו מהחיים שלך, או על ידי מציאת משהו שיאזן את ההשפעה הרעה שלו עליך, זה כשלב ראשון לפחות. בשלבים מאוחרים יותר, תוכל לגלות שאתה יכול לנטרל את ההשפעה הרעה בעצמך בלי לשנות את הסביבה, אלא על ידי שינוי של הגישה שלך אליה... אבל כהתחלה, גם שינוי של הסביבה יעזור.

גיל גיל... יש בעיה בדבריך....

הדבר שאני לא אוהב הוא בית ספר (כיתה ח) את זה לא נראה לי שניתן לנטרל!

עומרי היקר

גם אני כשלמדתי הייתי מרגישה די חרא ותאמת זה לא היה כלכך מזמן (שנתיים) לפעמים גם עכשיו שאני בצבא אני מרגישה ככה בשבועות שאני חוזרת הביתה לדעתי תנסה למצוא את הדברים הכן טובים והכן כיפים בבית ספר(אני יודעת זה בית ספר גם אני לא סבלתי את בית ספר) אבל תחשוב על החברים שלך ועל הלהציק למורים ולהתעלל בהם קצת הרבה ולהחליף פתקים עם חברים באמצע השיעור בזהירות בזהירות בלי שהמורה יתפוס אותך זה מה שאני מנסה לעשות גם עכשיו שאני בצבא אני מנסה להזכר מה שיש לי שם אז זה מקום יפה ויש שם מלא אנשים נחמדים וטנקים ודברים מגניבים כאלו גם דברים קטנים כמו גלידה או לא יודעת מה יכולים להספיק

למעלה